Тук съм и не се крия от никого!

"Приказките, че се крия от допинг-ченгета и проверки, са глупости", призна Пламен Константинов
14 авг 2008 13:17,
16
Тук съм и не се крия от никого!
Снимка: Булфото

Пламен Константинов е в София и съвсем скоро ще разкрие всичко около развихрилата се сага и отсъствието му от Олимпийските игри.

Капитанът на волейболните ни национали търси възможности да докаже бързо, че е чист и да се върне в Пекин, за да помага на отбора.

"Правя всичко възможно, за да се върна в Пекин. Приказките, че се крия от допинг-ченгета и проверки са глупости. Ето ме. Тук съм и не се крия от никого!, казва Гибона пред "Спортлайн".

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хората казаха "Това е единствения случай, в който президент на волейболна федерация иска да уличи свой играч в допинг..." Това е много счупен манталитет и лошото е че е от край време...
14
0
 
0
 
! Отговори
do nomer 8 преди 15 години
kompleksi li izbiva6
13
0
 
0
 
! Отговори
Теодор Батуров преди 15 години
Цяла българия е с теб! Знаем, че си чист. Не се предавай на финала! Ти си по-силен от завистниците!
12
0
 
0
 
! Отговори
ampega преди 15 години
Не разбирате ли -конфликта е за да се отстрани Пламен К. и евентуално да е компрометиран за предстоящото Общо събрание на федерацуята.Така полковник Лазаров се пази от кандидатурата на Пламен за президент на федерацията.Тъпо!!!!!
11
0
 
0
 
! Отговори
l преди 15 години
волейболната ни федерация е пълна с улегнали лапачи,които на нито едно състезание и по никакъв начин не стимулираха момчетата заедно с треньора да стигнат до върха!тази история с пламен само е скалъпена от някой, който има иинтерес да се предизвика скандал или просто от чиста завист,защото дребни душици винаги ще се намерят..срамота просто какво да кажа
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тази група ****и*ли, заради които волейболният ни отбор играе без капитан на олимпиадата,съсипаха труда на човека, и на отбора и развалиха удоволствието от олимпиадата на цялата държава. Във всички амдинистрации, на всички нива е пълно с ***, комплексари и комплексирани ***. Сега, ако беше нормална държава, всички тези хора трябваше да понесат жестоки санкции и да се простят с работните си места на мига!!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Plamene moga da ti kaja 4e vsi4ki koito se interesuvat ot voleybol ti vqrvame,ti si nay gotiniqt kapitan,dano vsi4ko da se opravi na vreme i da se varne6 v Pekin.izkaray si go na-brazilci,italianci,amerikanci s edna duma na vsi4ki.yspeh plamene
8
0
 
0
 
! Отговори
До номер 6 преди 15 години
Е, не си много важна и не се сещаме коя си. А и не ни интересува.Важно е Пламен да играе в Пекин.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
побъркаха човека.Егати скапната държава
6
0
 
0
 
! Отговори
MERI PIARS преди 15 години
VIARVAM 4E ZAVISTA V NIAKOI HORA E VODE6TA I SAM SIGURNA 4E AKO 4ETE6 TOVA 6TE SE SETI6 KOIA SUM
5
0
 
0
 
! Отговори
i преди 15 години
всички ти вярваме и очакваме благоприятна развръзка на този глупав скандал
4
0
 
0
 
! Отговори
vazmuten преди 15 години
дъртака, размазал тези лай..... и скъсал нервите на волейболистите, треньорите и феновете на единствения спорт, в който имам шанс за нещо повече от бронзов медал, заслужава да бъде пребит публично с камъни и след това, както предлага 1, да бъде обесен за топките. Аман от злобни, недоказали се комплексирани нещастници. Никъде го няма това собствената ти федерация да застане срещу състезателите си. Пич, колоко пари взе?поне заслужаваха ли си?
3
0
 
0
 
! Отговори
nashenec преди 15 години
Zavistta i zlobata ne spinkat.....kakvo li ne izmisliat,za da ocherniat PLAMEN,....a i celiat otbor ! Kakavto i da e bil problemat...e mojlo da se uredi bez tolkova mnogo shum ! Palno e s bokluci v tazi darjava....na vsiako eno nivo....i vav vseki otrasal...politika...sport...ikonomika...kadeto poglednesh...tragedia !!!Voleibolniat otbor,i negoviat kapitan,treniorat....sa edno ot malkoto neshta koito ni karatda se chustvame gordi che sme Balgari...tuk v chujbina....VELIKI SA !!!
2
0
 
0
 
! Отговори
Рос преди 15 години
Не знам къде си Пламене,знам само че мястото ти е в Пекин.След толкова години блъдкане на тази топка,след толкова труд ако имате някакви пререкания в отбора,оставете ги и играйте вашата си игра.Всички вие заслужавате медали, защото мойете да я играете тази игра,защото сте класни състезатели и най вече защото тази Олимпиада за някои от вас ще бъде последна.Отивай, играйте и се върнете с медали,вие ги заслужавате,доказали сте се,че можете,не правете кефа на другите отбори.Желая ви успех и НИКОГА не забравяйте,че в колективните спортове успехите идват тогава,когато всички играят за един и един за всички!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Този, който сътвори този фарс трябва да бъде обесен за топките публично! Призовавам хората, които нямат вина за него, да кажат истината. Ответната реакция ще последва след това от неподозирани места. Крайно време е да започне да ни сплотява истината.

Спонсорирани публикации