Приятели на загиналия моторист искат кмета на Костинброд в ареста

Близки на Игнат Славков излязоха на протест пред общината
Обновена: 3 юли 2019 14:41 | 3 юли 2019 14:27, Анисия Иванова
47

Приятелите на загиналия моторист в Костинброд излязоха на протест пред общината в града, защото смятат, че кметът има вина за тежкия инцидент. Според тях значително се различават версии, които се лансират след смъртта на Игнат Славков.

"Кметът казва, че не е правил обратен завой, а той всъщност го направи, видях го това нещо. Само аз бях там, казал съм какво се е случило. Кметът прави забранен обратен завой", сподели един от протестиращите младежи пред Bulgaria ON AIR.

Трайко Младенов остава на свобода под гаранция от 5000 лева. Той няма право да напуска страната, отнета е шофьорската му книжка.

Протестиращите допускат, че кметът може и да не е видял техния приятел на пътя. И съобщиха за версия, че телефонът на Младенов е звъннал, заради което той е решил да се върне и направил фаталния обратен завой.

Недоволните граждани не се съмняват в шофьорските качества на Игнат и подчертаха, че очакват кмета да бъде върнат в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То да бяха само 150 км/час, катастрофата щеше да е друга. Карал е с не по-малко от 200, ама не може да се докаже.Какви шофьорски качества за неправоспосбния моторист?
1
2
 
39
 
! Отговори
Софиянеца преди 4 години
Карал е със 150 км/ч и имате претенции? Доста нагло...