Продължава делото срещу Кристиан Николов

Експертиза доказа, че е шофирал под въздействието на 3 наркотика
Обновена: 20 дек 2021 14:36 | 20 дек 2021 09:30, Ния Христова
7
Продължава делото срещу Кристиан Николов
Снимка: БГНЕС
Делото срещу Кристиан Николов, обвинен за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, продължава днес - 20 декември. На последното съдебно заседание стана ясно, чеи забавянето е, защото е необходимо време, за да се изяснят обстоятелства и факти по случая, съобщи БГНЕС.
 
Николов отказа да даде обяснения за случилото се и отбеляза, че ще се възползва от това свое право на по-късен етап.
 
По делото е известно, че при произшествието, освен че е шофирал с по-висока скорост от позволеното, Николов е бил под влияние на наркотици, сред които и тетрахидроканабинол.
Още по темата
 
Той е използвал специална паста, поръчана от чужбина, в която се съдържа тази съставка. Адвокат Симеонов обясни, че българска фирма я внесла от словенска такава.
 
Химическа експертиза доказа, че 23-годишният Николов е ударил автомобила на телевизионния водещ под въздействието на 3 вида наркотици. Джипът на Николов удари и чакащата на червен светофар кола на Цветков с изключително висока скорост - 99 км/ч в градски условия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мотаха мотаха и го нагласиха.Чаят и пастите не е знаел че са наркотик (както и вносителят, вече е оправда в друго дело) и поради не зависещи от него условия го пускат на условна присъда.В кошарата наречена България овцете ще блеят щастливо. Доказателството джипа беше по важен от тоя случай и ометана в трета глуха.
4
1
 
9
 
! Отговори
Тиква преди 2 години
Грозен наркоман, както и майка му, гербава мафия всичко прикрива.
3
7
 
4
 
! Отговори
Инч Хай преди 2 години
Има съмнения, че друг е въртял волана и е натискал ***, а Кристиан е бил в абсолютно неадекватно състояние и изобщо не би могъл да шофира. Качен е, за да бъде натопен в едно отдавна планирано убийство. Символиката - Парадайз, навръх Великден / посланието - всеки, който знае много, отлита право към рая/ Знае се кой е седял до него. Още ли вярвате, че Милен е уцелен случайно.С един куршум три заека - вземат бизнеса на майката на Кристиан, запушват завинаги устата на Милен и сплашват цялото
2
0
 
13
 
! Отговори
9 преди 2 години
Дали с наркотици или без няма никакво значение какво толкова се пените и обяснявате с кво си мил зъбите и кой бил му сипал нещо си в питието.Тез дето носят дрехи с марихуана и шапки на боб Марли никога не са употребявали каквото и да е.Това дело приключва за 5 минути убил ли си някой? да! без никакви коментари директно присъда . И не да лежиш има мини вкарват те вътре и имаш норма.
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какво се проточва това дело и ходихте на протести за промяна ?? Убит човек под въздействието на наркотици ?Ако този убиец беше нормален човек да го бяха осъдили на 30-40г за една седмица