Директорът на ЦРУ твърд: Тръмп е напълно годен за президент!

Майк Помпео коментира спорната книга на Майкъл Улф
8 яну 2018 08:10,
25
Директорът на ЦРУ твърд: Тръмп е напълно годен за президент!
Снимка: Reuters

Директорът на Централното разузнавателно бюро (ЦРУ) Майк Помпео защити президента на САЩ на фона на съмненията за умствената му годност, предизвикани от спорната книга на Майкъл Улф "Огън и ярост: В Белия дом на Доналд Тръмп", пише изданието Washington Examiner.

В книгата, чието официално представяне се състоя по-рано тази седмица, авторът Улф твърди, че "100% от хората, близки до Тръмп, смятат, че той е неспособен да върши работата си като държавен глава на вероятно най-могъщата държава в света.

Още по темата

Доклад по-рано през седмицата разкри, че членове на Демократическата партия са провели среща с психиатър, за да разпитат за психическото здраве на 45-тия президент на САЩ.

"Тези изявления са абсурдни", категоричен бе Помпео.

"Само чиста фантазия... Президентът е ангажиран, той разбира сложността, той задава много сериозни въпроси на нашия екип в ЦРУ, за да можем да предоставим всякаква информация, от която се нуждае, за да вземе добре информирано политически решения", увери директорът на разузнаването.

Съгласно думите му, единствените хора, които поставят под съмнение способността на Тръмп да ръководи страната, са онези, които все още не са приели, че той е лидерът в Белия дом.

"Напълно годен е. Това е просто един смешен въпрос, който идва от хора,, които все още не са приели факта, че Тръмп е президент на САЩ. Съжалявам за тях", коментира Помпео пред медиите.

След като се провали в опита да блокира публикуването й, държавният глава на САЩ Доналд Тръмп определи новата книга за предизборната му кампания и администрация във Вашингтон като "пълна с лъжи", и базирана на измислени източници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено,че ще каже,че е годен и нормален,ЦРУ и ФБР са Еврейски организаций,целящи със своята намеса в чужди държави да сложат ръка на абсолютно всичко,зада увеличат своя капитал.Защо несе намеси Америка с военни действия в Северна Корея,която очевадно демонстрира атомното си уръжие,а унищожи толко държави в близкия изток под предтекст,че разработват ядрено уръжие,а целта им беше единствено да сложи ръка над петролните кладенци.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Личи и от фотото.
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ясно,че е годен. Само заблудени либерастите цвилят срещу него. Нищо особено, нормално за индивиди, решили съвсем неоснователно, че са върха на сладоледа.
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ognyanzНе си запознат уволни шефа на ФБР не на ЦРУ . Тогава толерастите го обвиниха, че възпрепятства разследването на руската намеса на изборите 2016 . След това Мюлер е назначен да разследва изборите за Президент 2016 от конгреса. До този момент нищо не е открито което уличава Тръмп в действия съгласувани с Путин и Русия.
20
4
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Когато се смени мнозинството в Конгреса наесен, и директорът и началникът му ще станат бивши - единият бивш директор на ЦРУ, а другият - бивш президент. При едно мнозинство на демократите в Конгреса, Тръмп със сигурност ще бъде импийчван, Помпео уволнен, на синчето Дон младши и Зетят Джаред Кушнер ще бъдат предявени криминални обвинения, а на Путин и Нетаняху ще им стане много напечено под краката.
19
3
 
11
 
! Отговори
Portugal преди 6 години
Тръмп представлява опасност за международния мир.
18
3
 
12
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
А може ли директорът на ЦРУ да каже нещо друго? Предният шеф на ЦРУ Тръмп го уволни от движение.Все едно да питат Цецо дали Бойко става за премиер.
17
2
 
8
 
! Отговори
БОРИСОВ преди 6 години
за разлика от него е НАПЪЛНО НЕПРОГОДЕН
16
6
 
7
 
! Отговори
US Citizen преди 6 години
Тръмп е егоцентричен олигарх от руски тип, който мечтае да превърне Америка в олигархия от Путинов вид, но няма да го огрее. Американският народ вече разбра, че царят е гол и на междинните избори тази година Републиканците ще загубят мнозинството си и в Сената, и в Конгреса. Повечето видни републиканци вече станаха за смях с опитите си да замазват ежедневните гафове на неграмотния самозванец в Белия дом, който загуби популярния вот с повече от 3 милиона гласове, но се докопа до Президентството чрез криминална конспирация за погазване на Изборния закон и Закона за подпомагане на политическите п
15
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че съдбата сложи пръст и избра Тръмп за президент. Ако беше дошла онази бабка Клинтън, сега щяха да се водят няколко войни.
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Физиономията му е дебилска
13
6
 
14
 
! Отговори
отделяне преди 6 години
Удивително как го отделиха Тръмп от държавата Америка и си го превърнаха в частен въпрос той какъв бил или не бил, какви възгледи имал, колко бил антилиберален и прочие обвинения. За България такива екстри и "отделяне" на политици от държавата няма- веднага ни го пришиват като проблем и на държавата, че и на народа дето бил див и недемократичен. А Тръмп избори спечели човека и то демократично и отрази въжделенията на стотици милиони избиратели... И сега Америка си е номер едно ама Тръмп бил..
12
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Левичарите на Обама и Клинтън още не могат да се примирят , че загубиха изборите, а с това и сладките парчета от баницата . Иначе Тръмп е сто пъти по свестен и подготвен от Обама или баба Клинтън.
11
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
To и Хитлер бил напълно годен да управлява Германия ако бяха попитали през 1933!!! Както и Сталин, Мао Дзе Дун, Пол Пот и други по късно!!! Това не попречи на тези чудовища да избият стотици милиони хора... За Тръмп - предстои да видим, дано греша...
10
7
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
изобщо не е годен този говори така за да си запази поста
9
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този същият Майк твърди, че Русия "от десетилетия се бърка в изборите им".
8
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гудбай Америка да здравсвуеть Русия
7
4
 
6
 
! Отговори
Моряк и половина преди 6 години
До г-н 6Защото съм на 12 часова вахта и трябва все някак да минава времето :)
6
17
 
11
 
! Отговори
ф 16 преди 6 години
Реалностите са такива,Америка е господар на планетата Земя. Скоро и на планетите Луна и Марс
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2 А ти защо четеш и коментираш като не ти пука