Дори първата дама на САЩ не отделила Тръмп от Путин

Двамата разговаряха много по-дълго от предвиденото
8 юли 2017 08:10, Петя Славова
36
Дори първата дама на САЩ не отделила Тръмп от Путин
Снимка: БТА

Дори първата дама на САЩ Мелания Тръмп не успяла да попречи срещата между президентите на САЩ и Русия в Хамбург да продължи далеч по-дълго от предвиденото, предаде Ройтерс.

Държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън разказа, че на няколко пъти се опитал да напомни на президента Доналд Тръмп за напредващото време докато вървяла срещата с руския президент Владимир Путин.

Още по темата

"Една от причините да продължи толкова дълго е, че след като се срещнаха и доста бързо се опознаха, имаше толкова много неща, които да се обсъдят. Имаше такова ниво на ангажираност и обмен на мнения, че никой от двамата не искаше да спира", каза Тилърсън на журналисти.

Срещата между Тръмп и Путин в рамките на срещата на върха на Г-20 продължи 2 часа и 15 минути, далеч повече от планираните 35 минути.

"Трябваше на няколко пъти да напомням на президента (за изминалото време). Хора надникваха в стаята. По едно време даже изпратиха първата дама в опит да ни изкарат оттам. Обаче не се получи. След като тя дойде да ни види, продължихме още един час. Така че тя очевидно не успя", добави Тилърсън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
путин е обещал на тръмпи,руската мафия да елиминира всички които искат импийчмънт .на руснаците ще помагат чеченската и китайската мафия.да живее дружбата между народите
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всички "авери" на тръмп искат да се провали с русия, като че ли няма да е добре за всички ако двете суперсили се разбират... късогледи хора..
33
10
 
4
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
До БългаринПутин не е лисица, а завеян смрадлив пор.В Сирия загази и с двата крака.А колкото до ръкостискането - бай Дончо като стар капиталистически вълк е свикнал само да взима, така че ръката му е обърната с дламнта нагоре в този смисъл.Демек - давай, слагай!И петербургския пор послушно се предава в собственост на САЩ.
32
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Много добра новина щом двамата са имали какво да си кажат и да има някакво разбирателство.От САЩ и Русия зависи мирът и да има ред на земята ако тези две страни стигнат да война между тях ще е лошо за целия свят.Не знам защо една малка група политици в САЩ се опитват да правят войни по света ако се случи лошото и тях няма да ги има.
31
0
 
0
 
! Отговори
ивчо преди 6 години
до 28 мазепсмени очилцата или таблцата която гледаш
30
6
 
6
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Да добавя: При всички ръкостискания на Тръмп, които съм гледал, той винаги поставя своята ръка ОТГОРЕ в знак на сила и доминация. В случая с Путин е направил точно обратното - ръката на Тръмп е отдолу. Което ясно показва йерархията в света и кой всъщност е по-силният. Неслучайно Тръмп каза: "За мен е ЧЕСТ."
29
4
 
11
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Подценявате Путин. Много трудно някой може да го измами. Надживя Буш и Обама, а съм сигурен, че ще доживее и наследника на Тръмп. В момента Путин е най-голямата лисица на политическата сцена в света.
28
2
 
3
 
! Отговори
Джеро преди 6 години
От дълги години БГ- комунистите плюят по САЩ, защитавайки само СССР и Русия. А те....МАЙ ВИНАГИ - двете държави са се РАЗБИРАЛИ....Май е така , г-н Сидеров+ плюс неграмотните ти последователи...?
27
0
 
1
 
! Отговори
мазепа преди 6 години
До До 12.........а пък Монако е на 179 място само с 2 млрд. $ БВП
26
0
 
0
 
! Отговори
мазепа преди 6 години
Разбира се че Путин е за предпочитане пред Мелания - по-висок, по-млад, с повече коса....
25
2
 
7
 
! Отговори
До 12 преди 6 години
И като сме започнали със статистиката, нека видим и тази за GDP by PPP( по покупателна способност) според IMF за 2017, млн долара:1.China- 23,194,411- EU. - 20,852,7022. USA - 19,411,1443. India - 9,417,1444. Japan- 5,420,2285. Germany- 4,134,6686. Russia - 3,938,0017. Indonesia- 3,257,123......И, дами и господа, 76. Bulgaria- 152,079
24
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За малко са му развързали синджира на Тръмп и той бърза да "нацепи дърва" каквато казват руснаците. Няма страшно, като се върне в САЩ истинските управляващи веднага ще го вържат пак за кучешката му колибка.
23
1
 
5
 
! Отговори
до 12 преди 6 години
До Класация БВП 2015Дай и класацията по държавен дълг, да видим на коя страна страна дългът се изравнява с БВП. Лесно е когато печатницата за пари работи повече от тази за вестници...
22
5
 
5
 
! Отговори
Курволяци преди 6 години
Подозирам че са си говорели за *** на повикване .И докато се хвалят със завоеванията си Мелания им врътнала по една *** .Така неусетно времето лети ...
21
0
 
2
 
! Отговори
АРЕТИ преди 6 години
:):)Мелания Тръмп, се окаэа дама на Владимир Путин, по-време на официалната вечеря на страните от Г- 20!!! Апропо, в политическия свят преэидентшите имат огромна роля, но едва сега това эапочва да се набива на очи!!!
20
2
 
6
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
каква първа дама бе, тя е била вън от срещата
19
2
 
11
 
! Отговори
АРЕТИ преди 6 години
Ходът с които дипломатите настаниха първата дама до руския лидер, говори много эа това!!! Май дамите са теэи, който дърпат конците в Белия дом!!! Апропо, органинэаторите эаложиха на доста хитър ход, оставяйки първата дама на Америка да омае руския лидер!!! ПЪРВАТА ДАМА на САЩ определено спечели лидера на РУСИЯ!!! ХАЙДЕ НА МИНУСИТЕ!!!:-)))!!!
18
13
 
3
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Най-вероятно Тръмп е получавал нарежданията си лично този път и са се черпили с дребни сладки за успеха. Мисля, че на всички е ясно как Тръмп стана президент...
17
2
 
10
 
! Отговори
Chompila преди 6 години
Относно статистиката, важно е обаче не само абсолютната сума, а и реалната покупателна стойност стояща зад тези пари, както и бвп на глава на населението, защото както китайците са 1,1 млрд, се получава, че изкарват далеч по малко от руснаците, които са 130 млн.
16
20
 
10
 
! Отговори
дръндер преди 6 години
Тръмпо успива *** с приказки, докато САЩ започват да изнасят втечнен газ за ЕС и налагат санкции срещу фирми, които искат да строят Сверен поток 2, мухахаххх!