САЩ: 59-те ракети са поразили целите си в Сирия!

Вашингтон опроверга Москва за неефективността на ударите
8 апр 2017 08:42, Елка Василева
411
САЩ: 59-те ракети са поразили целите си в Сирия!
Снимка: Reuters

Всички американски крилати ракети "Томахоук", изстреляни по военното летище в сирийската провинция Хомс, са поразили зададените им цели, заяви на брифинг за журналисти говорител на Белия дом, цитиран от ТАСС.

Още по темата

Според него "всичките 59 ракети са поразили своите цели".

Той добави, че президентът Доналд Тръмп е взел решение за операцията срещу Сирия около 16 ч местно време (на източното крайбрежие на САЩ). Обстрелът на Сирия е започнал около 17:40 ч (0:40 ч вчера сутринта бълг. време).

Около 20:30 ч е започнало уведомяването на чуждестранните лидери и на ръководството на Конгреса на САЩ.

По-рано говорителят на руското военно министерство генерал Игор Конашенков съобщи на брифинг за журналисти в Москва, че "по данни на руските средства за обективен контрол до сирийската база са долетели само 23 ракети "Томахоук".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


411
Още по темата: САЩРусияСирияракети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
341
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До extremist 1 наритване дирника на Путин 2 правенето на скраб на половината бомбандирова4на авиация на Асад 3 Доказване 4е -с 300 и с 400- има РЕАЛЕН обхват към 40 км и са полу безпомощни 4 ЗАГЛУШАВАНЕ на РУСКИТЕ РАДАРИ НА ОГРОМНА ПЛОЩ- колкото сърбия - 5 Руските кораби в средиземно море дори не разбират 4е над тях летят ТОМАХОЦИ
340
1
 
3
 
! Отговори
extremist преди 7 години
АБЕ ТРЪМБЕЛ МОЖЕШ ЛИ ДА ИЗБРОИШ , С ЧУЖДА ПОМОЩ РАЗБИРА СЕ, ВЪПРОСНИТЕ 59 ЦЕЛИ ???
339
1
 
2
 
! Отговори
extremist преди 7 години
ТОМАХОУК - РАКЕТКА С КРИЛЦА
338
1
 
2
 
! Отговори
extremist преди 7 години
всичките 59 ракети са поразили своите цели - MDAAA; ТО И АЗ КАТО ХВЪРЛЯ НЕЩО ВИНАГИ ПАДА НА ЗЕМЯТА....ЩО ЛИ Е ТАКА...ТИ ЗНАЕШ ЛИ БЕ ТРЪМПАК
337
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено че Тръмп извърши удара сългасувано и с разрешение от началника си Путин. Малко театро за наивниците и света и прах в очите на ястреббите у дома. И това малко преди срещата между двамата на която ще има помиряване и пълно изтегляне на САЩ от Сирия, но със запазване на достойнството, че иначе Тръмп много бързо ще го споходи съдбата на Кенеди. Затова и ударът не е съгласуван в конгреса.Но как да ги обясниш тези неща на тукашния краварски ***? На него шефовете не му ги казват тези неща.
336
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1-вси4ки хеликоптери се върнаха в базите 2 - 1000000000000000500000000000 к ударени щаба 3 - сириските тигри елиминираха 687 исилци превземайки ал Баб СЕ КУЛТОВИ ИЗКАЗВАНИЯ НА РУСКОТО МО и новият им бисер къде са 36 от 59 ракети е ВИДЕОТО ИЗЛЕЗЕ ОБЩО 58 са в целите - и дълбоко в раз Пи Ар еното 4етири буквие на Вова та
335
1
 
1
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТ - Ами влез в бункерите и виж къде са останалите томахавкил
334
0
 
0
 
! Отговори
SERGANT OT ZAPASA преди 7 години
Крилатите ракети са предназначени да унищожават това, което е в бункерните хангари, а не самите бункери. Бих гледал с интерес кадри от вътрешноста на *** бункерни хангари, защото веднъж видях в наш такъв какво беше останало от съдържанието бри самовзрива на четири забравени артилерииски гръма.
333
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ организираха производство на химически вещества от ИДИЛ, подхвърлиха информацията на сирийската армия и всичко това само за да нанесат ракетни удари с 0.5% ефективност. Всичко това така ще се отрази на пролетно - леятно - есенния мигратнски поток към Европа, че ви е бедна фантазията. И европейските лидери започват да стоплят ситуацията. Само българскиет евроатлантици още не схващат какви ще са последствията от ударите...
332
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Със всяко по - значимо световно събитие все повече и повече се убеждавам какви олита са говорещите български евроатлантици. Нещо повече от олита дори. Неадекватни жалки същества, споделящи жовота в една паралелна реалност съвместно с ***. Псевдоинтелигенти с някаква имитация на псевдоразум. Тъжно е.
331
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зле за русия в смисъл? Германия спира официално подкрепата си за САЩ за операцията на НАТО в Сирия. До седмица всички европейски членки ще направеят същото, защото такива действия ще засилят бежанския поток неимовердно. Всички действия в подкрепа на ИДИЛ, които предприемат САЩ, засилват потока мигранти. И европейците страдат от това. Тръмп загуби Европа тотално. Какво лошо има това за руснаците? А между другити, радващите се на удара евроатлантици мислят ли изобщо за последствията от удара?
330
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 370Напоследък нещата се развиват зле за Русия.-----------И ще стават още по-зле.
329
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напоследък нещата се развиват зле за Русия.
328
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РУСИЯС прекратяването на това споразумение руснаците си направиха ритуално харакири. Предполагам до няколко дни ще им свалят самолет и то ще е някое от прехвалените "модерни" Су-та за да бъде гаврата пълна.
327
7
 
4
 
! Отговори
РУСИЯ преди 7 години
ся ко става сур интересно. Сирийските самолети ще избомбят *** и останалите чаршафосани откачалки с благословията на Русия, а прехвалените ФАЩ, турция и израел няма да смеят да вдигнат хвърчилата си над Сирия, че руските С300 и С400 ще си ги свалят като капачки на стрелбище. Някой питаха защо руската ПВО не се задействала при американския удар.
326
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
59 пъти за нула време САЩ показаха патетичната мощ на С300. Не 1 или 2 пъти ... 59 !
325
9
 
6
 
! Отговори
РУСИЯ преди 7 години
И ся ко става сур интересно. Сирийските самолети ще избомбят *** и останалите чаршафосани откачалки с благословията на Русия, а прехвалените ФАЩ, турция и израел няма да смеят да вдигнат хвърчилата си над Сирия, че руските С300 и С400 ще си ги свалят като капачки на стрелбище. Някой питаха защо руската ПВО не се задействала при американския удар. Ми много просто, защото имаха споразумение за това с ФАЩ, но но полунощ руснаците прекратиха това споразумение и сега да ги видим колко са "герои".
324
0
 
1
 
! Отговори
Грамотни ли сме преди 7 години
До Анонимен 363Темата не е Русия, да не ти е раздвоено съзнанието?
323
1
 
4
 
! Отговори
Христо преди 7 години
Най- много се лъже по време на избори и война!
322
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 361 Да ,,Другарю,, има протести В САЩ !Англия..а в Русия Не можееее,защот там ако протестираш за каквото и да е било /може и за тока,водата..парното,корупцията/ Си Враг на Народа.и айде в Сибир