Спортни светила избират детето, което ще представи страната ни на UEFA EURO 2012

Ще присъства на първия четвъртфинален мач на Европейското по футбол
17 апр 2012 14:32,
3
Спортни светила избират детето, което ще представи страната ни на UEFA EURO 2012

Вече е ясен съставът на журито, което ще избере детето, което ще стане първия български участник в Официалната програма на Макдоналдс Футболен Ескорт на първия четвъртфинал от UEFA EURO 2012™ на 21 юни 2012 г. във Варшава, Полша.

Това са носителят на Златна обувка и Златна топка Христо Стоичков, олимпийските ни шампионки Мария Гроздева, Таня Богомилова и Румяна Нейкова, журналистът, радио и телевизионен водещ Ники Кънчев и управляващият директор на Макдоналдс България Иван Лисиков.

Те ще имат трудната задача да изберат едно дете на възраст между 6 и 10 години, което ще има уникалния шанс да се докосне до футболните звезди като стане българският представител във футболния ескорт на Макдоналдс на първия четвъртфинален мач на Европейското по футбол тази година.

Мачът ще бъде между победителя в група А и подгласника в група Б. Имайки предвид кои са фаворитите в тези две групи, има голяма вероятност нашето дете да излезе на терена със звезда от ранга на Петър Чех, Кристиано Роналдо или Томас Мюлер.

Конкурсът, с който ще изберем детето стартира на 3 април 2012 г. и участието в него става само в интернет с регистрация на сайта www.mcdonalds.bg/chetvartfinal. Крайният срок за участие е 27 април 2012 г.

Кандидатурите на първите 20 деца, които съберат най-много гласове в сайта на конкурса до 27 април, ще бъдат разгледани от журито. То ще има задачата да избере 5 полуфиналиста, които ще преминат във втория етап на конкурса.

Специален екип ще посети петимата полуфиналисти и ще заснеме кратки видеоматериали от спортното им ежедневие.

Тези допълнителни материали за полуфиналистите ще помогнат на журито до 11 май 2012 г. да избере детето, което ще стане първия български участник в Официалната програма на Макдоналдс Футболен Ескорт по време на UEFA EURO 2012.

Избраното дете ще изживее незабравими мигове, ще получи специален спортен екип, ще мине през тунела и ще излезе на стадиона ръка за ръка с известен футболист, един от родителите му ще го наблюдава и подкрепя на живо от трибуните, а всички ние в България – пред телевизионните екрани.

Правилата за участие в конкурса са публикувани на www.mcdonalds.bg/chetvartfinal.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
цървул преди 12 години
софито нема ли некой брачет
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я да видим сега кое е най-голямото връзкарче или с най-богат татко:)
1
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да изберат това с шестте крака от Пакистан.

Спонсорирани публикации