"Черно море" би Ботев Пловдив, продължава напред

Отборът е без загубен мач от началото на първенството
4
"Черно море" би Ботев Пловдив, продължава напред

Черно море победи Ботев Пловдив с 1:0 и продължава да е без загубен мач от началото на първенството.
Варненският тим остава на второто място в класирането с 27 точки в актива си, с една по-малко от Локомотив Пловдив, но "смърфовете" са и с мач по-малко. Ботев (Пловдив) остава на 12-а позиция с 9 точки, само на 2 от зоната на изпадащите.

Черно море можеше да открие резултата още в първата минута, когато Александър Василев стреля от дистанция, но за късмет на гостите топката се отби в гредата. В 19-ата минута домакините поведоха. Антоан Конте не успя да изчисти топката от наказателното поле и Атанас Илиев се възползва от грешката му и с удар без подготовка вкара за 1:0.

В 25-ата минута Атанас Илиев засече топката с глава след центриране на Александър Василев, но тя премина встрани от вратата на Ботев. В 35-ата минута Едгар Пашеко можеше да удвои преднината на Черно море. Той получи топката и стреля опасно по диагонал отдясно, но вратарят Даниел Кайзер успя да спаси.

В 47-ата минута вратарят на Ботев Даниел Кайзер предотврати сигурен гол след като успя да избие топката след опасен удар на Пабло Гарсия от добра позиция. В 54-ата минута Васил Панайотов засече с плонж топката от непосредствена близост, но за късмет на гостите тя премина встрани от вратата. В 64-ата минута Мазир Сула стреля от повече от 20 метра, но топката премина над вратата на Ботев.

В 75-ата минута Мазир Сула бе изведен отдясно по атаката на домакините и центрира остро, а Атанас Илиев стреля от воле, но вратарят Даниел Кайзер успя да избие в корнер. В 87-ата минута вратарят на гостите Даниел Кайзер допусна грешка, топката стигна до Влатко Дробаров, който стреля от малък ъгъл, но неточно.

Подробности за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: маччерно море
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
10
 
! Отговори
Някой преди 6 месеца
Удоволствие е за мен, да гледам красивия футбол на Черно море.Браво, моряци! Браво, Илиян Илиев!