Българка от Националната гвардия на САЩ покорява модния подиум

Ивет Арделиан е носител на титлата "Мис Калифорния Интернешънъл" за 2020 г.
19 яну 2021 09:17, Петя Славова
122

Българка покорява модния подиум в Съединените щати. Освен известен модел Ивет Арделиан вече е и носител на титлата "Мис Калифорния Интернешънъл" за 2020 г.

Вече 10 години българката Ивет Ардърлайн застава пред обективите на най-известните модни фотографи в Съединените щати. Участва и в конкурси за красота.

"Първото ми явяване на конкурс беше точно 2004 година в град Бостън, тогава бях тийнейджър и  без да знам никакъв английски език", разказа моделът пред Bulgaria ON AIR.

Тя е на кориците на известни списания и участва в ревюта. През 2018 година става Мис Холивуд. А миналата година печели титлата "Мис Калифорния Интернешънъл". Предстои ѝ да влезе в най-престижната битка - за Мис Америка.

"За да участваш в "Мис Америка", трябва да си носител на титла на един от щатите, трябва да си жена над 26 години, няма значение дали си женена, имаш ли деца, да нямаш никакви корекции по себе си, никакви пластични операции", обясни тя.

Ивет е избрала да се посвети на каузата за борба срещу насилието.

"Според мен това е много голям проблем както в Америка, така и в цял свят, има актьори като Аштън Къчър, които се занимават с откриване на отвлечени деца или жени за секс трафик от други държави, опитват се да ги спасяват по някакъв начин", коментира Ивет.

Категорична е, че модата отваря много врати. Но модата далеч не е единствената сфера, в която Ивет се развива. Тя е войник към Националната гвардия на САЩ, изкушена е и от киното.

"В момента снимам филм в Чикаго, което ще продължи 2-3 месеца заради коронавируса", сподели моделът.

Въпреки че от 13-годишна живее отвъд Океана и е сбъднала много от мечтите си, Ивет се гордее, че е българка и не спира да разказва за България на американците.

Признава, че е осъществила американската мечта. А след 10 години се вижда като известна актриса или успешен дизайнер. И вече прави първи стъпки към създаването на собствена колекция.

Споделя, че пандемията от Ковид-19 е засегнала тежко модния бизнес, но ѝ е дала повече време за близките и създаването на собствен проект. Но не би се ваксинирала доброволно.

Признава, че се чувства сигурна в САЩ, въпреки че страната сега е разделена, но короната, която носи не ѝ позволява да изразява политическите си пристрастия. Ивет живее в страната на неограничените възможности с цялото си семейство вече 16 години. Досега не се е връщала в родината си.

Единствената ѝ мечта е пандемията да свърши и животът да се завърне, за да може да представя по достоен начин България на модния подиум в САЩ – там, където мечтите се сбъдват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
8
 
! Отговори
Handel преди 3 години
За да участваш в "Мис Америка", ...трябва да си жена над 26 години, няма значение дали си женена, имаш ли деца"Пълна лъжа са и приказките - изсоквания а участие в Мис Америка:1. Между 17 и 25 години2. Изисква се определено образование и то НЕ е си "войник от националната гвардия"3. Да не си женена вкл. в миналото4. Да нямаш деца, вкл. осиновени и да не си бременна
99
1
 
5
 
! Отговори
Позната преди 3 години
До Zmiqta:Смешни сте ми всичките. Досега не бях казала навъпреки за теб и М., но явно дегенериралите нервни клетки е семейна черта. Айде успехи на 'сънародничката ти'. Само ако тези в България знаха как пише за България...Мис Калифорния Интернешънъл 2020: 5/6/2013 5:16PM "Никога няма да се върна в тая дупка." Отговор на моя СМС: "Защо не се върнеш в България?" Все още си го пазя.
98
0
 
2
 
! Отговори
Позната преди 3 години
До Zmiqta:Както казах не се крия. Успехи и пожелавам на дъщеря ти. После звъни да се оплачеш от нея пак. А иначе моите роднини не ги мисли...Ние поне си казваме истината в очите, а не си говорим зад гърбовете като вас.
97
0
 
2
 
! Отговори
Позната преди 3 години
Смешно е, че претендираш да си няколко различни човека, но то това ти е в кръвта. Искаш латино сериал от мен? Защо ти е моя - довърши го твоя първо. Ние чакаме да видим Мис Космос с нетърпение. Аз примерно, съм си записала в календара, че между Юни и Юли тази година ще си Мис Америка Интернашънъл и чакам да пляскам. Не е нужно да ми пишеш повече, ще отговарям на другите, които имат работещи нервни клетки. Няма да спамя днес.бг. Успехи!
96
0
 
