Анализатор: Първите 100 дни на Байдън са успешни

Най-важна за него е вътрешната политика
28 апр 2021 22:07,
24
Анализатор: Първите 100 дни на Байдън са успешни
Снимка: БГНЕС

Настоящата американска администрация счита постиженията в областта на вътрешната политика за приоритет, заяви политическият анализатор Ян Бремър пред ТАСС, цитирани от БГНЕС.

Първите 100 дни от управлението на американския президент Джо Байдън са доста успешни, ако вземем предвид постиженията му в областта на вътрешната политика, която настоящата администрация на САЩ смята за основна, докато отношенията с Москва в момента не са приоритет за Вашингтон. Това мнение изрази американски външнополитически анализатор, основател и президент на международната изследователска и консултантска компания Eurasia Group Ян Бремър.

"Най-важна за Байдън е вътрешната политика, като по-голямата част от вниманието му е съсредоточена върху нея", каза политологът. Според него "в това отношение първите 100 дни от дейността на президента са успешни".

Бремър обясни, че "Наблюдаваме много по-висока от очакваната степен на ваксинация [на американски граждани срещу коронавирус], както и трилиони долари отделени [от федералния бюджет в резултат на споразумения с Конгреса на САЩ] в помощ [на националната икономика] и мерки, стимулиращи [нейния растеж]".

"До края на годината ще бъдат разпределени още трилиони [долари в подобна подкрепа за икономическия растеж в САЩ]. Както по отношение на ваксинацията, така и за икономическия отговор [на пандемията], Съединените щати сега са лидер сред останалия свят и това повиши популярността на Байдън до 60%", убеден е експертът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До АбеПредставете си матрьошки...изразяваме мнение като Свободни граждани,вие *** на путин...има ли още спирт...или плюете гладни?
12
1
 
5
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Колко ви плати Шорош за тази статия?
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Памперсът днес не се ли е изсипал по някои стълби,да се посмеем малко?
10
7
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Поздравления г-н Президент,устояхте на атаките на расисти,мафиоти и руски служби в отстояване Свободата и Справедливостта в САЩ след атаката на путин,тръмп и престъпници над Капитолия,даваща надежда и вяра на милиарди човешки същества по-света,че трябва да отстояваме и да се борим за Свободата си...и,че Народа на САЩ са наши приятели...Бог да пази САЩ!!!
9
1
 
9
 
! Отговори
А сега сериозно преди 2 години
Докато тия смешни лъжи не ги препишете поне 100 пъти, - няма да заприличат на истина.Много още работа ви чака- за жълти стотинки. Иначе истината е, че чрез един сенилен старец и фалшиви избири, глобалистите марксисти са на път да съсипят САЩ и Света
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е с най-ниски рейтинги в историята. Успешно са, ама само в марксистките леундерски медии. Разбира се и в нашите клакоьрско медии, които всички до една са все едно официоз на пишмандемократите. Бакдънчо е пълен тотален проеал! Изхарчи 7 трилиона за първите си 100 дни. Толкова изхарчи Обяма за 8 години и толкова озхарчиха всички президенти преди обама общо! Смятайте за какъв успех става въпрос!
7
0
 
12
 
! Отговори
как да не са успешни преди 2 години
Слипи Джо успя да оцелее три пъти по стълбите на самолета!успя непоправимо да прецака дипломацията с Русия!успя да покаже деменцията си на показ!по -голям успех, здраве му кажи!
6
0
 
11
 
! Отговори
ww преди 2 години
толкова са успешни че докарва третата световна война този изк.уф.ял старец
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Личи си къв е специалист тоя аналлизатор.
4
7
 
2
 
! Отговори
Ами... преди 2 години
Така е,всичко след Тръмп е успешно, но за съжаление този и.род все още не си е отишал...докато републиканците не се отърсят от него....няма да да има мир.
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първите 100 дни на Байдън са успешни...и други измислици които може да си разказвате преди да легнете да спите.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой ти помни кво имаше на закуска, тея за 100 дни говорят...
1
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко след идийота Тръмп е успешно.