Мотоциклетист катастрофира в Шумен, ранен е тежко

Мъжът се ударил в правещ обратен завой автомобил
22 юли 2017 22:40,
18
Мотоциклетист катастрофира в Шумен, ранен е тежко
Снимка: архив "Булфото"

Мотоциклетист пострада тежко при катастрофа в Шумен. 30-годишният мъж е в болница в тежко състояние.

Инцидентът станал около 17 часа днес на бул. "Ришки проход" в града.

Мотоциклетистът и водач на Фолксваген "Туаран" с датски транзитни номера са се движили към изхода на Шумен.

Край една от автокъщите 21-годишният шофьор на автомобила предприел маневра обратен завой.

Идващият зад него мотоциклетист се ударил в предната лява гума. Мъжът е откаран в болница в тежко състояние. По предварителна информация от медиците няма опасност за живота му, но ес черепно-мозъчна травма и съмнение за фрактура на десен крак. Предстоят още изследвания. Взета му е кръвна проба.

Шофьорът на автомобила е тестван за алкохол. Пробата му е отрицателна.

Двамата са правоспособни. Изясняват се причините за инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напротив, нарушителите с автомобили са единици, докато при мотористите спазващите закона са единици.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До "Ти виждал ли си моторист, който да спазва правилника?"Аз и шофьори на автомобили изключително рядко виждам да карат по правилника.Най-неприятното е, че има доста ***, които правят брутални нарушения, но си въобразяват, че карат по правилника.Един ден един такъв *** ме засече, че взе да се разправя после! Заяви ми "дал съм мигач, с предимство съм!"Кретенът пресече 3 (ТРИ) ленти, явно с идеята, че мигачът му е вълшебен.
13
1
 
2
 
! Отговори
ТОРАНАГА преди 6 години
И на мотор и зад волана - БУЛГАРОПИТЕКЪТ е навсякъде.1) днеска на Цариградско гледам един дебел мотор мъж и жена, жената даже носеше отразителна жилетка. Кара си в средата на лявата лента, към 100 км/ч. Бе всичко като по книгата. Около Дъ Мол го настигна един с Мерц МЛ, лепна му се на една боя и натиска. Моторджията видя и рязко се дръпна в средната лента. МНОГО ОПАСНО за мотора.2)Вчера карам колата по Цариградаско пак с към 90. Покрай мене на осевата профучха поне 3 мотора със 140. ОПАСНО
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до10Без съмнение си възпитан и културен индивид, както тук, така и на пътя :D
11
5
 
1
 
! Отговори
до: 10 преди 6 години
Стига дръка гл,пости бе !Качи се първо на мотор и тогава ела да дрънкаш простотии! Карам всеки ден по правилата и от страна на водачите на коли получавам клаксони, засичане, мъчене да ме изтласкат, каране на една боя дистанция и т.н. Качи се на мотор дeбил4e и ела пак да разправяш ккак е било преживяването. И на теб лично какво ти пречат мотористите да ни кажеш? Моториста навива масура и става на точка за теб.Това ли те дразни, че старата ти таратайка нов внос не го може?Аман
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че нте шоферите на коли не се уважават помежду си, а какво остава да уважават мотиристите или други участници в движението. Значи 0лиг0Френа в кота може да си прави на пътя каквото си иска, да прави обратни завои където НЕтрябва със сигурност и без подаване на мигач, без да се огледа и т.н. и пак мотористите за нещо да са ви виновни. По-дeбилн0 отношение от това здраве му кажи.Знаеш ли, че всеки ден се сблъсквам с такива, като теб с коли, които не зачитат никого и нищо и си карат като изоглавени
9
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
8 АнонименТи виждал ли си моторист, който да спазва правилника? Аз веднъж видях, направо се учудих, колко безопасен може да бъде за себе си и за околните. Оказа се полицай.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мотористите(или поне една част от тях), изградиха на цялото моторджийско съсловие лош имидж. Почти не съм срещал водач на автомобил да ги уважава.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо, да се обединяват под общ знаменател всички мотористи е толкова неадекватно, колкото и да се обединяват всички шофьори на автомобили.Второ, прави ми впечатление, че обобщаващите търсят начини да прехвърлят вината от очевидния виновник и нарушител към потърпевшия.Чудно, че никой не се пита дали "примерният шофьор" на баничарката въобще е дал сигнал, че ще прави маневра?!А, ако беше ТИР или друга кола вместо моторист, какви точно щяхте да коментирате?!
6
0
 
2
 
! Отговори
Туаран?! преди 6 години
Туарег+Туран=Туаран
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ти си подръжник на моторните терористи, всичките сте за малашевци.
4
7
 
5
 
! Отговори
/./ преди 6 години
До аманЯвно е видял предприетата маневра от страна на неграмотникa с туарега и се е опитал да избегне удара, като е искал да го заобиколи и в същото време се е надявал че тоя с туарега ще го види и ще спре.Ти си по неграмотен и от двамата.
3
5
 
5
 
! Отговори
аман преди 6 години
Предна лява, а....и тоя си е мислил, че може да си кара моторчето, в която лента иска и да не зачита правилата.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обратен завой на булевард?!? Какво има да изясняват?
1
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
донора с каква скорост се е движил?