Стена пред хотел с мигранти във френско градче

Жителите протестират срещу настаняването им в техния квартал
24 юли 2017 22:44,
15
Стена пред хотел с мигранти във френско градче
Снимка: Архив, Reuters

Жители на градче в Югозападна Франция блокираха достъпа до хотел, трансформиран в приемен център за мигранти, протестирайки срещу настаняването им в техния жилищен квартал, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Според организаторите на акцията няколко десетки граждани построили стена с височина 1,80 м и дължина 18 м върху парцел, разположен на входа на бивш хотел в Семеак, предградие на Тарб.

Акцията протече без инциденти, съобщиха местните власти.

"Ние не сме против приемането на мигранти. Трябва да се направи нещо за тези хора, изпитващи трудности, но трябва да се мисли и за гражданите", заяви ръководителят на местна гражданска организация, противопоставяща се на проекта.

Хотелът "Формула 1" на групата АкорХотел е част от 62-те нейни сгради, закупени от обществено сдружение за превръщането им в структури за подслон и приемане на мигранти.

Противниците на проекта изразяват също недоволство, че той е "непрозрачен" и набързо разработен без никакво съгласуване с местните жители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подкрепям 13Точно така! Мъжете трябва да се върнат в страните си и да участват в тяхното възстановяване и изграждане , както това направиха европейците след ВСВ!
12
0
 
15
 
! Отговори
Един преди 6 години
Късно е, булка, за китка!
11
1
 
34
 
! Отговори
Ансурд преди 6 години
Ок,да настанят жени и деца(но временно),а мъжете да ходят и да работят за възтановяването на освободените от ид градове та да се върнат след това там.Европа е християнска(беше).Ние сме две коренно различни култури,нямат място тук,а и както се вижда те и не искат да се социализират.
10
0
 
22
 
! Отговори
Во преди 6 години
Я,ама как така откъдя на къдя бе,.ама моля ви се господа евроГейци,ама интегрирайте ги бре.Какви жестоки хора начи.Имате пари уж, записвайте ги за акушерки,шлосери,професори,нали ни надуха главите как били лекари ,адвокати па видите ли не сме ги оценявали.Ама моля, имате шанс да ги опитомите..( да бе да).Този континент върви към съсипия..Но това е закономерния ход на историята.Същите тия потурести с *** ни ограбиха 500 годин иразвитие,когато Европа гледаше отстрани и се подхилкваше на клането
9
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия пък какво недоволстват? Напълниха си държавата с черноглави и сега някакъв си хотел им е проблема. Германия и Белгия ще ги последват. Англия е в същото положение
8
0
 
29
 
! Отговори
До Циник преди 6 години
"Обществената" организация е финансирана от Сорос/ЦРУ/СА.
7
0
 
41
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Цитат: "Хотелът "Формула 1" на групата АкорХотел е част от 62-те нейни сгради, закупени от обществено сдружение за превръщането им в структури за подслон и приемане на мигранти."Закупени 62 сгради??? От обществено сдружение???? Тези сгради във Франция - да не са по лев - килото??? И какви са тези баровски сдружения???Ама след 1 - 2 год.французите ще спрат протестите - защото болшинството ще е черно и ще се ду пи по аллаха!!!
6
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой хора имат полза от емигрантите. В един момент, парите за изхранване ще секнат, ще се наложат вечерни часове и глоби, а разни "предприемачи" ще имат толкова евтина работна ръка, че те ще изнасят за Китай.
5
1
 
43
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
"Ние не сме против приемането на мигранти." -- там ви е грешката, тепърва ще има да си викате "Je suis Charlie" и "Nous n'avons pas peur"
4
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофери, бежанци, гейове. Това е всичко, друго няма.
3
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хем не са против мигрантите,хем протестират срешу тях,как така!?
2
1
 
74
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Френските демократи отдавна са превърнали Франция от еталон на изисканост в негърско-арабска клоака. И преди 30 години в Марсилия се срещаха повече негроиди от французи! Вместо да пеят Марсилезата, скоро ще им преведем песните на Чинтулов!
1
2
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези мигранти нямат свършване ве? Напълниха Италия и Франция с неггрии, ама то цяла Африка негратта не можем да вземем в Европа!? Ще береме много ядове след време с тия ннегри и араби, ама кво да се прави продажни политици!