Пътни строители отново блокират центъра на София

Планират да изкарат тежка техника на жълтите павета
11 окт 2021 08:26, Ния Христова
121
Пътни строители отново блокират центъра на София
Снимка: БГНЕС
Пътни строители излизат на четвърти национален протест. Този път той ще е с тежка техника на жълтите павета в София.
 
Организаторите от браншова камара „Пътища” настояват регионалния министър Виолета Комитова да си подаде оставката. Исканията им влючват и конкретни действия по разплащането на дължимите суми. Само на една от частните фирми – Автомагистрали „Черно море”, държавата трябва да изплати над 37 милиона лева.
 
Най-вероятно ще се образуват сериозни задръствания. Заявка за участие са дали над 3000 души. 
 
По булевард „Цариградско шосе” до Министерския съвет ще преминат над сто тежки камиона. От полицията в София заявиха, че ще налагат глоби за влизането и паркирането им в центъра на града.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимен 102.Вдигнатия палец може да си го завреш отзад.Точно този палец означава браво,подкрепям.Така комунистите се поздравяват за подкрепа на идеологията им.
98
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На някои много им се иска"сънят"в герберската люлка да продължи до без край.Но когато се събудят,ще установят,че няма нищо безкрайно.И ще трябва да работят а не само да крадат.
97
5
 
2
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
До анонимен, защо анонимен така не се изразява гражданска позиция платено било но в последствие паричките изчезват. Служебните са добри в тези фокоси преживяли сме го този филм, НО ЗАЩО ЕДНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ ПОВТАРЯТ ПОСТОЯННО ЕДНА И СЪЩА ГРЕШКА НИМА НЕ ПОМНЯТ СТАРИТЕ МУЦУНИ КАТО РАШКОВ!
96
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма такава браншова камара.Има Камара на строителите.Независимо от профила им на строителство.Та за какви браншове става дума.Така беше преди '89-та.По браншове,и браншовици се деляха преди '89.
95
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам какво искат след като ясно стана, че всичко е предплатено! Кой лъже и защо го търпяхте дисега?
94
10
 
10
 
! Отговори
Ами,да.... преди 2 години
ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА----ДОКАТО КОМУНИСТА РАДЕВ, НЕ СЕ НАУЧИ ДА ПЛАЩА!АКО , НЕ....ВИНКЕЛА ИЛИ ...С БУЛДОЗЕРА.....
93
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимен 107: не може. Айде отивай в час.
92
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе не може ли някой от правителството да разтури тази браншова камара Пътища?!
91
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който сее ветрове, жъне бури. Иде време за разплата, гус'ин Президент.
90
5
 
6
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Мехура от Банкя ,да ходи на седянката и да даде по някой лев от джипката.
89
5
 
11
 
! Отговори
Ами,РАДЕВ ДА ПЛАЩА.. преди 2 години
Щом иска да е президент---ДА ПЛАТИ НА РОБОТНИЦИТЕ!ДА СЕ ГОТВИ ДА ПЛАЩА И ЗА ТОКА,ПАРНОТО, ВОДАТА...И ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРЕДСТОИ....И КОЕТО НАДРОБИ.....НЕМА ЛАБАВО...ХАХАХАА
88
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 90 - "Сега искам тези метежници да им напукат празните кратуни" ---- ти у ред ли си бе?? Какво са виновни хората, че ги разкарват като панаирджийски мечки по площадите??? Сигурно и пари не взимат за това. Пратил им е шефът съобщение заранта да са еди къде си за да ги вземе автобуса и това е. Защо са на площада? Ами щото така са им наредили. А за съжаление, в провинцията работа няма и не могат да си позволят да кажат не на чорбаджията. А е ясно че чорбаджията е на хранилка при боко.
87
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимен 86: с вдигнат юмрук знак успешен полет. Евала. По-креативно обяснение за чегеварски размахания юмрук на Радев не бях чел. Аз съм виждал наземните да показват вдигнат палец за пожелание за успешен полет. Макар че в някои страни за този жест може да получиш юмрук в мордата. Та прости или не поне се стараем да не лъжем. За разлика от доста други...
86
3
 
4
 
! Отговори
Най добре е преди 2 години
танковете да дойдат!
85
2
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
До Анонимен ... Калекто пише не повече от един два коментара в някоя и друга публикация за разлика от едни други активисти които го наричат "***" и не излизат от там, пишат глупост след глупост само за да отвратят и отблъснат нормалните хора да коментират и превръщат форума място за отходните си нужди ... преди тези елементи се наричиха Кутевчета, а сега това понятие се разшири и в него попаднаха всякакви недоносчета родени под вдигнатия юмрук на тукашния Мадуро ... !!!
84
9
 
12
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 години
АЙДЕ ,РАДЕВ ДАЙТЕ ПАРИТЕ НА РАБОТНИЦИТЕ!!!!ЩОМ ИМАШ ПАРИ ЗА НОВИ МАШИНКИ ЗА ИЗБОРИТЕ---ЗНАЧИ ИМАШ И ЗА ХОРТА СЪС НЕПЛАТЕНИ ЗАПЛАТИ!
83
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Боко,нали само повтаряш,че служебното п-во трябва единствено да организира изборите,защо сега караш хората да си търсят парите от тях?Къде са парите,крадецо?
82
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе хора идете в Банкя , там е правилният човек има и златни кюлчета и пачки с евра.
81
10
 
14
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Грипена се оплете като пиле в кълчища!Той завалията си мислеше,че държава се управлява с рецитиране на скучни,глуповати заучени фрази и перене на юмруци в стил Венсеремос?!Да,ама не,казваше Бочаров!Той нямал нищо общо с управлението на настоящото правителство?!Щом е тъй що не излезеш пак с юмрука и да призовеш за свалянето му,както се перчеше пред стотината клошари,пучисти начело с ***,Сбабикян и Минетов,които уж не познаваш,както не познаваш и сегашните протестиращи,ТЪ ПА НАРИНО!МОШЕНИК
80
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко е лесно да манипулираш неуки хорица.Както им беше казал оня от Банкя,"Аз съм п..т и вие сте прости,затова се разбираме".