Три обвинения за мъжа, размахал пистолет в мол в Стара Загора

Той ще отговаря за хулиганство и две закани за убийство
5
Три обвинения за мъжа, размахал пистолет в мол в Стара Загора
Снимка: Булфото, архив

Прокуратурата повдигна три обвинения на 22-годишния младеж, който преди 2 дни размаха пистолет в мол в Стара Загора. Младежът ще отговаря за хулиганство, извършено с особена дързост и цинизъм, и за две закани с убийство, съобщава bTV.

Още по темата

Преди два дни той влязъл в магазин на ул. "Св. Княз Борис" в Стара Загора и насочвайки оръжие срещу продавачката, поискал да говори със собственика.

Продавачката му съобщила, че собственикът на магазина отсъства, в резултат на което младият мъжът излязъл от помещението. Малко по-късно той отишъл в "Парк мол", където насочвайки газов пистолет, влязъл в конфликт с 38-годишна жена и нейния съпруг.

С постановление на наблюдаващия прокурор провинилият се мъж е задържан за срок до 72 часа. Под ръководството на Районна прокуратура-Стара Загора се извършват разпити на свидетели и ще бъдат назначени експертизи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ситуацията у нас е такава - хулигани и престъпници вилнеят както си искат и за да има ефективно справяне с тях, сами трябва да се заемем с това.Управляващите явно имат други, по-важни задачи,, а полицията се съобразява с тях и е подчинена на калпавите ни закони, които бранят по-скоро търтея и престъпника, а не градивната част от обществото ни.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
... но в това време ватманката спря трамвая, отвори една от вратите и клошарят беше изхвърлен навън с ритници. После мъжът, който го подгони се извини на останалите пътници с думите "Всеки ден тормоз отвсякъде, издевателствата и на тази *** ли да търпя?!"
1
0
 
7
 
! Отговори
През 90-те години преди 8 години
някакъв клошар често вадеше пистолет в центъра на София, обикновено правеше това в коли на градския транспорт. Не знам защо полицията не му беше отнела оръжието, може да е било повредено или бутафорно, но и с него можеше да изкара акъла на някоя бременна жена или баба.Веднъж станах свидетел как същия този се качи в полупразен трамвай по"Граф Игнатиев" и започна да спира избирателно до седнали пътници и да ги псува. Един мъж изрева като бесен и го подгони. Клошарят се разпищя, извади пищова, но