Проходът на Републиката е временно затворен заради катастрофа

На място е загинал един шофьор
13 окт 2020 12:19, Ния Христова
8
Проходът на Републиката е временно затворен заради катастрофа
Снимка: Pixabay
Проходът на Републиката е временно затворен заради катастрофа. Произшествието е станало рано тази сутрин малко след 9 часа между селата Въглевци и Вонеща вода, предаде bTV.
 
Според първоначалната информация микробус, който се е движел в посока към Гурково, се е ударил в задната част на румънски тир, който се е движел в насрещната посока.
 
Водачът на микробуса е загинал на място. Екипи на полицията пренасочват леките автомобили през прохода Шипка. Товарните камиони изчакват на място.
 
Областните дирекции в Стара Загора, Габрово и Русе оказват съдействие. Предстои да се изяснят причините за катастрофата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
дон реба преди 3 години
Неспазване на дистанция и най-вероятно превишена скорост. Всеки ден има по няколко такива катастрофи и не се научиха.
5
0
 
1
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 3 години
От както им купиха нови бусове на куриерските фирми и много от шофьорите смятат че са зад волана на спортна кола и не осъзнават че бусовете спират много зле ,особено ако са полу празни .
4
1
 
0
 
! Отговори
Кво речи!? преди 3 години
До колкото разбирам ТИР-ът е изпреварвал и затова е бил в настрещното платно, а загиналият е решил че ограниченията са за лузърите.
3
0
 
1
 
! Отговори
Свилен преди 3 години
Снимката е илюстративна :)
2
3
 
2
 
! Отговори
romeo преди 3 години
Един убиец по-малко. Падна малко дъжд и *** се изпотрепаха. Така ще е след като в Бълхаристан спазването на дистанция се смята за некадърно шофиране.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
М, редовен номер е да изпреварват без видимост и като се появи насрещен трафик да се върнат в лентата си, без шанс да намалят и мелят тоя пред тях.Вероятно и в тоя случай е така. Но пък е бил ТИР, тъй че меленето е било за сметка на дивеещия с буса.