Шофьор от Спешна помощ в Пазарджик е сред жертвите на COVID

Мъжът е на 61 години, извършена е дезинфекция на линейките
31 юли 2020 09:10, Петя Славова
6
Шофьор от Спешна помощ в Пазарджик е сред жертвите на COVID
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Шофьор на линейка от Спешната помощ в Пазарджик е сред жертвите на коронавируса в града. Мъжът е на 61 години, дългогодишен служител и с множество придружаващи заболявания.

Още по темата

"Пробите на контактните лица, които сме взели, са общо 23. От първите 12 проби една беше с положителен резултат - също шофьор от центъра за Спешна медицинска помощ. В момента той е хоспитализиран в Панагюрище", обясни пред btv д-р Магдалена Станева от Здравната инспекция в Пловдив.

Центърът за спешна помощ работи, издирени са контактните хора на шофьора от първи ред и те са карантинирани, каза лекарката.

Извършена е основна дезинфекция на помещенията и линейките. До края на деня се очакват резултатите от още 11 проби.


6
Още от Страната
Мюсюлманите отбелязват Курбан Байрам с молитви и дистанция
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
От Плевен преди 1 седмица
До 4: В статията става въпрос за ДВАМА шофьори в бърза помощ!!! Единият е починал, Бог да го прости, а другият е в болница. Я пак прочети внимателно статията, преди да обвиняваш, че някой манипУлира. Вас все някой ви лъже и мами, все едно сте най- значимото нещо на света...
5
0
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 1 седмица
Вторият шофьор е хоспитализиран. Научи се да четеш.
4
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до всички коментатори... сега виждате ли как лесно се маниполирате...
Гледате заглавието с големите букви и погребахте човека... така е и когато подписвате договор с оператор и не четете и после ревете, че са ви излъгали.. така е и с много други неща... а ако просто бяхте прочели статията щеше да прочетете "В момента той е хоспитализиран в Панагюрище"... но за бой са и авторите, които целенасочено пишат такива заглавия
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бог да го прости.
Достоен човек
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Поклон пред паметта му. Човек, който въпреки годините и заболяванията си, е продължил да работи и да служи на обществото.
1
7
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Защо непрекъснато съобщавате възрастта на хората за които пишете. Според мен насаждате омраза. И това е вписано в закон. И не ме изтривайте.