Руски милионер криза го не лови

Плюшени мечета за $50 000 и вили за $6 млн. за руските олигарси на Панаира на милионерите в Москва
29 ное 2008 14:40,
28
Руски милионер криза го не лови
Дубай- рай за руснаците. Снимка: БГНЕС

Русия може да преживява най-острата финансова криза за последните десет години, но Панаирът на милионерите в Москва отбеляза нови рекорди по разточителство, пише "Таймс магазин".

Рехавата тълпа при откриването на тазгодишния Панаир на милионерите в Москва не успя да помрачи оптимизма на организаторите, че руските олигарси все още имат достатъчно скътани пари, за да си накупят достатъчно от малките удоволствия на живота – частни самолети, яхти и вили в Арабския залив.

Без съмнение тази година се забелязва липса на декадентския блясък от предишните години, който маркираше панаира на лукса в московския изложбен център, допълва изданието.

На мястото на обсипаните с диаманти мобилни телефони и чистокръвните състезателни коне за по $1 млн., тази година се предлагат автоматични градински косачки, дизайнерски “бобени” чанти и козметика от най-висок клас.

Компания с многозначителното име “Разкош” предлага 56 вили върху изкуствен остров с форма на морско конче край бреговете на Дубай. Всяка една от тях струва по минимум 6 млн. долара.

В Русия има достатъчно милиардери, да не говорим за милионери, така че предлаганите от нас вили са дори скромен брой от това, което може да се продаде, твърдят от компанията.

Тълпи за плюшени мечета по 50 000 долара. Очите им са направени от истински сапфири и злато, а козината им е изтъкана от златни нишки.

Силно зависимата от цената на петрола руска икономика през последните години нарои 110 милиардери и 131 000 милионери в долари.

В последната класация на “Форбс” за най-богатите хора на планетата влязоха 87 руснаци с общо богатство от 440 млрд. долара, завършва "Таймс магазин".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Муньо преди 15 години
Абе нема ли там да се намери некоя и друга рускиня - милионерка , да си пада по по такива *** момчета от юга, та и ние да преживеем некак си кризата.....
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
прави сидаже ще допълня,понеже българите са руски племена и гена идва от там,психолигията и соц-мисленето е същото.затова да не се чудим защо сме на този хал.жалко,че нации като нашата след 200 години няма да ги има.същото важи и за русия.
25
0
 
0
 
! Отговори
;-) преди 15 години
Awe mislite li 4e nqkoi ot nas ako im ima pari4kite 6te go interesyva drygiq... i az da sum 6te me boli ... za vas
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
23 гледай си работа....в целият свят има всякакви
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Русия е едно отвратително блато в което само близките до Путин и КГБ са добре. За обикновения руснак има само мизерия и водка. Но това е така защото същите обикновени руснаци си избират палачите. Направете си извода що за народ и що за мислене има обикновения руснак.
22
0
 
0
 
! Отговори
hool преди 15 години
естестжено е да има милиардери-немога да разбера защо някои са толкова вазмутени-огромна страна,несметни природни богатства...по добре се 4удете,от каде в нашата малка дьржавица която е една шепа и не се вижда на картата,се пракнаха толкова много милионери???...а сме по насаление половината от москва...нима ликса и разти4ителството го има само при руснаците-а при дивите янки няма ли...по добре да не гледаме в 4уждата паница...но навярно за това и нашата е празна-типи4но по бьлгарски...
21
0
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 15 години
В Русия не е имало никога капитализъм - от крепостно феодалностопанство се премина в болшевишко-комунистическа крепостназависимост.Тъй като голяма част от истинските собственици на държавата бяха избити или прогонени от държавата след 1917 г.- приватизацията се осъществи по следния начин: За нашите хора -тоя рудник за тебе,тоя нефтен кладенец за мене,тая мина за тебе,това находище за мене и т.н. и т.н....Това всъщност нямаше да бъде толкова лошо,ако огромните приходи от суровини се инвестираха и оползотворяваха правилно,а не да се харчат за лъскави дрънкулки,както отбеляза някой по-долу.А иначе се даде глътка въздух на обикновените руснаци,коитогорките бяха научени да стоят потънали до шия в тинята,а сегатинята им е до раменете и от тях по-щастливи няма.Кога щепожелаят и ще се опитат да излязат напълно от блатото - един господ знае...
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
komunistite sa 100 pati po schibani ot nazistite
19
0
 
0
 
! Отговори
TEENAGE MUTANT преди 15 години
Ако щат и всичките пари на света да имат пак си остават първобитни маймуни без никакво възпитание и култура. Избиване на комплекси са тези глупости, който цял живот е бил *** - *** си остава. Всяка нормална западна цивилизация говори за руснаците с презрение и намира лесни начини да им прибере парите като им продава лъскави огледалца, както каза някой по-долу. Парите не са всичко на този свят, освен това всички знаят как се става милионер в Русия. Аз имам принципи и не мога да уважавам престъпници.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да имаш много пари -добре. Въпроса е колко можеш да ги задържиш. Парвенютата ги профукват бързо за стъкалца - психиката им е подобна на диваците от новоотккритите територии преди векове. Парите в края на краищата сами си намират местото . И то е при хората с ум, интелект и традиции в това от поколения.
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
biwschite komunisti, prodahoha staranata, i se napalniha s pari, komunistite sa 100 pati po schibani ot nazistite
16
0
 
0
 
! Отговори
scum преди 15 години
обикновения българин "не" гладува !Я марш с тия крайни изказвания бе навсякъде обикновения човек гладува е прецакан, заради интерсите на управляващите.
15
0
 
0
 
! Отговори
ЧЕЧЕНЕЦ преди 15 години
............ А ОБИКНОВЕНИЯТ РУСНАК ГЛАДУВА И МИЗЕРСТВА !
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
БАСИ, ТЕЯ ВЕРНО ИМАТ ПАРА :)
13
0
 
0
 
! Отговори
maseo преди 15 години
A be No -2, ti kvo znaesh bee, prostitutki ima ot vsichki nacionalnosti.Ti da ne se imash za neshto poveche ot rusnacite,a?Nishtojestvo.Plashtash si za sex nali?Shtoto ne mojesh da si namerish.................ti si edno nishto!
12
0
 
0
 
! Отговори
vse mi e taq преди 15 години
Все ми е тая. и те ше умрат.
11
0
 
0
 
! Отговори
kakak преди 15 години
Те повече от тебе не могат да потънат, не се притеснявай за тях. защото ти си негодниик! АХ какъв негодник!само ръсиш коментари с главни букви а си един човек нямащ думата за нищо. ти си едно нищожество, ***. такива като теб ги използват само за да им пият кръвта докато имат такава, после айде в старчески дом или на некоя пейка да пииш. *** такъв!
10
0
 
0
 
! Отговори
ha преди 15 години
RUSKO-SLAVIANSKITE DEGENERATI SA V AGONIA SKORO 6TE POTUNAT V SOBSTVENITE SI KO4INI.......
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Целта е народа да е беден за да се управлява по лесно...
8
0
 
0
 
! Отговори
PORSCH преди 15 години
доста рАЗумен коментар. това е най-рАЗумния коментар, измислян дори отвъд интернета.take this pillokwhat did you just give m e?EXTAZYand then... he FUCKEDD HER ALL NIGHT!!