Промени в движението на три трамвайни линии в София

Причината е ремонт на площад "Възраждане"
6
Промени в движението на три трамвайни линии в София
Снимка: БГНЕС

До полунощ на 30 май се въвеждат промени в организацията на част от градския транспорт във връзка с ремонт на трамвайния път на пл. "Възраждане". Променят се маршрутите на трамвайни линии № 1, 6 и 7.

В посока транспортен надлез "Надежда", ж.к. „Обеля 2“ и метростанция "Хан Кубрат": от ж.к. "Иван Вазов" и кв. "Манастирски ливади - запад" по действащите маршрути до кръстовище бул. "Христо Ботев"/ул. "Алабин" (площад "Македония" по ул. "Алабин", по бул."Витоша", по бул. "Княгиня Мария Луиза" до Централна ж.п. гара и по маршрутите си.В посока ж.к. "Иван Вазов" и кв. "Манастирски ливади - запад": от транспортен надлез "Надежда", ж.к. "Обеля 2 и метростанция "Хан Кубрат" по действащите маршрути до площад "Възраждане4, по маршрута на трамвайна линия № 3, резервен коловоз, по маршрута на трамвайни линии № 4, 8 и 10 и по бул. "Христо Ботев" по маршрутите си.


6
Още по темата: движениетрамвай
Още от Страната
Типично време за май: До обяд слънце, после дъжд
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А въведеният автобус 5 ТМ, заместващ трамвай 5, откъде ще минава?
2
2
 
0
 
! Отговори
Адриана преди 3 седмици
Трамвай 5 как ще пътува през пл. Македония? Как ще пътуват до Централна гара идващите от Княжево?
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
На самото кръстовище на пл. Македония релсите дали ще ги оправят някога - да ги направят полегати и да се минава нормално през тях, а не като сега - да са постоянно наддигнати и да има дупки около тях - и всичко това под носа на централата на АПИ.