"Фермата" – на изолирано място заради екстремни мисии

И тази година победителят ще грабне 100 000 лева
9
"Фермата" – на изолирано място заради екстремни мисии
Снимка: Facebook

Телевизионното риалити "Фермата" тази есен ще се реализира на различно място от предишния си сезон, като ще бъде по-скрито и отдалечено.

То ще стартира през септември и до момента е ясно, че предстои най-трудният й сезон. Вероятно заради екстремните мисии от екипа на предаването са преценили, че е най-добре локацията да е изолирана и по-далеч от населените места, защото заради част от предизвикателствата са необходими специфични природни дадености. От официалната визия на риалитито, която излезе тази седмица, става ясно, че самата ферма ще е близо до вода.

Още с предишните си сезони предаването се открои като единственото, което залага на позитивното, на любовта към земята, силата на духа и българските корени и традиции. В него го има и елементът на живот в изолация, което разкрива неподозирани черти от личностите на участниците, но и физически изпитания, труд и битка за ценности.

По все още неофициална информация, кастингът на "Фермата" 3 тази година залага най-вече на силни редови участници, които да покажат на какво е способен обикновеният българин. Ще има и известни личности, но акцентът ще пада върху умението им да играят в един отбор именно с редовите участници.

Засега е ясно, че предстоящият сезон ще бъде най-екстремен. От екипа на предаването издават, че след кастинга са избрани доста ярки образи, които ще влязат в битката за възраждането на българския дух. Освен това, „Фермата“ ще има и специална мисия, която ще е свързана с най-наболелия световен проблем.

И тази година победителят, който се справи с всички предизвикателства, го очаква най-голямата парична награда в тв ефира – 100 000 лева.


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Абе този *** алек тъповати чий го дири там този ***.Този продукт на градинско джудже и камерунска коза е срам за България
10
0
 
0
 
! Отговори
Телевизионен зрител преди 2 години
Първите два сезона ги гледах с интерес, но за мен този трети сезон е най-слабия. Гледам ги по-рядко, а когато започнат с вътрешните интриги, превключвам канала.
В предните два сезона участниците бяха подбрани по-добре. Не случайно се изкефих да видя предишните участници.
9
1
 
2
 
! Отговори
Хер Флик от ГЕСТАПО преди 2 години
До ГОШО
Нали и там трябва да окъкат. :(
8
10
 
10
 
! Отговори
ГОШО преди 3 години
Ще се снима на питеен язовир.....видях строежите.Много ми е интересно как са им разрешили?!?!Защото това е питеен язовир с ограничен достъп,къде ще акат участниците и животните?Защото обора и конюшните са точно до реката.....
7
4
 
3
 
! Отговори
минувач преди 3 години
Никой не те кара насила.
6
10
 
8
 
! Отговори
саки преди 3 години
100 хил. за 3 месеца лишения и борби. Много големи скрънзи са опосумите.
5
2
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Не е...изключено Фермата да...далдиса в някоя пещера от времето на първобитно-общиния строй,когато жените били...общи.Там да се развива действието.Може би ще се пробват участниците да изписват в пещерата сцени от бита си,като първобитните хора.
4
1
 
20
 
! Отговори
тбг преди 3 години
Известните участват в риалитата, че иначе ще умрат от глад...
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това деление на "специални" и "редови" играчи е .....ама много меко казано- дразнещо. Да не говорим, че в повечето случаи "специалните" са световно неизвесни. И с кое са по-различни. До тук никой от тях не изпъкна с нещо значимо, камо ли да е спечелил. Дигат рейтинга де......но само толкова и често само за "саира". Което е много жалко.....за тях.
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
100k вече не е голяма сума бе, с толко не бих могъл да си купя дори гарсониера в панелка в някой от панелно-аристократичните квартали в София!
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е най-наболелият световен проблем? Миграцията? Новото преселение на народите заради глад, войни, болести, безводие. Щом едно тв шоу на село ще се справи, спете спокойно