Сани Жекова се сбогува с Dancing Stars

Това беше сбъдната мечта, заяви сноубордистката
25 апр 2014 09:25, Александър Попов
25
Сани Жекова се сбогува с Dancing Stars
Сани и Симеон напуснаха състезанието. Снимка: Dancing Stars

Сноубордистката Сани Жекова стана поредната звезда, която напусна Dancing Stars. Не й помогна и подкрепата в залата на плувеца Петър Стойчев.

На поредните елиминации се явиха Сани, Дарин Ангелов, Елена и Антон Касабов, който бе първият спасен от зрителите.

Илиана Раева се изказа изключително ласкаво за Дарин, когото нарече "нейния крал на бала". Актьорът е сред звездите, които всяка седмица получава сред най-високите оценки от журито, но от друга страна елиминациите не са му чужди.

В крайна сметка от състезанието отпадна Сани, която определи танцовата надпревара като сбъдната мечта.

Във вторник оцелелите двойки ще трябва да импровизират върху пет вида музика, подбрани от Илиана Раева. До последния момент те няма да знаят задачата си, като важно за журито ще бъде как преминават от един стил в друг.
 


25
Още по темата: Dancing StarsСани Жекова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая Елена ако има капка достойнство ще си тръгне сама не разбира ли че е за посмешяще на цяла България а и Илияна Раева може да спре с това "Елена ти си великолепна , ти си кРАсива , ти си невероятна защото не е истина не е нито едното и да спре стакава злоба да оценява спортистите защото всички те са постигнали в пъти повече от нея .
Албена , Антон и Нели са тези които са звездите на този етап а пред Нана поклон за силният дух .Саня ние се гордеем с теб не България така е решила а продуцентите
3
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елена - звездата прочула се с това как остави приятеля си с БигБрадър и се залюби с онзи другия. Браво, евала. За пример!
2
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Саня си тръгна много жалко защото беше една от истинските звезди в това шоу което все пак се казва "Танцуващи звезди" но ни остават Албена , Нели „ Антон , Дарин и една жена пред която се прекланям за силата на волята и *** Нана
Елена умишлено не я споменавам защото тя не е звезда а е известна с друго и моето мнение съвпада с това на предишният че мястото не и е в това шоу
Един съвет към продуцентите нека в другият сезон тази Илияна да бъде танцуваща за да видим колко е кадърна
1
6
 
21
 
! Отговори
зрител преди 6 години
Ако някой ми каже че , всичко не е нагласено то го моля да ми обясни как тази Елена дето нито е звезда нито е чак толкова можеща и е известна само с това че , спа пред цяла България с един наркоман с което направи за смях един *** остава там дето не и мястото а си тръгват звезди като Саня които имат стил и обичта на хората .
А илияна с толкова злоба коментира представянето на спортистите че просто е не допустимо то бива злоба и завист ама чак толкова
Саня България се гордее с теб обичаме те