Коронавирусът отне живота на 19-годишен във Велико Търново

Починал е след двустранна бронхопневмония
Обновена: 1 авг 2020 13:44 | 1 авг 2020 12:45, Камелия Цветанова
262
Коронавирусът отне живота на 19-годишен във Велико Търново
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пациент на 19 години във Велико Търново е починал след заразяване с COVID-19, съобщиха от Регионалната здравна инспекция.

Той е от Велико Търново, участвал в абитуриентските балове в края на юни.

Още по темата
Оплакванията му са започнали на 7 юли, съпроводени с висока температура. Настанен е във Великотърновската болница. Диагнозата COVID - 19 е лабораторно потвърдена чрез PCR тест.

Пациентът е починал вследствие на двустранна бронхопневмония и остра дихателна недостатъчност.

През изминалото денонощие в областта е регистриран един случай на заразен от COVID-19, с което общият брой на случаите в региона от началото на епидемичната ситуация е 240.

 


262
Още от Страната
Този август - с 2°C по-горещо от нормалното, жега през целия месец
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Според една статистика от САЩ, един на всеки 1667 починали е на възраст под 18 години, а един на всеки 25 починали е на възраст до 44 години.
212
10
 
6
 
! Отговори
статситика преди 1 седмица
от пушене на марихуана
при съсипани бели дробове
при съсипано кръвоности съдове от амфетамини
при малък процент абутуриенти
идва този логичен завършък
211
30
 
4
 
! Отговори
S преди 1 седмица
Защо не умират по 270-290 заразени всеки ден? Защото не са болни от друго. Манипулират ви празните тикви, защото това е модата в цял свят в момента. Иначе благодаря, че се интересуваш от умствения ми капацитет.
210
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Поне под тази статия не разсъждавайте има ли, няма ли вирус и колко е смъртоносен бее, като не вярвате защо четете?! Жалко за погубения млад живот, лека му пръст на момчето, съболезнования на родителите! А, който има поне малко ум в главата да се пази, нито има лечение, нито ваксина!
209
1
 
25
 
! Отговори
роза преди 1 седмица
Вирусът Ковид-19 е особен и още неизучен докрай,разберете го!Никой не знае предварително как ще реагира организмът му на заразата и дали точно в неговия случай вирусът няма да се окаже фатален.Не казвам,че трябва да вярваме сляпо на лекарите и на статистиката,но нали за това на всеки е даден ум,за да прецени кое е добре за него и кое е зле!
208
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
То и от куршум не се умира или от удар по главата с брадва, а се умира от кръвоизливите и разкъсванията... Аман от умници. С ХИВ е подобна историята.
207
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не разбирам , какво е толкова трудно да се проумее

Момчето се разболява от коронавирус . В резултат на вирусната инфекция , развива пневмония , която не се поддава на лечение . И за съжаление момчето умира . Това са фактите
206
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До S

Умните.... :)
А дано. За училище те питам, разбира се. Като ти чета мненията не предполагам да имаш повече от 3-ка по биология. Но и 6-ца да си имал,това не гарантира интелект и адекватни мнения. Поне базови познания.
205
7
 
9
 
! Отговори
до 191 от славянин преди 1 седмица
До около средата на 1993-та и аз вярвах в световната медицина като в господ, но се случиха ключови в моя живот събития, които ме накараха да разбера, че тази медицина както написах по-долу е поне в 90% от случаите въздух под налягане, затова и през ноември 1993-та приключих и с вярата, и с отношенията си с нея, а днес сме 1-ви август 2020-та! Личният ми опит през последните 27 години безспорно ми доказа, че колкото по-малко отношения има човек с тази медицина, толкова по-здрав ще бъде!
204
6
 
2
 
! Отговори
S преди 1 седмица
За училище ли питаш, или за университета? Смешен си. Може би си само с основно. Къде скачаш в А група да спориш с умните..
203
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Вир0$

Защото мнозинството тежки катастрофи не стават в града. И катастрофите не са заразни.
202
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До до 191 от славянин

Това е твое право. Да си жив и здрав и никога да не се налага да ползваш медицината, но понякога човек има нужда от модерна медицина. Ако няма медицина,много болести от средновековието щяха да поразяват милиони хора,както е било в миналото. Не бъде толкова убеден. Медицината е много сложна и отговорна наука. А човек трябва много да чете,за да разбере колко сложна е медицината. Колкото по-малко си чел, толкова по-просто ти изглежда всичко. Има го този психологичен феномен
201
15
 
1
 
! Отговори
Вир0$ преди 1 седмица
Все още статистиката на убитите и ранените по пътя в бг е по-висока, от измислената коронастатистика. Интересно защо не се вземат подобаващи мерки, например задължително носене на еърбег от пешеходците и пълна забрана на автомобилите в града.
200
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До S 196

Ти колко имаш по Биология в Училище , какво общо имаш с медицината да се изказваш толкова категорично. Много хора умряха здрави от коронавирус. И днешният случай с 19 год. момче отново го показва. Здрав, идва от бал, с единствено коронавирусна инфекция.
199
7
 
2
 
! Отговори
до 191 от славянин преди 1 седмица
''Световната медицина не ти е длъжна с нещо,за да ти обещава. Това е наука и борави с научни методи. Ти нямаш нито образованието, нито интелекта да проумееш медицинската специфика,за да спориш с медицината.''

Аз приключих отношенията си със световната медицина още през месец ноември 1993-та, оттогава се научих да се лекувам сам със съвсем различни от нейните методи и така ще бъде до края на живота ми! А приключих защото разбрах, че тя в 90% от случаите е въздух под налягане!
198
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До славянин 195

Вирусът е възпрепятстван донякъде от разпространение при мерки, забавя с е пиков бум на пациенти в болниците. Втора вълна се получи при разхлабване на мерките. Имунната система не гарантира успех,защото не се изгражда траен имунитет. Вирусът е нов и специфичен.
197
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 174
Някъде го обясняваха това . Разковничето е кой как брои починалите
Статията е април
"Белгийските власти включват в статистиките и всички починали в старческите домове, дори когато те не са тествани за COVID-19.
Това означава, че поне за половината от тези почти 6000 жертви, няма доказателства, че са били заразени. Възрастните хора в Белгия живеят основно в старчески домове. "
196
12
 
4
 
! Отговори
S преди 1 седмица
Не ми се спори с недорасляци, ама се налага. Вирус има, но не е смъртоносен! Когато фактите говорят и боговете мълчат! Няма нито един починал само от корона. Починали са от друго. Лекарите се правят на жертви и светци за пари. Пример- онази Сибила. Болниците са празни. Маските са вредни за здравето на здравите. Липсата на кислород уврежда белия дроб.
195
7
 
1
 
! Отговори
славянин преди 1 седмица
Намаляването на заразените благодарение на ''адекватните'' строги ограничителни мерки е измамно чувство за успех, вирусът не се обезсилва от тези мерки, а от сблъсъка си с имунната система на колкото се може повече здрави хора! Затова и след охлабването на мерките всички държави ''победили'' вируса благодарение на тях, една по една пропищяха от ново разпространение на заразата - защото вирусът не е бил омаломощен и не може да бъде омаломощен чрез никакви ограничения!
194
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 193

Прави с. В Швеция също има мерки, но най-либерални. Някои хора се заблуждата,че в Швеция не е имало никакви мерки.