Объркване в Бургас: Кои магазини могат да работят и кои не?

Продавачка в хлебопекарна била заплашена от полицейски служител
Обновена: 14 мар 2020 21:14 | 14 мар 2020 21:12, Анисия Иванова
44

Търговци в Бургас се оплакаха, че има голямо объркване със заповедта за това кои обекти могат всъщност да работят и кои - не.

Продавачка в хлебопекарна в Бургас обясни пред Bulgaria ON AIR, че днес сутринта е била заплашена от полицейски служители, че ще бъде арестувана, ако не затвори обекта веднага.

Пекарната работи, като персоналът е с маски и ръкавици и се дезинфекцира непрекъснато. От РЗИ признаха, че объркването идва от факта, че в почти всички пекарни има маси.

От полицията заявиха, че са инструктирали всички служители на МВР, които извършват проверки дали се спазват ограниченията, да не надвишават правомощията си.

В общината са постъпили над 200 обаждания на разтревожени търговци, които не са били наясно имат ли право да работят или не.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полицаят който е заплашил сигурно не яде хляб.
36
2
 
1
 
! Отговори
Леко учуден преди 4 години
Мустаците и брадите ли са покрили с тези маски?
35
2
 
10
 
! Отговори
Клатещ глава преди 4 години
Глупостта е много по-заразна и смъртоносна от COVID-19.
34
2
 
2
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Нагледен пример за естествен подбор в условията на идиокрация. Тъжното е, че много *** ще надживеят вируса, а много умни и отговорни хора няма (заради глупаците). Че продавачките са с по 2-3 мозъчни клетки, това ясно. По лошото е, че явно на никой не му прави впечатление, нито на клиентите, нито на репортерите. Още по-лошото е, че гледайки репортажа, половин България ще почне да носи маските без да покриват носа носа, смятайки че щом е по телевизора, значи е правилно.
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте тези на снимката а също ги даваха по тв как са си сложили маските ... само ги вижте и ще разберете защо до няколко дни страната ще пламне.Мега *** народ
32
1
 
2
 
! Отговори
R преди 4 години
До АнонимАма верно ли. Значи никога не си закусвал бюрек с кисело мляко. Съжалявам те....
31
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бай *** пак не е разбрал, пак за него може и отново е той ще ми каже на мен. Простият народ си заслужава съдбата.С малко и неадекватно здравеопазване и с много *** народ този вирус ще вилнее с месеци. Запада ще се изчисти и ще забрави а *** ще се гърчи.
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ае ти остави тоалетната хартия, ами виж че половината ПОС терминали в страната в супермаркетите не работят. Трябва ти кеш, а банкоматите са празни. Единствено теглиш кеш от гишето на банката докато можеш преди народа да се е усетил и да се извият опашки пред клоновете
29
6
 
20
 
! Отговори
anonimen преди 4 години
Само подигравателни коментари, но когато лекар застане пред цяла България и каже, че трябва да оцелеем, не се правете на хитри, а повярвайте и си стойте вкъщи. И не рсзчитайте, че младите го изкарват леко - остава в кръвта и не се знае какво ще отключи след време - я рак, я автоимунно. Най-невинни вируси -Епщайн, варицела, цитомегаловирус докарват диабет, рак, автоимунни, прочетеъе преди да ви е смешно
28
4
 
21
 
! Отговори
Хемус преди 4 години
Дребният бизнес с двама трима клиента на час е затворен,едрия със стотици хора в минута бачка!За грип ли говорим или за мангизи!?Мислете бе хора
27
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие не можете да работите , а НАП Бургас дали работи за да ви събира данъците ?
26
3
 
3
 
! Отговори
свидетел преди 4 години
"Пекарната работи, като персоналът е с маски и ръкавици и се дезинфекцира непрекъснато."Правилната дума е дезинфектира, предполагам автора би носил маската като персонала на клипа :D
25
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Генерал-майор Мутафчийски да покаже нагледно как се носи маска, че на продавачката и мустаците ѝ се виждат като говори.
24
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей тъ..панарите не рабраха, че маските не предпазват от вируса, този който ги носи, а останалите, ако жената в магазина не е вирусоносител, защпо да носи маска?
23
6
 
18
 
! Отговори
СА преди 4 години
Селяните пак се опитват да хитруват.
22
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХхххааааБях дете, когато нашите ме заведоха в едно курортно градче в Родопите. Там видях възрастни по.***.кини, които носеха кърпи на главите си и с единия им край покриваха само устата и брадичката си, а носовете им се виждаха. Бяха много странни, защото си мислеха, че са забулени, а всъщност лицата им се виждаха. Не проумявам защо някои се носят така.Та и тези продавачки - носът й отвън, но тя си мисли, че се пази от вируса.
21
4
 
10
 
! Отговори
Пропускаш нещо преди 4 години
До Анонимен 11За да не перколясат 10 дена вкъщи без да излизат, трябва да им бъде поставена задача.Б.Б. да разпореди по телевизията, че всеки получава задача през тези 10 дена да бори демографския проблем, но строго да забрани правенето на секс без кондом от онези, които вече са създали по 2 деца.И да обещае премия от 50 000 евро на всеки, който направи дете през тези 10 дена.
20
5
 
17
 
! Отговори
Ххххаааа преди 4 години
Защо носовете са им извън маските? В този случай наистина трябва да ги затворят за немарливост!
19
4
 
23
 
! Отговори
D преди 4 години
Аре поне се научете как се ползват тези маски, само където ги изкупихте!
18
4
 
12
 
! Отговори
Маси преди 4 години
Ми да махнат масите, защото има всякакви глуупаци!