Да бъдат ли помилвани Асандж и Сноудън?

Мъск с допитване в Туитър
6 дек 2022 00:25, Росен Стойчев
34
Да бъдат ли помилвани Асандж и Сноудън?
Снимка: БГНЕС/EPA

Собственикът на Туитър Илон Мъск пусна ново допитване в платформата, съобщи FOX News.

Този път той очаква мнението на потребителите, за това дали Джулиан Асандж и Едуард Сноудън да бъдат помилвани от американското правителство.

"Аз не изразявам своето мнение, но обещах проучвания. Трябва ли Джулиан Асандж и Едуард Сноудън да бъдат помилвани?", се казва в коментара.

Над осемдесет процента от отговорилите подкрепят свалянето на отговорност от двамата.

Още по темата
Техните имена набраха популярност отново през последните седмици.

Основателат на Уикилийск, се опитва да избегне преместване в САЩ, където настояват да го съдят за теч на чувствителна информация. Той се намира в Лондон.

Едуард Сноудън от своя страна получи паспорт от Русия. Преди е казвал, че е готов да се върне в САЩ, ако получи гаранции за честно третиране, след разкритията, които направи за агенциите в страната.


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
да бъдат помилвани
25
0
 
2
 
! Отговори
az преди 1 месец
До Анонимен Почти всички коментари по-долу щяха да са верни - ако ставаше въпрос за Русия, Навални и Немцов!
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Асанж не се 'намира в Лондон', а в единична килия в затвора.
23
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 1 месец
Естествено, че да.
22
0
 
6
 
! Отговори
на запад така правят преди 1 месец
За истината - няма прошка!
21
0
 
7
 
! Отговори
Рошкул преди 1 месец
,,1984" ..това е бъдещето. Или казано просто ,,кажи ми какво мислиш,за да ти кажа колко дълго ще лежиш в затвора..". Ми то е измислесно и написано от оруел преди 100 милиона години.Въпросът е?? Защо е така? След като Ииисус и Мохамед са се вече родили.???????????????????????????????? Толкова ли сме лоши хората ???
20
3
 
21
 
! Отговори
уЙкилиСК преди 1 месец
Как се нарича режим, който преследва онези, които разкриват истината ако не диктатура?
19
15
 
4
 
! Отговори
уЙкилиКС преди 1 месец
Много ясно, че ще е над 80 процента подкрепата. Това е манипулативно зададен затворен въпрос. Защо не ги попита обратното, да видим колко щеше да е подкрепата тогава? Те тревопасните им трябва само един да тръгнат всички натам.
18
2
 
11
 
! Отговори
Хенри Кисинджър преди 1 месец
Незаконните неща ги правим веднага, за противоконституционните ни е нужно малко повече време!
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В демократичния свят като казваш истината за незаконните гадости които е извършила държавата, си преследван до дупка или загиваш в инцидент, на Мъск да не му се взриви батерията на теслата скоро.
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 17 Пиндо... Пиндостан?
15
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ше му катастрофира и на Мъск хеликоптера.Така ги махат милиардерите с ''катастрофа''
14
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да видим как американската дълбока държава ше се справи с устатия Мъск!? Май е тръгнал по пътя на Асанж и Сноудън - изгнание или затвор!?За богати и известни хора като него, по-вероятен е "нещастен инцидент"!
13
5
 
20
 
! Отговори
Идат преди 1 месец
В капиталистическите дьржави или в САЩ всеки който критикува го чака сьдебно преследване Сьбират скьлапени доказателство и живота му е свьршил Ако си известен стигаш да сьд и затвор Ако си дребна риба те ликвидирват Затова са фашистка дьржава Цензора следене и подслушване това не се е променило от 200 години И австралиеца и американеца казаха истината И сега ги преследват до като са живи
12
5
 
2
 
! Отговори
Бг преди 1 месец
Мъск играя роля на наивния.калутко, но кожени малко да си е сложил розовите гей очила, които е купил от офис на демократическата партия
11
4
 
10
 
! Отговори
Бг преди 1 месец
Сноудън ако всичко.е истина ако се върне или го очаква 785 години затвор или електрическия стол, така ще го "помилват".А ако не е истина, за световния спектакъл пак ще го направят на месо, ако се е съгласил да участва в тази опасна игра, не е знаел с кого и на какво се съгласява. Ама имайки в предвид подробности от "чудесното" му бягство, май е второто. Опасна мисия е предприел този американски патриот, ама ще разбере, че фашт е империята на злото и там не може да се доверяваш...
10
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едуард Сноудън преди бил казвал, че е готов да се върне в Пиндостан, ако получи гаранции за честно третиране, след разкритията, които направи за агенциите. Изпуснахте го. Забрави. Едуард Сноудън е руски гражданин и даде клетва за вярност пред руския народ.
9
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия двамата сами са си сложили главите в торбите.Животът им е приключил,нищо,че са живи все още!
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мъск май верва в дедо Мраз?Дори привидно за пред света да ги помилват,ще ги премахнат чрез катастрофа или друго ''случайно'' събитие,определено като нещастен случай.Е няма да е грубо като руснаците с новичок,но ще е нещо подобно...
7
1
 
1
 
! Отговори
пришълеца преди 1 месец
Секира:)))