2
 
! Отговори
Позната преди 3 години
До Your mother:Ама хич не се крия, ти се криеш и говориш за себе си в 3-то лице...И идващо от теб, това е пълен комплимент. Благодаря ти от сърце! Успех на Мис Космическа Вселена. Цяла България не и пука...Да не говорим за Америка.
95
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мяза малко на зам. министър на здравеопазването и психиятрията.
94
0
 
9
 
! Отговори
Позната преди 3 години
До ПроСоТо:Много просто, в САЩ има само един официален конкурс, всички остнали са проведени в хотелски лобита или мазета от нЕкой (на който му свалям шапка, че знае как да прави пари) с лого и уебсайтче срещу заплащане. Дай ми $5000, ще ти дам коронка, щалче и каквато титла искаш. Мис Вселена Интернешънъл, Мис Лопата...Аз съм Мис Миялна Интернешънъл и Мис Пералня Интернешънъл в момента. После съм Мис Главен Готвач Интернешънъл. И моя Американски 'дрийм' е да си фантазирам на глас.
93
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
а ако оставя на страна словосъчетанието,..с/у което май некой има нещо против и е побързал да натисне "палец долу" в долната ми забележка,аз адмирирам тая дама!..По две причини:-Първо,че е запазила българския си език за тия години там,и второ-защото има АМБИЦИИ!..а без амбиции човек не живее,просто ..съществува..
92
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
на мен не ми стана ясно как така "миската" ще е "Мис КАЛИФОРНИЯ",и в същото време..."ИНТЕРНЕШЪНЪЛ"?..какъв е тоя "код"?
91
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Петя, защо като напиша в гугъл miss california international 2020 пише, че победителка е Кортни Китцмилър или днес.бг сте по- осведомени ?
90
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
била е българка но некадърните връзкари чалгаджии в мутренската държава на великите бейове връзкари са я изгонии като и няколко милиона способни българи но сега не пропускат да се пъчат бългака била хаха вижте името и фамилията колко са български
89
1
 
4
 
! Отговори
Позната преди 3 години
За тези, които не знаят Мис Бостън и Мис Бостън Тинейджър са проведени за първи път през 2014/2018 и са част от официален конкурс. Може да се провери. Мис Масачузетс Тинейджър 2004 е Алисън Болдуел от Ипсуич. Това е бил единсвтения конкурс, защото Масачузетс не позволява да се провеждат конкурси в хотелски лобита от всеки, който има уебсайт като Калифорния. Американския 'дрийм'? Искаш да кажеш да си фантазираме? Абсолютно, аз съм го постигнала и в България. Затварям си очите и съм на Малдивите.
88
2
 
1
 
! Отговори
Промити мозъци преди 3 години
Още от детството ги сбъркват тоталните мрежи. Не мислят за истинските неща, а живеят във виртуалния свят. Жалко за децата ни.
87
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 88Your point?
86
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая е толкова българка, колкото семейство Буш и Тръмп са "обикновени хора от народа".
85
3
 
0
 
! Отговори
Геро преди 3 години
До АнонименВърнал си се ,защото си мързелив и опита ти за ефтини тарикатлъци там не минава.И сега "ГРОЗДЕТО КИСЕЛО".Америка е благословила хиляди лоялни и кадърни Българи!А мързела-тарикат в *** при матряла!!
84
1
 
10
 
! Отговори
Позната преди 3 години
Не смятах да пиша, но понеже ми писна от тези фантазии да ни ги пробутват...Здр. мадам, къде ходиш на Ред Карпет ти? В колата на мама и тате, докато караш доставки по домовете? Добре, че мама и тате се бъхтат за 100 човека, че сте го загинали. Моли се да са живи и здрави, за да имаш къде да живееш и кола, от която да ни пробутваш фантасмагорийте си. И не никой не ти е завидял на 'красотата', хората не толерират да ги правят на луди. Има разлика!
83
0
 
0
 
! Отговори
84 преди 3 години
Грешка, панделка не панделка
82
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До родолюбецЕлектротехник от Чепинци както казваш няма защо да търси панделка в София защото живее в къща в Чепинци. А и ако не работи през някоя фирма с доходите които има (40-50 000) на година си купува спокойно панделка в София (не на изплащане) за под 10 години.
81
5
 
4
 
! Отговори
Един от Германия преди 3 години
Първият път бях служебно през 1988 г. в Сан Франциско. Повече просяци и бездомници не бях виждал никъде другаде дотогава. Спяха завити с картони и овехтяли одеала пред входовете на големите магазини. По улиците, и то централните като Маркет стрийт, бутаха препълнени с найлонови торби колички...Трагедия !