Глен Джонсън: По-добри сме отпреди 2 години

Защитникът предупреди Италия да очаква повече проблеми в мача с Англия в Манаус
8 юни 2014 16:53, Елка Василева
0
Глен Джонсън: По-добри сме отпреди 2 години
Снимка: архив, Reuters

Защитникът на Англия Глен Джонсън обяви, че тимът е по-добър отпреди 2 години, когато за последно игра с Италия на голямо първенство.

Двата тима се срещнаха на 1/4финал на европейските финали и Скуадрата се наложи след изпълнение на дузпи, след като имаше игрово предимство и през по-голямата част от двубоя.

Следващият уикенд двата състава ще открият участието си на Мондиала с мач в Манаус и играчът на Ливърпул предупреди съперника, че сега хората на Рой Ходжсън са много по-добри в предни позиции.

„Мисля, че когато за последно играхме срещу тях, имахме добър отбор, но тогава бяхме по-скоро дефанзивно настроени, докато сега разполагаме с повече атакуващи играчи. Залагаме на повече скорост и това ни прави опасни” заяви Джонсън.

„Не смятам, че Италия е срещала друг подобен отбор на Англия. Сега мисля, че сме запазили стабилността си в защита, но в същото време сме способни да им създадем проблеми заради силната си атака” добави той.

Мнозина смятат, че съотборникът му в Ливърпул Рахийм Стърлинг ще бъде скритото оръжие на Островитяните и Джонсън също е на мнение, че това може да бъде така.

„Ако съперниците не са запознати добре с качествата му или го подценят малко, той ще им донесе проблеми. Той е още много млад, но през последния сезон се разви много, а иска и да продължи да се учи и само ще става по-добър”.

 

Спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации