Ограниченията в Ню Йорк започват да падат

Градът постепенно се връща към нормалния живот
20 май 2021 07:30, Анисия Иванова
21
Ограниченията в Ню Йорк започват да падат
Снимка: БГНЕС

Ограниченията за броя на хората в кафенета, музеи, библиотеки и други публични институции официално отпаднаха в Ню Йорк, съобщава ТАСС по информация на свой кореспондент.

Ню Йорк започна постепенно да се връща към нормалния живот през април, когато въпреки продължаващите ограничителни мерки хората започнаха да излизат по-често на улиците. Приблизително по същото време собствениците на кафета започнаха все по-често да игнорират съществуващите ограничения за броя на посетителите. Нюйоркчани обаче все още се страхуват от инфекция.

Броят на хората в обществения транспорт нараства, особено по време на пиковите часове, но първият ден без ограничения не доведе до рязко увеличение на пътническия трафик, пише БГНЕС.

Хората не са склонни да свалят маските си, въпреки федералния съвет, че напълно ваксинираните хора не трябва да ги носят. Етажната собственост и офисите обнародват правила за продължаване на носенето им на закрито, независимо от статуса на ваксинация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
до 2 от славянин преди 2 години
''Ще разхлабват, като са ваксинирани. Ние тук сме по-умни - ще се влачим с години.''Тук отдавна са разхлабени и без ваксиниране, извади си тиквата от ***!
3
0
 
2
 
! Отговори
славянин преди 2 години
''Хората не са склонни да свалят маските си, въпреки федералния съвет, че напълно ваксинираните хора не трябва да ги носят. Етажната собственост и офисите обнародват правила за продължаване на носенето им на закрито, независимо от статуса на ваксинация.''Това показва колко е ''ползата'' от ваксините!
2
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще разхлабват, като са ваксинирани. Ние тук сме по-умни - ще се влачим с години.
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Облекчават мерките и след известно време илизат ужасяващи новини за увеличаващият брой заразени и пак ги затварят. Предвидима схема е. Ето как се ограничават правата на хората, без те да се усетят. Има не видима заплах, правата ви са отнети. ;)