Коледно настроение в Ню Йорк? Не, в Бояна

Вино, мезета и изненади за най-малките предлага коледен базар
16 дек 2022 23:30, Красимир Ангелов
22

Дни преди Коледа столичани имат възможността да отбележат празника в Ню Йорк, без да им се налага да напускат границите на София.

Коледна Разходка по 5-то авеню, ледени кънки пред Рокфелер център. Досега - мечта за мнозина, сега е достъпна в София. Киноцентърът в Бояна е изцяло преобразен като българския Ню Йорк.

"Идеята на целия базар е да могат да дойдат както малки, така и големи, да дойде цялото семейство. Имаме греяно вино за възрастните и танцуващи мечки за малките деца", коментира Александър Кенано.

Организаторите споделят, че тази година за посетителите са подготвени двойно повече атракции и коледно настроение.

"Това е една коледна приказка, която пресъздава характера на всеки участник. Всички брандове тук имат собствен коледен кът, работилници, в които хорат могат да правят от коледни изкушения до възглавнички", поясни един от организаторите - Мартина.

"Не сме пред Рокфелерския център, макар и да изглежда така. Намираме се в българския Ню Йорк и посетителите могат да очакват много настроение и едно от любимите ми неща - ребрата на скара", каза изпълнителният директор на "Ню Бояна Филм Студиос" - Ярив Лернер.

А специалните гости на Коледа в Ню Йорк бяха деца от дом за сираци от Велико Търново.

Вижте повече в репортажа на Михаела Златкова и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари