Д-р Койчев: ПП-ДБ в СОС са жертви на собственото си поведение

ГЕРБ-СДС подкрепи гражданите на София, каза общинският съветник
Обновена: 14 фев 2024 22:09 | 14 фев 2024 22:06, Анисия Иванова
12
Д-р Койчев: ПП-ДБ в СОС са жертви на собственото си поведение
Снимка: Bulgaria ON AIR

ГЕРБ-СДС в СОС не подкрепи личността на новия председател Цветомир Петров, а гражданите на София. Това заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС д-р Антон Койчев в студиото на "Денят ON AIR".

"Трябваше да се разблокира работата на общинския съвет. Три месеца не може гражданите на столицата да наблюдават това безсилие и невъзможност на ПП-ДБ-СС да сформират мнозинство, да наложат някакъв дневен ред със съответните политики и да изберат председател на СОС", допълни Койчев.

Преди дни Борис Бонев заяви, че са се водили разговори за комисиите в СОС, като ГЕРБ са си осигурили достатъчно хора, за да си изберат председателите на комисиите и отново са "овладени от статуквото". Койчев заяви, че такива разговори не са провеждани.

"Трябва да се отнасяме леко скептично и предпазливо към това, което говори Борис Бонев поради ситуацията, в която той самият се вкара и изпадна. Дали поради прекомерни желания, но имам чувството, че част от групата на ПП-ДБ-СС изпита облекчение от това, че той не стана председател на Общинския съвет. Това беше човекът, който чертаеше разделителни линии и до момента продължава да го прави" каза общинският съветник пред Bulgaria ON AIR.

При избирането на председател на Столичния общински съвет миналата седмица заседанието протече над 10 часа. Според д-р Койчев ПП-ДБ-СС са се опитвали да саботират работата на СОС.

"Те самите си правеха отвод на собствените си хора и саботираха работата на Общинския съвет. Имаше най-различни опити за процесуални хватки. Много е жалка ситуацията, че се опитват да се изкарат жертви. Те са жертви на собственото си неконструктивно поведение - нищо друго", категоричен е д-р Койчев.

Според него остава вероятността да се стигне до нови кметски избори след проверките на съда.

"Имаше райони, в които имахме изключително успешни кметове, в които разликите бяха малки на балотажа и няма логична причина те да загубят на балотажа. Като хипотеза в никакъв случай не се изключва", посочи гостът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
БОЙКО ТВ преди 2 месеца
До мис Бони проплака "Никой не ме иска....била съм много устата и капризна..." - за разлика от мис Тони, която изреди цялото ГЕРБ, като "директор" на бойкоТВ(bTV)
4
0
 
2
 
! Отговори
МИС Б.БОНИ преди 2 месеца
До мис Бони проплака - А МИС ТОНИ?
3
0
 
2
 
! Отговори
ПРОБВАЙТЕ! преди 2 месеца
Винаги, като видите някой да ви дава акъл за нещо, направете следното: Задайте си въпроса "Бих ли поверил на този човек да ми гледа децата, жената или болната мaйкa? Бих ли му се доверил изобщо да ми направи услуга в хипотезата, че аз съм по-богат от него?" - Каго си отговорите на тези въпроси, но на база какво говори човека, как изглежда и как се държи (дали не е психопaт и.т.н) - лесно може да прецените дали го искате в живота си. ПРОБВАЙТЕ!
2
1
 
7
 
! Отговори
мис Бони проплака преди 2 месеца
Никой не ме иска....била съм много устата и капризна...
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Никви жертви не са, даже са си много щастливи, нищо не правят, делкат си едни милки.