Дъжд, мълнии, градушка поразиха Хасковско

Мълния е подпалила покрив в курортното селище Минерални бани край Хасково
19 юни 2008 11:25,
7
Дъжд, мълнии, градушка поразиха Хасковско
Снимка: Булфото

Мълния е подпалила покрив на къща в курортното селище Минерални бани край Хасково около 20.40 часа снощи. Унищожени са пет квадратни метра покривна конструкция, съобщиха от Областната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в Хасково.

Дъжд, примесен с градушка, падна в района над Хасково около 20.30 часа. Валежите продължиха около 20 минути и бяха придружени от гръмотевична буря, съобщиха от областната метеорологична обсерватория.

От там уточниха, че скоростта на вятъра е била 25-30 метра в секунда. Количеството на падналите валежи е било 5,7 литра на квадратен метър. Ледените зърна са били с диаметър 3-4 милиметра и не са нанесли щети.

Екипи на Областната дирекция "Гражданска защита" са отстранили снощи три съборени от вятъра дървета върху пътни платна в Хасково.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
градушко преди 15 години
Стига сте обиждали жената.Какво е виновна че е некадърна?Тя не е там за да работи за народа а за себе си ,така както и останалите министри.Ето повод министърката да отиде на фризьор да и направят прическа че по медиите ще се показва,както и онази буца масларова.А какво ще говори ааа че на кой му пука ,нека се дави народа,то не се разляха язовири и реки не излязаха от коритата си,промяна да има -НЯМА!Няма и да има.
5
0
 
0
 
! Отговори
bulgarkata преди 15 години
Ama,tyrsko kyrvo kakvo napravi sus Xaskovlii,kude beshe???-Grum i teb da ydari-AMIN....
4
0
 
0
 
! Отговори
rr преди 15 години
"малка" абе човече тя се е угоила като *** а ти я наричаш"малка".Но за едно си прав.Тя никога и за нищо не е виновна.Виновна е само майка и ,че като я е родила,направо не я е убила.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тя е толкова безочлива, че едва ли й пука, че този път страдат "братята и сестрите" й
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Този път удари братята и сестрите на Етем. Господ си знае работата.
1
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
Или по точно какво стана с ракетните площадки? Защо не се подържат и не се унищожават опасните облаци?? Жалко за реколтата и за материалните щети. Ах тази малка *** лицемерна гад!!! Довечера по новините пак ще криви джуки и ще дрънка врели-некипели!!!!