Луксозен плажен клуб в Хърватия

Той отваря врати това лято в град Ровин
26 юни 2014 22:40, Мария Дуковска
3
Луксозен плажен клуб в Хърватия
Снимка: adelto.co.uk

Едно от най-слънчевите места на Адриатическо море, град Ровини, ще привлича още повече туристи заради своята нова придобивка - луксозен плажен клуб, който ще отвори врати това лято. Той е лансиран от хотелската компания Maistra и ще разполага с бар в непосредствена близост до бреговата линия.

Плажният клуб ще бъде потопен изцяло в природата, пише Adelto. Посетителите на това място ще имат възможността да се насладят на красивия изглед към плажа, към парка и към кристално чистите води на залива. Клубът предлага спокойна и живописна обстановка за релакс през деня и през нощта.

Mulini Beach е създаден с цел да се разшири петзвездната услуга, която предлагат двата близки хотела. И двете места за настаняване са изключително луксозни и имат изглед към морето.

В дизайна на плажния клуб има естествен камък и стоманен покрив. Екстериорът на сградата се допълва от средиземноморски растения и е проектиран така, че да се слива хармонично с околния пейзаж.

Барът към плажния клуб има открита трапезария с 50 места за настаняване, както и предлага голямо разнообразие от коктейли. За добрата атмосфера ще се грижи и DJ Rea, която е свирила в няколко международни музикални фестивали.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте атрактивното място в Хърватия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: басейнплажХърватия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Констататор преди 9 години
Хърватия - хубава страна, хубави хора.
2
1
 
1
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Друго си е Созопол и кафявата вода !
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха-Ха-Ха!И там ще срещнете Митьо-очите, Крушата, Репата и др. балкански "величия".Смех