За тях се говори, те скандализират! Аферите на US президентите

Тръмп далеч не е единственият, който провокира с поведението си
Обновена: 26 май 2017 19:17 | 26 май 2017 19:00, Венцислава Вельова
15

Имал ли е третият президент на САЩ извънбрачни деца?

Той отрекъл всичко ... и останал на власт. Предполага се, че третият президент на САЩ Томас Джеферсън (1801-1809) е имал афера с чернокожата робиня Сали Хемингс. 200 години по-късно ДНК-анализи доказват, че бащинството на Джеферсън - по отношение на поне едно дете - е твърде вероятно.

Томас Джеферсън, Снимка: Reuters, архив

Доналд Тръмп е човек, който поляризира. Той обаче далеч не е единственият американски държавен глава, който скандализира с думи или действия, пише Дойче веле. Вижте!


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Да се цитира Дойче Веле в наши дни е все едно като да се цитира ТАСС по времето на социализма! Жалка партийна пропаганда!
11
3
 
8
 
! Отговори
Айзенхауер преди 3 години
Пропуснали сте Дж. Ф. Кенеди и неговата афера с Мерилин Монро, която впрочем, дели с брат си Боб. А също Кливланд, изнасилил Пьися Хелпин и т.н.

Интересно как при такива управници американците се превръщат в най-могъщата нация в света?

Много просто: не са потискали и изтребвали собствения си народ. Няма ГУЛАГ, няма голодомор, няма разкулачване, няма масови разстрели...
А има лични права, свободна инициатива, неприкосновена собственост, разделение на властите, с една дума, демокрация.
10
4
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 3 години
Сорос и слугите му както Дойче Веле са канцер и трябва да бъдат отстранени.
9
0
 
3
 
! Отговори
американофил преди 3 години
До Кукла на конци
Ми много ясно че като си изтегли войските рано рано, други веднага ще заемат тяхното място и ще стане манджа с грозде. Не трябваше да се изтегля от близкия изток.
8
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво общо имаме ние със страна която е избила близо 100 милиона от местното население за да ограбят земята им. Какво общо имаме със страна терорист които взривяват деца? Общото е, че САЩ взривиха с бомби хиляди цивилни в София, а днес Българи издигна паметник на терористите взривявали български деца а България се управлява от посолството на САЩ!
7
3
 
16
 
! Отговори
Кукла на конци преди 3 години
Никога президентите на САЩ не са управлявали истински. Барак Обама дойде на власт и искренно искаше да се бори за мир, да изтегли американските войски и с икономисаните пари да инвестира в образование, здравеопазване и бедните чернокожи. Вместо това, в края на втория му мандат света бе пред 3-та световна война.
Гледайте в YouTube поредицата на Оливър Стоун "Премълчаната история на САЩ" - там винаги са управлявали около 400 свръх-богати олигарси, а не куклата на конци наречена президент.
6
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ вече са бита карта. Биг бос е в Кремъл.
5
17
 
20
 
! Отговори
u4en преди 3 години
Рейгън го смятаха за стар-68г.-третокласен актьор - той пък взе че прати СССР в моргата. Тръмп е като него - стар клоун....който ще прати Рассия при СССР !
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
MESTQ
3
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп - удобният *** на Путин...
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не виждам нищо скандално в Тръмп, той дори е доста консервативен. Представлява интересите на корпорациите и нищо повече. Защо го избраха америкаците е загадка.
1
4
 
11
 
! Отговори
Скандализиран преди 3 години
Не съм на себе си.