Повдигнаха обвинения на момчетата, пребили свой връстник

Те са с мярка за неотклонение надзор от инспектор от Детска педагогическа стая
5 фев 2021 19:43, Ния Христова
20
 
Прокуратурата в Бургас повдигна обвинение на двете момчета, едното на 14 години и другото на 17, които пребиха друго 14-годишно дете.
 
Нападателите са с мярка за неотклонение надзор от инспектор от Детска педагогическа стая, уточняват от Bulgaria ON AIR
 
Инцидентът стана на черен път между две поморийски села. Видеоклип показва как двете момчета блъскат и ритат третото дете, което е паднало на земята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
вгз преди 3 години
Трепете ги и ги копайте някъде.
13
0
 
4
 
! Отговори
179 преди 3 години
Не се посяга на безащитен човек защото той вече е победен. Не тъпчи човек, който вече е паднал на земята защото е грях. Използвай сила само, когато честта и живота ти са застрашени. Всички други разправии може да се решат с думи и където му е мястото. 21 век сме все пак а и кармата всичко връща след време. От личен опит го зная ....
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧИТАТЕЛСега, чак пък трудов лагер :)) В моите тинейджърски години бяхме 30 човека банда, правихме се на мутри и се биехме с други "бандюги", само че такива бяха времената през 90-те :)) Проблема на бургазлии е, че не са мръднали въобще от тогава, естествено за манталитет става на въпрос, което говори лошо за тях :))
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво като им повдигнат обвинения. Като са непълнолетни какво ще им направят. Разговори с психолози и толкова. Сега се сетих за един случай преди месеци в София когато две коли правейки ляв завой се засякоха. Единия паркира и излезна от колата, а другият с джипката най-нагло му блъсна колата нарочно. И какво стана. Нещо да е осъден мутрягата,да лежи в затвора или е поредната изпитателна присъда. Кога съдиите ще почнат да носят отговорност за престъпните си присъди.
10
0
 
9
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 3 години
Само трудов лагер.И труд от тъмно до тъмно. Като свърши - да заспива от умора.Написаното по-горе служи единствено за оправдание на заплатата на тази синекурна длъжност.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако се направи проверка на родителите на тези хубавци, със сигурност ще се разкрият синджири, анцузи Адидас, маратонки Найк и тениски и изрязани ръкави.
8
1
 
11
 
! Отговори
Киро Х преди 3 години
Новите Митю Очи в процес на зараждане. Скоро ще имат паркинзи, пицарии, купени общински съветници и много много бело!
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НищоСамо Господ ги оправя Чедо! И двата метра....Много вече са станали по-добри в един по-хубав свят...
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТемидаПознавам няколко бургазлии, те не са такива, културни хора са :) Обаче всеобщата култура там е да са мутри :)) Ще кажеш Господ им е отнел мозъка на тези хора, големи смешници :)
5
0
 
1
 
! Отговори
Нищо преди 3 години
Нищо няма да оправи тези деца,както и много други ,които виждат агресията в дома си.За съжаление не са малко. Много от нас сме били свидетели на домашна агресия ,но не само.И повечето от нас ,включително и аз сме пасивни и нищо не правим.
4
0
 
12
 
! Отговори
Темида преди 3 години
Наказателна отговорност и за снимащият. Докога заснемането на подобни престъпления няма да се счита за съучастие?
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще ги оправи само тежък физически труд.
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми те в Бургас са с умствени отклонения, трябва някой да им обясни че 90-те години минаха отдавна :))
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално е - народеца изпростя, по ТВ-тата дават само кретении, ...Жалкото е, че тия няколко маскари някой по някое време ще ги трупоса и никой и никога няма да разбере. Биячите са най-големите нещастници. Чувал съм, че често измирали...