Стена пред хотел с мигранти във френско градче

Жителите протестират срещу настаняването им в техния квартал
24 юли 2017 22:44, Василия Пейчева
15
Стена пред хотел с мигранти във френско градче
Снимка: Архив, Reuters

Жители на градче в Югозападна Франция блокираха достъпа до хотел, трансформиран в приемен център за мигранти, протестирайки срещу настаняването им в техния жилищен квартал, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Според организаторите на акцията няколко десетки граждани построили стена с височина 1,80 м и дължина 18 м върху парцел, разположен на входа на бивш хотел в Семеак, предградие на Тарб.

Акцията протече без инциденти, съобщиха местните власти.

"Ние не сме против приемането на мигранти. Трябва да се направи нещо за тези хора, изпитващи трудности, но трябва да се мисли и за гражданите", заяви ръководителят на местна гражданска организация, противопоставяща се на проекта.

Хотелът "Формула 1" на групата АкорХотел е част от 62-те нейни сгради, закупени от обществено сдружение за превръщането им в структури за подслон и приемане на мигранти.

Противниците на проекта изразяват също недоволство, че той е "непрозрачен" и набързо разработен без никакво съгласуване с местните жители.


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подкрепям 13
Точно така! Мъжете трябва да се върнат в страните си и да участват в тяхното възстановяване и изграждане , както това направиха европейците след ВСВ!
14
0
 
14
 
! Отговори
Един преди 1 година
Късно е, булка, за китка!
13
1
 
33
 
! Отговори
Ансурд преди 1 година
Ок,да настанят жени и деца(но временно),а мъжете да ходят и да работят за възтановяването на освободените от ид градове та да се върнат след това там.Европа е християнска(беше).Ние сме две коренно различни култури,нямат място тук,а и както се вижда те и не искат да се социализират.
12
0
 
21
 
! Отговори
Во преди 1 година
Я,ама как така откъдя на къдя бе,.ама моля ви се господа евроГейци,ама интегрирайте ги бре.Какви жестоки хора начи.Имате пари уж, записвайте ги за акушерки,шлосери,професори,нали ни надуха главите как били лекари ,адвокати па видите ли не сме ги оценявали.Ама моля, имате шанс да ги опитомите..( да бе да).Този континент върви към съсипия..Но това е закономерния ход на историята.Същите тия потурести с *** ни ограбиха 500 годин иразвитие,когато Европа гледаше отстрани и се подхилкваше на клането
11
2
 
33
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
ЕДИНСТВЕНИЯТ РАЗУМЕН ИЗВОД ОТ СТАВАЩОТО В ЕВРОПА ПРЕСЕЛЕНИЕ НА ИСЛЯМИСТИ Е ЧЕ Е.С. СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ.НАСЕЛЕНИЕТО НА Е.С. НЕ ЖЕЛАЕ ТИЯ ИСЛЯМИСТИ,НО РЪКОВОДСТВОТО НА Е.С. НЕ СЛУЖИ НА КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ,А ИЗПЪЛНЯВА ЕДНИ ДРУГИ ЗАПОВЕДИ.ЕДИНСТВЕНО ОРБАН ИЗПЪЛНЯВА ВОЛЯТА НА НАРОДА НА УНГАРИЯ.
10
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия пък какво недоволстват? Напълниха си държавата с черноглави и сега някакъв си хотел им е проблема. Германия и Белгия ще ги последват. Англия е в същото положение
9
0
 
28
 
! Отговори
До Циник преди 1 година
"Обществената" организация е финансирана от Сорос/ЦРУ/СА.
8
0
 
40
 
! Отговори
Циник преди 1 година
Цитат: "Хотелът "Формула 1" на групата АкорХотел е част от 62-те нейни сгради, закупени от обществено сдружение за превръщането им в структури за подслон и приемане на мигранти."
Закупени 62 сгради??? От обществено сдружение???? Тези сгради във Франция - да не са по лев - килото??? И какви са тези баровски сдружения???Ама след 1 - 2 год.французите ще спрат протестите - защото болшинството ще е черно и ще се ду пи по аллаха!!!
7
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 1, наказваме най-вече децата си. Никой не иска да го разбере това. И децата ни ще жънат сегашната сеитба. Много правилен беше тоя колаж където едно русо момиченце е заобградено с бурки наоколо и отдолу пише "Дядо, защо не ги спряхте". Ако си представиш че това е твоето дете, тръпки могат да те побият. Това донесоха либералите начело със Сорос. Точно в това искат да превърнат света.
Винаги съм твърдял че либерализма е най-злия тумор за дадено общество. Дали не е по-зъл от комунизЪма, дори...
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой хора имат полза от емигрантите. В един момент, парите за изхранване ще секнат, ще се наложат вечерни часове и глоби, а разни "предприемачи" ще имат толкова евтина работна ръка, че те ще изнасят за Китай.
5
1
 
42
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
"Ние не сме против приемането на мигранти." -- там ви е грешката, тепърва ще има да си викате "Je suis Charlie" и "Nous n'avons pas peur"
4
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шофери, бежанци, гейове. Това е всичко, друго няма.
3
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хем не са против мигрантите,хем протестират срешу тях,как така!?
2
1
 
73
 
! Отговори
Ники преди 1 година
Френските демократи отдавна са превърнали Франция от еталон на изисканост в негърско-арабска клоака. И преди 30 години в Марсилия се срещаха повече негроиди от французи! Вместо да пеят Марсилезата, скоро ще им преведем песните на Чинтулов!
1
2
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези мигранти нямат свършване ве? Напълниха Италия и Франция с неггрии, ама то цяла Африка негратта не можем да вземем в Европа!? Ще береме много ядове след време с тия ннегри и араби, ама кво да се прави продажни политици!