Идея от Белгия: Бежанците да се кълнат в западните ценности

Ако не се интегрират – аут от страната
Обновена: 2 апр 2016 08:22 | 2 апр 2016 08:19, Мария Захариева
101
Идея от Белгия: Бежанците да се кълнат в западните ценности
Снимка: архив, Ройтерс

Мигранти от страни извън ЕС, желаещи да живеят в Белгия, ще трябва да пописват декларация, че приемат местните ценности или молбата им за пребиваване ще бъде отхвърлена, предаде Ройтерс, като се позова на правителствен източник.

Очаква се парламентът да приеме предложението за "декларация на новопристигащите" през следващите няколко месеца според говорител на държавния секретар за миграцията Тео Франкен, изготвил плана.

Лицата, желаещи да се пребивават в Белгия повече от три месеца, ще трябва да подписват декларацията, която включва и обещание да предотвратяват и докладват за всякакви опити за терористични актове. Декларациията няма да се прилага спрямо кандидати за убежище и студенти.

Много хора идват от страни с други ценности, каза говорителят Лоран Мутамбаи за фондация Томсън-Ройтерс по телефона от Брюксел. Ако те искат да изградят живота си тук в Европа, няма проблем, но ще трябва да подпишат тази декларация, че премат нашите ценности. На тези, за които се прецени, че не се интегрират достатъчно, няма да бъде позволено да останат в страната, добави той.

(БТА)


101
Още по темата: бежанциценностиБелгия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Идея от Белгия: Бежанците да се кълнат в западните ценности

Малко на комунизъм ми прилича. Добре, че няма да се сбъдне.
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупости! По-добре е да се кълнат в извънземните, защото са нещо по-реално от западналите ценности. :)
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната утопия на обречените демократизатори.
52
0
 
7
 
! Отговори
след дъжд качулка преди 4 години
Сетила се Мара (Белгия) да се побара.
51
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
в кои ценности да се кълнят в гей браковете в осин овяване на дете от гей двойки
в педофилията в кат църква
50
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алооо работещите *** в сайта защо триете коментари? Истината винаги излиза въпреки триенето.
49
0
 
8
 
! Отговори
смешен напън преди 4 години
На товаму се казва : Замитане на проблема под килима.
48
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво очаквате от бойците на ИД, които идват в Европа, представяйки се за сирийски християни и носещи кръстове?
Самоубийствени атентати - това трябва да очаквате.
И да се закълнат в европейските ценности, няма да изневерят на ислямистките си ценности.
Затова, огради и връщане назад на всички, та даже екстрадиране на семействата на всички, родени в Европа и заминали да се бият в Сирия.
Това е законна самозащита! Останалото е глупостта на една изкуфяла бабичка.
47
0
 
5
 
! Отговори
K.Коцев преди 4 години
Най-после започнаха да се осъзнават ,а ако им спретнат още едно атентатче и ще ги изгонят незбавно! Така трябва да стене ВЕДНАГА И ВЪВ ВСИЧКИ ДРУГИ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ ,че иначе, заради едната Меркел и нейната " криво разбрана цивилизация " няма да я ина Европата и снея и всички нас. Не е ли прекалено висока цената ?! Та тия хора нямат нито култура,нито уваже ние,нито нагласа да бъдат едно с приютилите ги ?! Да си отиват откъдето са дошли!!!
46
2
 
8
 
! Отговори
Цанко преди 4 години
Белгийците продължават мазохистки да си го дозавират
45
0
 
11
 
! Отговори
интегриран бежанец преди 4 години
Кълна се да спазвам свято европейските ценности! Аллааааах уакбар!!!! (следва дезинтегрираща експлозия)
44
0
 
7
 
! Отговори
ГЛУПОСТИ ДО 101 преди 4 години
ТЕЗИ ХОРА КАТО НЕзнаят какво да правят да питат простосмъртните като нас дето сме препатили или да изстискат от гладките си мозъци нещо по адикватно. Вижда се че тези парламентаристи са уплашени и объркани но трябва да спрат със тези глупости защото и гаргите им се смеят.Чакаме следващата ГЛУПОСТ!
43
0
 
7
 
! Отговори
ПОМГНЕТЕ ИМ БЕ ХОРА преди 4 години
Европейските решения стават все по неадикватни.Франция няма да отнема гражданството на обвинените във тероризъм лица.Белгийците пък искат деклараций и подписи. Всичко това ми изглежда като яка подкрепа на тероризма а не обратно. всичко това иде да каже на терористите" вие си правете каквото занете а пък ние че се правим че ви гоним"Щом си искат ислям и тероризъм ще си го получат"ИМАТЕ ГО! НЕДЕЙТЕ ДА РЕВЕТЕ!
42
0
 
9
 
! Отговори
лунатика преди 4 години
Те вече проповядват някои европейски ценности - педoфилия и инцеста, демек вече са готови запдноевропейци ;-)
41
0
 
11
 
! Отговори
Безмер преди 4 години
Това едва ли ще свърши някаква работа, още в к0рана се съветва ислямистите да лъжат и да измамват "неверниците". Това са санкционирани и одобрени от самия ислям неща - джихад, убийства, мамене на "неверниците". Те ще я подпишат, но няма да значи нищо за тях а дори и за малък процент да значи за децата им които отново ще се р***дикализират нищо няма да значи. Изгонването на всички тях - близкоизточни и африканци с изключение на малкото християни за които може да се измисли решение му е майката.
40
12
 
2
 
! Отговори
Шефкет Арабския преди 4 години
Няма смисъл да се кълнеш в западните ценности, като след 15 години мюсюлманите ще сме мнозинство. Първо Белгия, после Холандия и Швеция. Нали бомбардират мюсюлманите и им крадат нефта и другите природни ресурси, то и ние ще им точим социалната система.
39
0
 
9
 
! Отговори
българина преди 4 години
А лай ата от бхк защо не им заведат дело за нарушение на ислямските права!?!? Да пукнат лицемериите! Белгийците са ***. Ислям и интеграция са оксиморон. Стара българска 500г поговорка, има такава и испанска 680годишна!
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спокойно бе не идват а бягат от новите демократични правителства и отт ИДИЛ тъй или иначе ще ги приемете измийте им краката и ги целунете. Длъжни сте да спазвате ценностите си.
37
0
 
10
 
! Отговори
браво преди 4 години
Гордея се с европейските политици как умно са го измислили подписват се бежанците под декларацията и проблема е решен само са забравили ,че трябва и отпечатък от палеца да сложат защото повечето немогат да се подписват.ПЪЛНА ТЪПОТИЯ ПОВЕЧЕТО ОТ БЕЖАНЦИТЕ СА ДОШЛИ ЕС ДА ГИ ХРАНТУТИ БЕЗ ДА РАБОТЯТ И КОЙ УМЕН ВЯРВА ЧЕ ЩЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ
36
0
 
13
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Ами родените в страната, които не се водят бежанци?