Доставчик прегази жена на паркинг в столицата

Трагедията е станала в квартал "Хиподрума"
25
Доставчик прегази жена на паркинг в столицата
Снимка: Булфото, архив

Шофьор е прегазил жена на паркинг в столичния квартал "Хиподрума", съобщи Bulgaria ON AIR. Полицията е потвърдила за случая пред телевизията. Той е станал преди три дни, но едва сега е огласен от Министерството на вътрешните работи и СДВР.

Доставчик на кафе е дошъл в квартала да остави продуктите за заведение и е дал на заден ход, без да види жена, която се е намирала зад автомобила. Тя е загинала на място.

От МВР съобщиха за Bulgaria ON AIR, че извършителят не е избягал от местопроизшествието, а е бил задържан. По непотвърдена информация, пробата от кръвта му е показала употреба на наркотици.

Мъжът е задържан с прокурорско постановление за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Панко преди 4 години
(следствие на повишен адреналин от тревата, която е пушил). Недей да пишеш повече, че само се излагаш.
19
3
 
12
 
! Отговори
dedoviq преди 4 години
Шофьора е виновен. Направил е няколко нарушения: липса на видимост, когато кара назад, вероятно по-висока скорост (следствие на повишен адреналин от тревата, която е пушил).
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Закон за движение по пътищатаЧл. 40. (1) Преди да започне движение назад, водачът е длъжен да се убеди, че пътят зад превозното средство е свободен и че няма да създаде опасност или затруднения за останалите участници в движението.(2) По време на движението си назад водачът е длъжен непрекъснато да наблюдава пътя зад превозното средство, а когато това е невъзможно, той е длъжен да осигури лице, което да му сигнализира за опасности.
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На всички всезнайковци, които обвиняват "пешеходката" конкретно в това събитие, им пожелавам да им се случи същото - на тях или на техни близки.Да сте глупави е допустими, но да сте нагли е нетърпимо.Защитата със сигурност идва от идентифицирането със същото небрежно шофиране.
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4 "Ами тя какво прави зад камиона? Къде толкова мозък."Не, не е била зад камиона, придвижвала се е по паркинга, който освен всичко е и пешеходна зона и очевидно не е могла да отскочи като лъв, за да се спаси.Но *** като теб трудно ще го разбере. А бе ти да не си собственик на фирмата-доставчик, бе? Или майка на злощастбия убиец/наркоман?? Май второто ще да е.
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До House M.D.Май скоро си роден и не си ходил из квартала освен до Била!
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 14Да, наистина, ходейки по, все пак, пешеходна зона, задължително трябва да се озърташ, дали някой надрусан наемен шофьор не излиза с 30 на заден, чува удар и минава през труп.
13
3
 
17
 
! Отговори
До 14 преди 4 години
Значи викаш да излизаме и да летим във въздуха, за да може наглото ви безпардонно и напълно безотговорно шофиране пияни, надрусани с телефони в ръка с безобразно ръждясалите си бракми, с които осмърдяхте до смърт градовете и окаляхте де що имаше зелена площ необградена с колчета, да намери спокойствие и да псувате на воля! Не те ли е малко срам, бе !
12
1
 
6
 
! Отговори
До House M.D. преди 4 години
Паркинг има зад всеки от блоковете, разположени между ул. Видлич и ул. Добри Христов.Да, наричат се паркинги и са точно така оформени.Случката е станала зад бл. 146.
11
3
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
От статията не става ясно къде точно е станал инцидентът. Живея в Хиподрума, даже от рождението си, и единственият паркинг е този на Била.
10
2
 
22
 
! Отговори
Случаен преди 4 години
Мда като се кара назад обикновено е заради маневра или нещо подобно, караш леко и се оглеждаш.. На място да остави жената.. или я 3 смазал към стена, друга кола или там друга преграда...Или под гумите.. . Но май не било много бавно карането. Отиде си женицата курбан за нищо,очерниха семейство и. Съболезнования към близките и урок за живите.
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 10Абсолютно вярно! Ще му повярват как наистина не я е видял, дори и след като се е отдалечавал от нея на заден ход с лице към трупа, ще каже колко много съжалява и пр. Обзалагам се на 5 год. условно.
8
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен "Но и пешеходците имат нужда от по-висока култура на пътя. Редовно някой тръгва да пресича без въобще да е погледнал към пътя. 90% се движат все едно са в открито море и покрай тях няма нищо." .......Не е била на пътя, а на паркинга, в зона, в която има кафене и зарзавадчийница. Но очевидно за теб да се кара на заден ход е ОК, особено ако не можеш нищо да видиш зад колата си. Що за безмозъчно мекотело си?
7
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що за *** коментари! Жената не е била на улицата, а на паркинга, на който буса освен че е дал на заден ход (без да има видимост!!!), е карал и бързо. Обикновено се обръща и се кара напред. И НЕ, НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ НЕ СЕ Е ОПИТАЛ ДА ИЗБЯГА - догонили са го до улицата на около 30 - 40 м, за да го хванат. Да, там живея. След като я прегазва, нима не вижда нищо отпред, отдалечавайки се от мястото. Ударът е бил силен и се е чул и затова хората от кафенето са излезли, мислейки,че е ударил кола.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е взел суха маса - метамфетамин, нема друго обяснение
5
2
 
22
 
! Отговори
Парите правят играта преди 4 години
Така е с дрогираните шофери - абе брат нищо ми няма, то тревата ме дига, коката ме прави жив, т.н. и т.н.А Ушев даже си има тарифа - 200 кинта, та и до банкомат ще те закарат, ако нямаш налични. Пред мен се е случвало в квартала един тревоман на полеви го лови на трева и оттам до банкомата и си тръгнаха униформените паляци.
4
42
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами тя какво прави зад камиона? Къде толкова мозък.
3
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А даже бил и надрусан бусаджията.Да видим колко бързо ще го пуснат на свобода.
2
3
 
50
 
! Отговори
Пореден преди 4 години
На товарен камион или баничарка с ламарини където са задните прозорци няма как да се види човек зад мпсто.. . Поглеждаш-уж няма човек в лявото странично,поглеждаш и в дясното огледало, даваш задна, а там човек има и беля... Пазете се че лошото бързо идва.
1
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аман от тези доставчици, назначават сулю и пулю.