Почина едно от децата, поразени от мълния в Русе

В продължение на час екипите са го реанимирали
Обновена: 30 авг 2023 22:01 | 30 авг 2023 21:15, Красимир Ангелов
47
Почина едно от децата, поразени от мълния в Русе
Снимка: БГНЕС

Едното от децата, поразени от мълния в Русе, е починало въпреки усилията на лекарите, съобщава БТА, като се позовава на пресцентъра на Университетската болница "Канев".

Детето е докарано в болницата в състояние на клинична смърт, без сърдечна и дихателна дейност. В продължение на час екипите са го реанимирали. Лекарите са направили всичко по силите си, но без успех, каза Стела Кръстева от пресцентъра на Университетската болница "Канев".

Инцидентът с двете деца стана на стадион „Дунав“ в града. Сигналът е подаден около 19:20 часа тази вечер.

На място са изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ. На стадиона е имало деца, които тренират.

Още за трагедията вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да се завърне комунизма и смъртната присъда за такива хора налапали парата с цената на детски живот.Поправянето на грешките на Русенската община и на тези който стопанисват стадиона няма да ги спаси от Божието възмездие и рано или късно те ще си платят прескъпо за това.Знаят да взимат парата но не дадоха за гръмоотводи продажници и бандити. Къде е комунизма когато България беше полицейска държава.
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като си помисля като малки как сме бягали под дъжда.Баба винаги ни караше да обуваме гумени ботуши.
32
0
 
3
 
! Отговори
Мафия преди 7 месеца
Доктора като прилапа всичко за 35г. забрави да инвестира 1ст. Тъй като не са осигурени безопасни условия за труд да го съдят и в затвора.
31
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Стига вече с тия спортове.Нула сме навсякъде, а накрая и убиват децата ви!
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Жалко Е , жалко е, че има такива хора като вас с бръмбари в главата
29
7
 
1
 
! Отговори
Факсинирайте се преди 7 месеца
бе - в Европа вече Бустерират за Пирола - Новият Въображаем Вариант! Факсинирай-Бустерирай!!
28
17
 
8
 
! Отговори
Жалко Е преди 7 месеца
но Още по-Жалко е, че за Хилядите Убити от КОВИД-Ваксинацията - не се дори и Споменава! Злите Езици казват, че вече в Световен Мащаб Убитите от Ваксината са поне 2 Милиона и още 20 Милиона са превърнатите в Инвалиди - до Живот!!
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Имаше филм по НатДжио график - ударено от мълния дете на затревена площадка ПРЕДИ да е завалял дъжд или каквото и да е друго, беше с баща си. Но удря детето.
26
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Абе, меките китки, вие сериозно ли мислите, че светкавици са валяли на метри от стадиона, а щръклявия треньор е крещял НЕЕ НЯМА ДА СПИРАТЕ ИГРАЙТЕ? Вероятно е било облачно може да е подухвало, да не мислите, че всеки път когато времето не е АБСОЛЮТНО ПЕРФЕКТНО , трябва да приберат децата? Голяма трагедия е, ама що трябва ВСЕ НЯКОЙ ДА ВИ Е ВИНОВЕН???
25
11
 
14
 
! Отговори
До Стига преди 7 месеца
Ти наред ли си? Ако треньора беше прибрал навреме децата, сега щяха да са живи и здрави! За какви карми бълнуваш? Глупостта на един ръководител, в следствие на което е загинало дете, наричаш карма? Има задължителни мерки за безопастност, които не са спазени и отговорността е изцяло на треньора. Родителите на загиналото дете, да хващат адвокат и да действат!
24
8
 
8
 
! Отговори
Стига преди 7 месеца
Ревахте. Някой неща са Карма. Толкоз. Няма съвършена безопасност, нето някой е веновен все за нищо. Сомо на лаиците все им трябва езкупетелна жертва. И вулкан в центъра на София изведнъж да ез.игне ще си търсят виновен. Простотия до шия. Така е било писано. Едни жевеят, а други умират. Така е било винаги, така и ще бъде. Или из годините поразени от мълнии не е имало.
23
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Този треньор е абсолютен кухавел! Какво да чакаш от треньор по футбол, по физика си е чоплил носа и е гледал през прозореца. След като е допуснал, при буря и опастност от мълнии, да играят деца на терена, вината е изцяло негова. Никакви гръмоотводи не могат да обезопасят ходещите по земята, ако ще и 100м да са високи. Веднага да го арестуват и му отнемат лиценза! Защо са го оставили на свобода?
22
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Понякога просто така става. Бил съм на раздумка на двора на село, приятно, слънчево, по едно време примрачня, взе да изглежда сякаш е завали - събираме си дреболиите и внезапно светкавица тресна между нас и стопанските постройки, на 7-8 метра ми се стори. Нищо не изглеждаше все едно идва буря, и това беше първата светкавица
21
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Колосална безотговорност и простотия! Как може да държиш децата на тренировка при буря?? Какви гръмотводи, какви 5 лв? Safety First, само че това по нашите приматски територии е нещо нечувано. Жалко за детенцето...
20
6
 
2
 
! Отговори
х преди 7 месеца
Мълниите я съсипаха тая държава.
19
2
 
5
 
! Отговори
Varg преди 7 месеца
Видеото не е ваше,защо лъжете?На русенска медия е.
18
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това е безотговорно!Нелепа смърт заради липса на мерки! Гледам голф,там пускат алармен сигнал и отлагат състезанието още преди бурята да достигне до игрищата.Същото е в сериите НАСКАР,там не чакат дори най-малките капки, а гонката се прекратява.
17
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Антената на телефона също тегля и загива.
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Жалко 14 Това не е вярно, мълнията се привлича от най-близката точка и когато това е антена тип гръмоотвод тя отива там. Затова не се застава под дървета когато има гръмотевици защото удря по тях като най-близък предмет.
15
6
 
0
 
! Отговори
Никола Тесла преди 7 месеца
Винаги има решение.