Движението на АМ "Струма" е възстановено

Пътят е отворен и в двете посоки в лентата за София
26 ное 2021 09:30, Ния Христова
10
Движението на АМ "Струма" е възстановено
Снимка: БГНЕС
Движението по АМ "Струма" е пуснато и се осъществява двупосочно в платното за София.
 
Пътните знаци за отбивка или чешма при обхода за п.в. "Даскалово" и п.в. "Долня диканя" липсват, предаде Нова тв. 
 
Шофьорите се призовават да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват стриктно поставената сигнализация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Ддд преди 2 години
Отворен е само в едната лента и за двете посоки и задръстването е до Шела. Разбирам, че трябва да се правят определени действия свързани с разследването но ситуацията , която е към момента е много по-опасна за много повече хора
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Три туби с нафта намерени, остатъчна била нафтата.И нямало туби с гориво , така ли? Вие нас всички за *** ли ни имате? Вие знаете ли, че празен съд, затворен, с остатъчно гориво гърми? Да, формира се взривоопасен газ и точно той гърми. Трябва му удар, топлина или искра и стой та гледай. Кой танкер е по-опасен, празния или пълния? И защо празните танкове се запълват с инертен газ?Аз лично загубих човек, тръгна да отваря празен варел 200 литра, метален , беше пълен с масло преди, с ъглошлайф.
7
1
 
1
 
! Отговори
dani преди 2 години
До СПОРЕД МЕН, да и след този завой отбивка за чешма ? на магистрала ? и мантинела в авариината лента ..и там липсва аварийна лента ?
6
0
 
8
 
! Отговори
Глупави политици преди 2 години
Може ли да сечеш пътя като във формула1, да пресичаш аварийната лента, което е абсолютно забранено от закона, да караш с неизрядни документи и цялата Българска държава, да обвинява сама себе си колко е лош пътя и колко е смотана България? Ако имаше сняг, как щяха да се видят затрупаните маркировки? Караш на магистрала, знаеш че най-дясната лента е аварийна, има няма маркировка, това е аварийна лента забранена за пресичане! А ако точно там беше аварирал камион? Това не е състезание, да сечешЗавой
5
0
 
7
 
! Отговори
Мефистофел преди 2 години
Пътищата ни не са достатъчно широки и прави за пилот-изтребителите от турското културно наследство! Да ходят из Карпатите," прав" им път.!.
4
1
 
3
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Цялата отсечка от Перник до Долна Диканя трябва да е с ограничение 100км/ч и като за начало може да направят маркировката наново и то качествена.
3
0
 
3
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Пак шофьорите да бъдат стриктни и да следват сигналиъацията. А когато сигнализация няма, примерно е паднал знака от една година, маркировката я няма а някои мантинели или ги няма или стърчат опасно - тва не е важно.
2
0
 
4
 
! Отговори
СПОРЕД МЕН, преди 2 години
До Глупави политици......Този участък от пътя е проектиран и направен по Съветския стандарт за наклони и радиуси на завоите на магистрала. Днес този път не отговаря за изискванията за МАГИСТРАЛА и е за скорост от 90 км/ч.- остър завой при спускане с голям наклон.
1
0
 
9
 
! Отговори
Глупави политици преди 2 години
Такава жажда за власт, такъв преврат и още не спират с популизма! Аз призовавам новите политици да спрат да излагат България! Не спряха един през друг да говорят колко зле е бил Българския път, вижте каква разруха е в България! Очевидно е, човешка грешка, очевидно е, че в Македония няма осветени магистрали и по хубави пътища, защо плюете Българското бе патриоти? По пътя нямаше и 1 дупка, нов гладък асфалт, какво искате по дяволите? Сигурни от там са минали МИЛИОНИ превозни средства, Патриоти!