Джо Байдън: Тръмп показва невероятна безотговорност

Повторното преброяване в Джорджия затвърди победата на Байдън
20 ное 2020 08:01, Нели Христова
42
Джо Байдън: Тръмп показва невероятна безотговорност
Снимка: БГНЕС

Избраният за президент на Съединените щати Джо Байдън критикува отказа на Доналд Тръмп да признае изборните резултати.  “Това изпраща ужасно послание кои сме ние като държава”, бяха думите на Байдън. “Тръмп знае, че не печели и показва невероятна безотговорност”, допълни той.

“Мисля, че ставаме свидетели на невероятна безотговорност, на невероятно унищожително послание, което се изпраща на останалата част на света за това как демокрацията функционира. Аз, разбира се, не знам мотива му, но просто смятам, че това е тотално безотговорно”, заяви Джо Байдън, избран за президент на САЩ.

Изказването на Байдън идва на фона на новината, че повторното преброяване на гласовете в Джорджия по искане на републиканеца, потвърди победата на Байдън в щата.  Така се оказва, че кандидатът на Демократите е спечелил близо шест милиона гласа повече в национален мащаб и получава 306 гласа в избирателната колегия срещу 232 за Тръмп.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
3
 
! Отговори
Косово преди 3 години
Най-големият мъж интелигентен наш приятел завинаги,Най-добрият президент,Бог да го благослови Бог да благослови Съединените щати Америка,С любов от косовските народ
35
7
 
2
 
! Отговори
До 37 преди 3 години
Много сте забавни, тръмпоидите. Страдате от колективно тежко делюзивно разстройство. Как се гърчите в живота, по този начин! Опасни сте! За себе си и останалите...
34
4
 
5
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Тоя дядка ще доживее ли да си изкара мандата :)
33
5
 
5
 
! Отговори
noFreeman преди 3 години
Тръмп вече те издухва старче вмирисано... вече в два щата са спрени крайните резултати, виновните до дни са на съд и на 14 декември Върховния съд няма да може да обяви победител... а теб старче и камала мъжа харис ви очаква, ако не бесилка то затвор!!!
32
6
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
всичките сте еднакви какво ще направят демократите с вируса нищопърво си признаите че пуснахте вируса от лаборатория и за какво са наПентагона 748 милиарда бюджет
31
7
 
12
 
! Отговори
много интересно преди 3 години
Защото Тръмп препоръча на ВПК на САЩ ВМЕСТО РАКЕТИ И СНАРЯДИ ДА ПРОИЗВЕЖДА ХЛАДИЛНИЦИ И ТЕЛЕВИЗОРИ КАТО ЯПОНЦИТЕ,И ИМ ОТКАЗА ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ,И ТРЪМП МОМЕНТАЛНО СТАНА БЕЗОТГОВОРЕН!?Защото 100 млн кравари зависят от войните на САЩ!Сбъркана бандитска държава!
30
4
 
9
 
! Отговори
остави това преди 3 години
До Анонимен 16По-добре ТИ обясни защо не харесваш Тръмп!?
29
8
 
8
 
! Отговори
... преди 3 години
Баси фарса. Демократите загубиха в сената и конгреса, загубиха щатските избори, губернаторски места и щатските парламенти ама незнайно как взеха та спечелиха президентските. ЧУДО! Изглежда избирателите отиват, взимат бюлетината, цъкат навсякъде републиканци, но за президент - ДЕМОКРАТ!
28
9
 
7
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Повторното преброяване на гласовете в Джорджия е фалшифицирано както и първото.Не са се проверявали подписите на бюлетините по пощата и няма отхвърлени невалидни.Не са били допускани наблизо наблюдаващи.
27
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре че демократите загубиха!!
26
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джо Биден ще е президент когато цъфнат налъмите.
25
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като каза "откак убиха Садам и Кадафи", та се сетих, че някъде прочетох, че на Лукашенко през лятото са му готвели съдбата на Садам, Кадафи и Чаушеску.
24
13
 
10
 
! Отговори
Джо преди 3 години
2 седмици чакаме, *** видяхме само лудостта на Тръмп и съучастниците му...
23
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Избраният според шopocoидните медии за президент на Пиндостан байДжо критикува инатящия се бай Дончо. Съвсем забравиха за Бацко и за Белорусия.
22
9
 
10
 
! Отговори
Рашко преди 3 години
До ахахаЕдва ли, Втората попаравка, която защитава правото да се съхранява и носи оръжие е точно за това - за да не позволи на някой нарцис като Тръмп, да изправи войската серещу беззащитното население по примера на някои диктатори от третия свят.
21
7
 
8
 
! Отговори
реално преди 3 години
е то ако говорим за морал той като цяло го няма в поведението и политиката на Америка в международен план , винаги са намесени във конфликти войни винаги е там където имат материални интересни винаги говорят за човешки права и свободи а всъщност погледнато отвисоко и мащабно в Ирак и Либия гражданите не живеят по-добре откак убиха Садам и Кадафи да не говорим за невинните които неизменно падат жертва докато свалят един неприятелски режим Кадафи или Садам или Башар Асад и т.н.
20
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Дончо безотговорно оспорва манипулираните избори и заплашва с Бумеранг байДжо.
19
8
 
6
 
! Отговори
ахаха преди 3 години
пък един разправя че Тромпета събирал армията и щял да обяви вота за фалшифициран и невалиден и да въведе извънредно положение в Америка може ли да стане така той все още е действащият президент всъщност
18
12
 
9
 
! Отговори
Рашко преди 3 години
До ВижтеИма и доста клипчета, в които такива изобличители си признават, че лъжат. Тръмп страда от пълна липса на морал, такива са и повечето му последователи. Не биха се посвенили да излъжат, но както се видп това не помогна на оранжевия нарцис.
17
10
 
9
 
! Отговори
Вижте преди 3 години
Интересно ми е дали Тръмп ще покаже доказателствата за нагласени избори в отделните райони на САЩ. Ако не сте наясно, пишете Project Veritas в YouTube. Има няколко клипа за пощальони, които изобличават шефовете си за това, че в изборния ден са се приемали само бюлетини за Бай Дън.