За какво да внимаваме, ако се регистрираме в сайт за залози

Обновена: 10 май 2023 18:25 | 2 юни 2021 11:15, Александър Попов
За какво да внимаваме, ако се регистрираме в сайт за залози

Интернет е място, където можем да открием абсолютно всичко от дневните новини до развлечението. В това отношение сайтовете за спортни залози и казино игри не могат да ни разочароват с предоставяното ниво на професионализъм. Преди всичко не трябва да забравяме, че реномираните брандове изискват регистрация. Анализаторите ни показват много ясно как да си направим регистрация в Bet365 и какви са всички стъпки, както и защо са необходими, но в следващите редове ще се фокусираме върху някои от основните критерии, когато избираме оператор.

На първо място нека напомним, че винаги трябва да избираме лицензирани брандове. Със сигурност ще открием, че много сайтове за залози предлагат съвършени бонуси, още по-високи коефициенти, както и редица други възможности, но нека напомним нещо много важно, само и единствено лицензът гарантира изпълнението и получаването на същите.

Имайки предвид високата конкуренция между брандовете, можем да открием някои различия, но нека не забравяме и още една подробност – те не са нереално високи. Следователно, ако попаднем на букмейкър, който изненадва с предложения, задължително трябва да проверим какъв е и също така да потърсим повече информация за него.

Едно добро начало са винаги анализаторските платформи, защото именно те разглеждат само и единствено брандове, които разполагат с лиценз и могат свободно да извършват своята дейност на територията на страната. Оставените препратки към самия оператор, следователно шансът да попаднем на фалшив линк – тоест сайт, който  много прилича  на оригиналния букмейкър, но не е, са нулеви. За информация, миналата година Google са премахнали около 5000 фалшиви сайта, имитиращи оригинални брандове. Защо такива са направени? Причината е елементарна – човекът от другата страна събира личните данни, най-вече банкови сметки и след това използва информацията за свои лични облаги.

Трябва да запомним, че легалните оператори на територията на страната нямат право да предоставят личните данни на клиентите си на трети лица, освен на Държавната комисия по хазарта, НАП и евентуално ДАНС, ако същите ги изискат. Освен това трябва да запомним и още една много важна подробност, защитени са по най-високия възможен стандарт. Това е повече от логично, особено след като забележим, че това е индустрия, която инвестира много в технологии и по закон преминава доста стрес тестове, преди да получи лиценз и да бъде одобрена.

Най-малкото е, че всеки един букмейкърски сайт разполага със SSL сертификат, който гарантира абсолютна сигурност при комуникация между вашето устройство и сървърите на бранда. Впрочем правете тази проверка за всеки един сайт, който използвате, достатъчно е да проверите за катинарчето в адрес барът на браузъра си и ако същият липсва, просто пропуснете този сайт. Освен това не трябва да забравяме, че защитите на самия оператор не са малко, но и самите клиенти трябва да бъдат отговорни. На много места, публичната мрежа може да се смята за едно не особено безопасно място, особено след като не знаете кой точно се намира от другата страна. Следователно препоръчваме да ги избягвате по-често.

На финала трябва да знаем, че когато изберем качествен и лицензиран бранд, всичката наша информация остава единствено и само на територията на неговите сървъри, предоставените лични данни не се предоставят на никого и се използват единствено и само за изготвянето на индивидуални промоции и бонуси – нищо друго. Ако спазваме и проверяваме всички изисквания, можем спокойно да бъдем защитени от евентуални посегателства и грешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: сайт за залози
Още от

Спонсорирани публикации