Несебър на протест в защита на арестувания кмет

Жителите не вярват на обвиненията за купуване на гласове
25 окт 2019 01:45, Красимир Ангелов
9

В Несебър в четвъртък се проведе шествие в подкрепа на арестувания кмет на града и независим кандидат за нов мандат - Николай Димитров.

Още по темата
Протестът блокира провлака към Стария град. Жителите на общината не вярват на обвиненията, че Николай Димитров е замесен в схема за купуване на гласове.

На протеста беше обяснено, че Димитров не е заличен от избирателните списъци, както и останалите четирима обвинени и за тях може да се гласува.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Един нИсебършия преди 4 години
Леле колко злоба се изля... Наистина ли смятате, че Димитров е гербер?!? Наистина ли смятате, че 3000 човека (от 30 000 община) са мафия? Наистина ли смятате, че гражданите, които затвориха града, а после бяха превзети през пристанището (от затворници) искат кандидат на ГЕРБ? *** простото племе, ей за тва няма да се оправим!
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еййй ,,, от как се помня,голем бой за тоя Несебър,кой да седне на ,,кметският,,. От как прибраха командира,само проблеми с този селски град.По дибре да го пускат и да ги укроти.иначе глей ко става.
6
5
 
11
 
! Отговори
Футуролог преди 4 години
Герберите в Несебър на протест за да защитават кметът от ГЕРБ Николай Димитров докато началника от ГЕРБ плете конспирации срещу негоТози филм е гледанНиколай Димитров е от СДС на Румен Христов,Петър Стоянов и сие и без ГЕРБ си е жив умрял така че забрави да управлява несменяемо 12 години само със синята мечтаЦиркаджията Бойко му е спретнал фалшива конспирация от медиите и е обещал че тайно ще му напълни с държавни премиерски милиончета банковата сметка в чужбинаУслуга за услуга
5
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мафията на протест.
4
4
 
11
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
Предполагам, че не вярват и в купуване на протестиращи?
3
2
 
10
 
! Отговори
От малък си такъв... преди 4 години
Бойко Методиев Борисов е ултрачервен сталинист и в черватаРоден 59 година нещо като вече гледания през 1969 г. филм:"Септември ще бъде май"....и печатница за изборите в село Горубляне с рейсове тръгващи от кв.Гео МилевНЕСЕБЪР е богат почивен град а не лечебен курортЛЕЧЕБНИЯТ КУРОРТ за всички активни борци против фашизма и капитализма е град БАНКЯ с МИНЕРАЛНИ води посещаван от волгите на върхушката на БКП и малкия Бойко дето следи да вземе автограф я от Джуров,Цола,Шопов и сие от БКП
2
6
 
10
 
! Отговори
Един от Юг преди 4 години
Разбира се че ще протестират, там са навързани като свински чревца крадливите комуноиди! Ако го вкарат в панделата половин Несебър ще с него вътре!
1
3
 
12
 
! Отговори
българин преди 4 години
Тиквочът е над тези неща. Реже ленти и "строи"манГизстрали за сметка на данъкоплаците,а Дочоолу, Гочоолу и Динко от СИК правят избори. Фандъкът им подражава.