Шеф на полицията в Пловдив е загинал в тежка катастрофа

Той е загубил управление над колата по АМ "Тракия"
Обновена: 1 окт 2020 07:40 | 1 окт 2020 07:28, Ния Христова
54
Шеф на полицията в Пловдив е загинал в тежка катастрофа
Снимка: Pixabay

Заместник-шефът на Шесто РУ в Пловдив Пламен Петков е загинал при тежка катастрофа.

Той се е движил по магистрала „Тракия” по посока с.Ягодово. Загубил е управление над автомобила си и е излетял от виадукта. Колата се разбила при падането, а Петков е издъхнал на място.

Петков е на 59 г., семеен с 24-годишен син. Колегите му го описват като изключително всеотдаен в работата си, готов да помогне винаги на по-младите. 
 
Точно на същото място преди две седмици при друг инцидент автомобил разкъса предпазната мантинела. Според очевидци на катастрофата, ако предпазното съоръжение не е било увредено, автомобилът е нямало да излети от пътя да падне в пропастта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е! Всеки знае, че случайности НЯМА! Катастрофи не се случват, няма такова нещо като "опасен пътен участък", и т.н.! ТрЕбе да а убийство - 1.Бил е полицай 2.В Бг. ВСЕКИ ДЕН хора убиват полицаи! И още, 9/10 убийства са инсценирани катастрофи! (Според мен...)
28
0
 
2
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Разследването трябва да бъде за умишлено предизвикан инцидент и умишлено убийство. Изобщо не е случайност.
27
2
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
Затова другаря с джипа,да внимава,като инспектира,защото бог гледа отгоре,и никога не забравя.
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес не ми се скърби за милиционери!Според очевидци на катастрофата, ако предпазното съоръжение не е било увредено, автомобилът е нямало да излети от пътя да падне в пропасттаНе съм очевидец но със сигурност нямало е да излети, ако е карал с внимание, нали е милиционер трябва да знае къде са проблемите по пътя!
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако пък караше и по бавно според правилата....90% от всички загинали са много добри и скромни,на мравката път правят.Тя мантинелата внезапно изскочила пред колата....айде няма нужда.
24
5
 
9
 
! Отговори
Познат преди 3 години
Познавам човека, винаги е карал спокойно. Колата е излезнала от пътя точно където се е очаквало да има мантинела, нит я е била блъсната преди 1-2 седмици. Не се знае дали не е изгубил съзнание поради някаква причина, не е нужно да злобеете. Човек почина, семейство и приятели изгубих близък човек.
23
5
 
3
 
! Отговори
Джендю преди 3 години
Бог да го прости, но с 80-100 км/ч не може да скъса това ,,съоражение"...!
22
6
 
5
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Трябва ли да скърбим за загинала *** на ВСЯКА ВЛАСТ!?
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено, че няма да изгуби управление на паркинга. Управлението се губи на виадукти без мантинели, пропасти откъм външната страна на завоя и т.н.
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пише, че днес е трябвало да се пенсионира ...Да не са се почерпили по повод пенсионирането?!
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Карал е с 200?
18
1
 
3
 
! Отговори
Ми преди 3 години
този път несъобразена скорост. Не е като да е карал с 30 и завеян пешеходец да се е метнал пред колата и пак да я пишат несъобразена
17
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мислел е, че за него ограничения и физически закони не важат!
16
3
 
33
 
! Отговори
Пилот от Ф1 преди 3 години
Как се губи управление и се разкъсва мантинела ако ЗАДКОРМИЛНОТО УСТРОЙСТВО кара със нормална скорост , която не надвишава максимално позволената от закона при движение по автомагистрала ?А приказките за милите и всеотдайни хора нелепо загинали докато се опитват да подобрят световен рекорд по бързо и безразсъдно каране по неравните български пътища явно никога няма да свършат.
15
2
 
42
 
! Отговори
i'm преди 3 години
Алоууу! Къде е АМ Тракия, къде е село Ягодово?!?! И къде на АМ Тракия има чак пък виадукти? Има надлези на няколко детелини, но виадукти.... извинетИ
14
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РумборакТи на кого се отчиташ, на Свети Иван-Божков сигурно? Или на Бабикяната и РадеФ?Не е лошо, човек да я дава по- уважително и смирено, никой не знае какво го чака....
13
5
 
39
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Първо, това Е в град Пловдив.Второ ... 6то РПУ е наркодепото за цяла Южна България.Трето 6то РПУ обхваща Столипиново. Там се търгува най-много с гласове.Четвърто ... полицаите от 6то РПУ са богати и плачат при пенсиониране...
12
1
 
17
 
! Отговори
ля ля преди 3 години
а кой ще поеме отговорността ? защо не се оправят нещата като се развалят а се източват сума и ти пари и се нагаждат по всички стълбички да се хапне от ремонта!! а сигурно ремонта трябва да е за сметка на поддържащата фирма!!! ама пък тя "фаллирала" не могат да намерят *** който е собственик на фирмата пък тя със седалище в Малта! мисля че на всички ние ни е ясно какви са случайностите!!!жалко за човека и щом казват че е съвестен - малко са такива служителите в КАТ или родната Милиция
11
2
 
20
 
! Отговори
със 50 км/ч във преди 3 години
...час няма как да паднеш .Само че кой ли кара с 50 ,освен с ел тротинетките ? Ама нас по--обикновените поне ни е страх от камерите иначе какви джигити сме...Всички сме еднакви...
10
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този трябва да е бил пенсионер вече от 14 години. Колко лош шофьор трябва да си, за да загинеш при ГРАДСКО шофиране? При ограничение 50?