Каварна ври! Дума срещу дума, кмет vs. бивш кмет

Цонко Цонев твърди, че е нападнат от Нина Ставрева
29 юни 2018 08:50,
29

Скандал между бивш и настоящ кмет на Каварна. За проблема сигнализира Цонко Цонев, който твърди, че е жертва на агресия от страна на настоящата кметица Нина Ставрева и семейството ѝ. А тя му отговори с пост във Facebook.

Цонев настоява пред Bulgaria ON AIR, че агресията спрямо него започнала по време на почивката на сесията на Общинския съвет в града.

Според него на нея е имало телевизионна камера и полицаи, които трябвало да се намесят и да арестуват нападателите му за дребно хулиганство.

От своя страна кметът Нина Ставрева му отговори във Facebook. Тя твърди, че от месеци в общината се създават условия за безпочвени обвинения и фалшиви новини.  И допълва, че провокотивното поведение на Цонко Цонев е от дълго време.

В поста си Ставрева допълва, че това не е поведение на достоен мъж или кавалер, нито дори на обществена личност.

Според Цонев обаче с този случай общинският съвет "е ударил дъното".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
17
 
! Отговори
Химик преди 5 години
До АнонименИ аз съм удивен от концентрацията на селен тук! Той е полезен до определени концентрации, но след това става токсичен. Има го в бразилските орехи.
25
1
 
21
 
! Отговори
Dinosaurus преди 5 години
До 1 (23)Ами да си чел коментарите, адвокат е. Обаче Ставрева по професия е комунистка, квалификацията и е да заграби и експлоатира създадено с чужд труд, да тръби, че светът започва от нея и че всички преди нея са маскари и всичко до началото на нейното управление е погрешно.От две години няма рок столица, няма даже Джулай на Камен бряг, защото Ставрева го забрани. Обаче разреши хотел на плажа с басейн на пясъка, само за гостите му. Разреши каптирането на минералната вода само за хотели
24
0
 
19
 
! Отговори
да се знае преди 5 години
"в балчик да ядеш и пиеш, в каварна да "таковаш"
23
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Миналата година бях в Каварна и повече кракът ми няма да стъпи там.Точно бях за една вечер и на сутринта си събрах багажа и фъш, а идеята ми беше да остана за няколко дена. Градът, най вече центъра е супер зле, след 6ч нищо не работи, две селски заведения и нищо друго, а плажа супер мизерен. Не знам тоя Цонко какво е правил като кмет, ама градът е мега зле и това се води курорт, просто нямам думи каква е селения там
22
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИЗНАСИЛИЛА ЛИ ГО Е, ИЛИ КАКВО?МОЛЯ, ДА СЕ УТОЧНИ.
21
7
 
24
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Dinosaurus,аз пък те питам,каква е професията на гербера-рокаджия-цонко.Каварненци,му отнеха кокала,преди две години,и оттогава не е спрял да реве.
20
5
 
29
 
! Отговори
Знаещ преди 5 години
Хеви метъл ли ?!? Знаете ли как му викат на Цонко в Каварна - викат му Цонко Перката. Айде сега досете се колко от перките в Каварна са негови. Иначи си е рокаджия ама ... това е за парлама хора !
19
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В такава ситуация имате силно оръжие - камерата винаги когато имате конфликт с някого вадите телефона и снимате -особено държавни служители Вместо да се обяснявате после , един запис веднага ще покаже какво е били Научете се най- после да използвате камерата като оръжие е такива ситуации
18
0
 
47
 
! Отговори
До 16 преди 5 години
Тези стари рок групи,, събират прах" не само в Каварна а по цял свят. Вярно не със същата посещаемост но както казва Ян Андерсън-,,стари за рок,но млади за да умрем"Ще ги гледаме и слушаме до края .Не можем да се прехласнем по Криско,Сузанита и Гери Никол,Азис и Фики.Вие си ги слушайте,но ,,Smoke on the water ще е вечна за разлика от ,,Кво стаа брат?"
17
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Киро СкалатаКире, ми то има печалба за организаторите, как мислиш, че няма?
16
0
 
34
 
! Отговори
Умерен национализ преди 5 години
Само хевиметъла ще спаси Каварна, подплатен с дозичка умерен национализъм,Йеееееееееееее!
15
1
 
35
 
! Отговори
Dinosaurus преди 5 години
До до 9 - до 10А каква е професията на Ставрева? А на "родата"?А, да: млади червени бок**ци... по наследство. Внуци на червени бабички.Професионалисти по наследство, с чисто червено потекло.Грижат се за туризма: половината изкуствен плаж, създаден от държавата, с "народни" пари, се превръща в придатък към незаконен хотел, пльоснат върху същия плаж и който стоя на груб строеж 10 години, докато Ставрева го узакони. Насред плажа му изкопаха частен басейн и го напълниха с крадена минерална вода
14
7
 
39
 
! Отговори
Dinosaurus преди 5 години
"Настоящата кметица и семейството и"! Царското семейство! Тъпата к..ва се мисли за монарх.Те от БСП/БКП така са свикнали - да си уредят родата до девето коляно и да си въртят далаверите. Обаче Каварна се върна в социалистическото безвремие и от рок-столица с оживление и привлекателни събития се превърна в руско степно заспало поселище - само дебели нахални матрьони и пояни мужици се търкалят по пустия плаж.Впрочем половината от него е недостъпен, защото Ставрева го "приватизира" и заграби
13
5
 
34
 
! Отговори
дядо Поп преди 5 години
дръж се Цонко изборите идат...........
12
22
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде стига вече дрогирани хипита из града, всекидневни тежки софри с тежкарите от София, джипове и зализани кметъли.
11
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Do 7Прав си, явно затова по времето на тоя Каварна се напълни с руснаци !
10
16
 
26
 
! Отговори
до 9 преди 5 години
Този човек друго не може ли да работи, защо все иска да е кмет ? Нали професията му е бракоразводен адвокат.
9
5
 
39
 
! Отговори
Do 7 преди 5 години
До sakiАми, да...явно Каварна си харесва комунисти и селското и носталгията по дружбата със СССР не е отминала.Та, за какво говориш?
8
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въобще не разбрах какъв е проблема, освен че има проблем.
7
26
 
31
 
! Отговори
saki преди 5 години
Хората в Каварна ,вече не го харесват този, но той не може да го преживее, даже се разболя от злоба и яд.