Затвор за двама, извършили трафик на бременна в Гърция

Целта била тя да роди там и да продаде детето
Обновена: 20 яну 2012 19:41 | 20 яну 2012 19:41, Красимир Ангелов
16
Затвор за двама, извършили трафик на бременна в Гърция
Снимка: Dnes.bg

Бургаският Районен съд призна за виновни двама бургазлии за извършване на трафик на бременна жена с цел продажба на детето й, съобщиха от районната прокуратура.

Съдът постанови за единия наказание от 6 години лишаване от свобода при строг режим и 20 000 лева глоба, а на другия 10 години лишаване от свобода при строг режим и 20 000 лева глоба.

Делото е образувано по внесен от Бургаска районна прокуратура на 23 ноември 2011 г. обвинителен акт срещу двамата подсъдими.

Случаят касае периода от 01 септември 2010 г. до 12 октомври 2010 г., в който бременна жена  от Бургас е била накарана принудително да напусне страната.

Целта е била тя да роди в Гърция с цел продажба на детето й след неговото раждане.

След намесата на полицията двамата трафиканти са арестувани и изправени пред съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
NE SI MISLETE 4E SAMO CIGANKI NAPALNIHA GARCIQ IMA MNOGO BALGARSKI SVIN4ETA PRODADENI
14
0
 
3
 
! Отговори
към 5 преди 12 години
ДА ТИ КАЖА ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ГЪРЦИЯ Я НАПЪЛНИХТЕ,С НАШЕНСКИ ***, С АЛБАНЦИ ,С КИТАЙЦИ ,ИНДИЙЦИ,И ОЩЕ ОТ 16 ЗНАЕЩИ И НЕЗНАЕЩИ ДЪРЖАВИ ТАКА ЧЕ" СКЪПИ ГЪРЦИ" ВИЕ СТЕ ПО *** СТРАНА ОТ НАШАТА! А ВИЕ СТЕ СИ ЧИСТИ *** ЧЕ И ПО ВЪНШЕН ВИД ВИ ЛИЧИ! ХАЙДЕ У ГЪРЦИЯ И НЕ СИ ДИГАЙ РЪКАТА КАТО НЕ СИ ЗНАЕШ УРОКА!!!!
13
0
 
2
 
! Отговори
Боби преди 12 години
Аз пък бех ги наградил, защото у нас ще има една "***" по-малко,която да не източва социалните фондове.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Недейте, бе! Това си е част от "културните особености" на един определен етнос. Не им нарушавайте правата, че от Брюксел ще ни се сърдят. Как ще наказвате горките "хора", че просто спазват традициите, а?
11
4
 
18
 
! Отговори
. преди 12 години
Гърците си имат *** ,не се заблуждавайте , но не са проблем като тук , разбира се *** си е *** , продават наркотици например тук. Оня ден в унито стана дума нещо за *** и даскала обясни нещо , което ми беше много интересно да чуя , ЕС са давали пари и в Гърция и в Испания да строят къщи на *** , въпреки , че кактов Гърция, така и в Испания *** имат бих казал доста висок стандарт на живот, пак са изкарали паркета ...*** си е *** , безнадеждни са !
10
1
 
10
 
! Отговори
неуместно преди 12 години
голями присъди за едно незаконно и в повече от ромския свят ,а за деисатвителните и жестоки убииства подплатени с големи пачки гаранции дори и условна няма. ,браво европески съдиии.обърнахте с краката нагоре всички закони и правила . и ние мислим че има демокрация и справедливост. парите са закона, правото и живота..но идва и това време за разплата и справедливост.бог вижда
9
1
 
19
 
! Отговори
Писо преди 12 години
Абе пускайте ги- да стане и Гърция ***- да видят как е....
8
1
 
21
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
пускайте ги да продават стига сте ги спирали че станаха много
7
1
 
18
 
! Отговори
Българин преди 12 години
На какъв прокурор ще ме дадеш, бе... същества които продават собствените си малки, могат ли да бъдат хора ?!?
6
17
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
*** си ти много голям.С тия слова ще те дам на прокурор.Кой живее на твой гръб,бе *** смотано.
5
4
 
3
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 12 години
FILE EMIS OLA TELOME NAVGALOME PSOLI VULGARO STI ELADA IATTI DEMBORITE NAGAMITITE DIKIASOOO GENEKESS-----ANIGI LIGO STOMA NAPSAHSES
4
19
 
1
 
! Отговори
АЛЕКСИС САНЧЕС ПУЛОС преди 12 години
ехх в стесе да направим рандевуто с церните вулгари=ака ГИФТЕС СЛАВАНОС...ама караи, има много слатки резервни (цасти) бебенца.СИЦКИ ВУЛГАРИ- ВЪН ОТ ВЕЛИКА ЕЛЛАДА..НЕКА ЕЛЛАДА ДА ВЪРНЕ ВИЗИТЕ И СТРОГИА ВОЕНЕН ГРАНИЧЕН РЕЖИМ.НАМИ МИНИ!!!
3
3
 
6
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 12 години
REVETE DRUGARI CECO NI NARU6I PRAVATA I NI VDIGNA KRAKATA
2
5
 
36
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Да бъдат освободени !!! Те просто са се опитали да оттърват България от поредното хъхряшко ***, което сега ще паразитира на наш гръб.Въобще продажбата на *** в чужбина трябва да бъде легализирана, а държавата да си прибира данъка от тоя бизнес. *** са животни, а и в кроая на краищата самите им "родители" ги продават.
1
4
 
16
 
! Отговори
vaci59perkata преди 12 години
Браво на бургаските полицаи и магистрати. За толкова кратък срок и осъдителна присъда. Продължавайте все така, поклон пред положения труд.