Социалният туризъм на Острова - политическа говорилня

Очакванията за наплив на българи и румънци не се сбъднаха
Обновена: 24 фев 2014 09:14 | 24 фев 2014 09:08, Александър Попов
19
Социалният туризъм на Острова - политическа говорилня
Снимка: Reuters

Очакванията на британците за голям приток на емигранти от България и Румъния към Великобритания не се сбъднаха. През последните месеци темата бе шумно дискутирана, включително и от редица политици, след като ограниченията на трудовия пазар паднаха от началото на новата година.

Най-честите предупреждения към британското общество бяха, че хиляди източноевропейци ще акостират на Острова, а социалната система може да рухне заради т.нар. "социален туризъм".


Нова година . Това показват данни на автобусните превозвачи и авиокомпаниите, публикувани от вестник "Индипендънт".

От Нова година трафикът от България и Румъния към Великобритания обаче не се е увеличил. Това показват данни на автобусните превозвачи и авиокомпаниите, публикувани от в. "Индипендънт". Статистиката е на шест авиокомпании и три компании за сухопътни превози, които осигуряват транспорт от новите членове на Европейския съюз. Според нея нито през януари, нито през февруари има засилен приток на емигранти от България и Румъния.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Maora:Do Anonimen:Ei pidal, niama po murzelivi svine ot Anglichanite be kogo she zablujdavash. Sediat na benefiti i po cial den pushat marijuana. *** mrusen zashto ni obijdash nas Bulgarite. Da ne sum hodil da ne znam......UK e edna pomiina yama ,koito niama nishto obshto s UK ot predi 20 godini. Ve edno si v Pakistan......ili si izmialyam a *o smradlivo.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Maora: Mrusni dolni piani svine ot maglivia Albion. Nedostoini bledi kopia na niakogashnite si vladeteli.....zasramete se za vsichkite prostotii ,koito napisahte po adres na Bulgaria i Romania. Kude e onya skot Farage, onya "prorok", jaduvasht samo za vlast i votove. Mrusen piyanica ,koito manipulirashe horata. Kude e sega tozi *** anglosaxonski.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Естествено. На всички ни беше ясно, че просто ни използват като плашило за да си оправдават вътрешните проблеми.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БившКоренякСофиянецСъгласен съм. Само дето "да си оправим политиците" означава да си променим културата и начина на мислене. Защото тези политици са българи и те не са по различни от всички останали само дето са докопали кокала в момента. Когато обикновения човек почне да пресича само на пешеходна пътека и то уверено и без нужда да се оглежда тогава и политиците ни ще са читави и ще спазват правилата и без някой да ги следи.
11
0
 
6
 
! Отговори
БившКоренякСофиянец преди 10 години
Като възпитаник на един от най-добрите университети във Великобритания, да ви кажа, не си струва. Австрия и Германия са по-добре, а в България и храната и проиродата по-ги бива от всички изброени. Само да си оправим политиците! Щото 2006, 2007, 2008, 2009 никой не искаше да емигрира от България, те емигрираха насам!Трябва да върнем този период!
10
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БойковисT.....................................................Правилно забелязвате! Има българи има и бантустанци. Вторите са негатвисти, мързелвци, винаги недоволни, смятат, че друг е виновен за грижите и проблемите им.
9
0
 
5
 
! Отговори
Бойковист преди 10 години
Не мога да не отбележа ниската култура на някои коментиращи тука."Бантустанци" явно е нова дума в Българския книжовен език,но не това се набива на очи.Повече прави впечатление повтарянето й,а също така и целенасоченият негативизъм.Явно някой има нужда от внимание и поле за изява.
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никой не понася лентяи с претенции. Бантустанците са точно такива. Нищо не умеят, но акъл дават! Стигне ли се до действие гледай майтап тогава.
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, ***! Да видят те, какво е ***, ***!
6
0
 
5
 
! Отговори
Бойковист преди 10 години
Брато,чекаме ке се стопли времето ке стегнем катуна и ке одим през Ламанча!Ше берем тухли в Лондон шото батко е там.Ний ни крадем батко,ний берем тухли и ягоди.
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бантустанци, напред към УК и сателитни и държави! Мързеливци с претенции- напред към цивилизованият свят! Нали има отворен пазар на труда... какво чакате? Работа има за целият китайски народ! Ама друго си да си мързелувате, и да взимате пенсията на баба, нали? Малко, но сладко.
4
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Над Британия слунцето не залязва. Канада, САЩ, Австралия, Нова З. Хонг Конг-всичко това е британска култура. Футбол, хокей, баскетбол, волейбол, хандбал, ръгби-това е британска кутура. Ако не ви е ясно и прогамите на комповет ви са на англииски. На който не му харесват британските постижения, да не ги ползва. В УК, и нейните сателитни държави никой не ви иска, нечистоплътни, и нързеливи бантустанци.
3
2
 
4
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
Ukraina idva v EU 47mln sa da vidim kakvo shte kajat kato vlyazat.Milioni stroiteli i vsyakvi sa kum Uk De Fr It Isp))))
2
2
 
30
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 10 години
А сега срещу кого ще реват островните тикви, кой ще е следващия измислен враг, които ще ги застрашава с "източване". Мръсно и гнусно племе са тия и такива ще си останат вовеки. Напълниха си *** столица с *** от цял свят, черни, индиици, жълти, *** и не знам какви още и пак *** срещу нас, румънците и поляците, а кой ви бърше миризливите заници, бре четвъртити гнусни урунгели!!!
1
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скъсхте се всеки ден да пишете за Англия ве много ви е яд че ви го казаха в очите.*** не искаме.