Посланик Рубик към премиера Борисов: Очертахте смел курс!

US дипломатът благодари за сътрудничеството на страната ни със САЩ
20 яну 2017 16:00, Златко Желев
108
Посланик Рубик към премиера Борисов: Очертахте смел курс!
Снимка: Facebook

Американският посланик у нас Ерик Рубин благодари за приятелството и партньорството си с премиера в оставка Бойко Борисов.

"Във време на множество предизвикателства, пред които е изправен регионът, Вие начертахте смел курс за България и за нейното сътрудничество със Съединените американски щати и с други страни", пише дипломатът.

"Бих искал да Ви благодаря за Вашата силна всеотдайност към нашето двустранно партньорство и приятелство, които бяха ключови за укрепване на сигурността, просперитета, тесните връзки, на които се радват българският и американският народ. Благодарение на вашето ръководство успяхме да постигнем голям напредък в общите цели на нашите страни", допълва Рубин.

Посланикът посочва, че тясното сътрудничество е допринесло за задълбочаване на двустранното стратегическо партньорство в сферите на сигурността и отбраната, борбата срещу тероризма, диверсификацията на енергетиката, върховенството на закона, както и образованието.

"Високо оценявам Вашето партньорство и Ви желая всичко най-добро в бъдеще", допълва посланик Ерик Рубин в съобщението, което е публикувано в официалния сайт на премиера в оставка Бойко Борисов.


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 3 години
И какво смело е направил Бойко, че не се сещам?. За втори път смело се изнесе по терлици от Министерския съвет. От първия мандат изкара три години и половина, от втория - две. А сега иска да го изберат за трети път. Колко ли ще изкара от трети мандат, ако го получи.
67
0
 
0
 
! Отговори
СВЕТ преди 3 години
До 93 - анонимката
Никой не ти говори за продажба на апартамент за 20 000 лв. Говоря ти за строителство без комисионката към клетия държавник. Това строителство за което ти говоря не е като да си купуваш джипове за горските стопанства за по 200 бинки единия - справка си направи от обществените поръчки - aop.bg или напиши в гугъл "скандалните поръчки за джипове на горските". Сега, анонимен, след като те о***ках се питам как точно да изритаме ББ - с пръчки или патрони?
66
2
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Леле,американският посланик остана без кученце....
65
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СВЕТ.Къде продават апартаменти по 20 000 лева,да вземем да си купим?Нещо ти се вие СВЯТ!
64
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рубик!....Рубик ! Идва от Рубин - Рубен ,видна е.в..р.ей.ска. фамилия . Те ги умеят тези неща . Примерно - Горнооряховски - Софиянски,Кордова - Кънев или Голдсмит- Мидълтаун.Та Рубик - Рубен .Царе са на това .
63
5
 
13
 
! Отговори
СВЕТ преди 3 години
Е до момента едно се е видяло: каквото е поискала Турция, това се е случило. Бойко държи топли отношения с Ердоган - дава му хората, които да бъдат политически съдени в Турция и приема бежанците от там. Даже успя да открадне едни 30-на милиона от телената ограда. Евала ББ, евала!
62
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен85 И на ,,моят брат Ердоган ,,естествено да прислугва . Кеф му Турски поток на брата -буюр ,кеф му на ,,брата ,,АЕЦ - буюр ефенди,кеф му да няма нефтопровод през Б/Я и Турция да печели от превоза на петрол през Проливите - буюр .Кеф му- владичество и съжителство . И ,,Три синджира роби ,,на скрап . Пайсии, Чинтулов ,Ботев ,Вазов и те на скраб . Ама от много разкрачване, все някъде заболява .И сега,, кой ми ..ра в гащите , Примитивен некадърник .
61
1
 
9
 
! Отговори
СVet преди 3 години
Моля админа ******аст чинно да ми олиже топките и да се н***дупи за дедовия.
60
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русофилските плюнки в действие. Евете си майката.
До 71;
Руската флота във Варна и десанта на Кап. Набоков 1877 г. искаха да ни наложат руски Ген. Губернатор. Да благодарим на Англия и Солсбъри ,които предупредиха тогава Русия ,
че само ако посмее да посегне на Б--я ще го яде надва ката. Русия си тръгна ,като посрана.
59
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
само не мога да разбера какво приятелство и какво сътрудничество сме имали със Са.щ . освен че ни взеха електроцентралите и добива на злато без пари , нека някой да ми обясни , моля
58
4
 
22
 
! Отговори
СВЕТ преди 3 години
До ПАРТИЯ = МАФИЯ
Какво говориш бе п€дер? Този милиард го платихме и ще ни бъдат доставени мощностите за реакторите. ББ - дон тиквун даде два милиарда за санирането на двеста панелки. Сега нямаме реактори, но си имаме 200 /двеста/ санирани панелни блокове при средна цена около 20 000 лева на саниран апартамент /на тая цена можеха да построят нови сгради/. Със същото темпо и при равни други условия ще санираме всички панелки за 93 години и 189 милиарда лева. Има 18700 панелки в страната. Поздрави
57
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"тесните връзки, на които се радват българският и американският народ."

Защо налагате визи на "тесните" ни връзки, бе плешо? В ЕС сме, а само на нас ни налагате визи, с което ни дискриминирате и показвате неуважение, кого си тръгнал да баламосваш бе ***? Айде фащай самолетчето и марш през океана.
56
1
 
11
 
! Отговори
рамбо преди 3 години
партньорство и сътрудничество
по продажбата на...
познайте, вече всеки го знае
55
2
 
21
 
! Отговори
xcfvsdf преди 3 години
Демек :
"Чао довиждане,приятна пенсия!Търсим си ново кученце на каишка по- малко злепоставящо Хамериканската държава."
54
3
 
23
 
! Отговори
ВОЙ преди 3 години
Баце е получил поредния американски план за още по-голямо обедняване на народа
53
1
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Заслужава похвала -бил примерен,послушен,добър ученик.САЩ постигнаха всичко което си пожелаха в България,а в такива случаи се благодари.Незнам до колко това благодарене ще стопли сърцето на обикновения българин,но на елита определено да.Затова и Радев отчете ,че разликата между елита и народа е огромна и става все по дълбока.но на "елита" тези приказки не им харесаха:как се осмелява,кой е той да приказва против нас,ние искаме да го направим част от нас пък той -непослушен-имтийчмънт значи ще му
52
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев им каза,имате една седмица а крадците май не го разбраха,а Радев имказа ,имате една седмица и после по затворите.Цирка и грабежите свършиха .ЦРУ започва да работи с голямата гега.
51
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво става при среща на два тъпи,но взаимно успоредни ръба...
50
2
 
22
 
! Отговори
Кубчето на Рубик преди 3 години
Рубик? Хора, дайте пари на някой грамотен човек и го направете редактор. Излагаме се пред чужденците :)
49
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците послания не пишат ... те изпращат директно бойни кораби като през 1887 в варненския залив.