Арестуваха майка, държала заключен сина си 28 години

Трагичната история - в Швеция
1 дек 2020 20:21, Петя Славова
27
Арестуваха майка, държала заключен сина си 28 години
Снимка: Bloomberg/Mikael Sjoberg

Потресаващ криминален случай в Швеция. Майка е арестувана по подозрение, че е държала сина си заключен насила в апартамента им в продължение на 28 години. Мъжът е бил недохранен и без зъби, когато органите на реда са го извели от жилището, предаде Bulgaria ON AIR.

За случая става ясно, след като жената е приета в болница, а роднина открива вече 41-годишния мъж в лошо здравословно състояние. Според местни медии жената е спряла сина си от училище, когато той бил на 12 и оттогава го е лишавала от свобода.

Полицията потвърди, че в действителност мъжът е държан затворен в продължение на дълги години, но не коментира дали са били точно 28.


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
УМЕН преди 1 месец
Тая е от сектата на фанатичните привърженици на локдауна. И тук имаме няколко подобно изтрещели фанатици. Пияница мистик, Бау, Атанас Велмазов. Може и един да е де, щото освен хипохондрия и фобии човекът има и личностно мултиплициране.
24
0
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Северни психари
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
това е карантина, което показва че ако има мозъчни ковидни ефекти то най-вероятно курана вирусът е боднал в шувециъ гретните биородители, но както се показаха шведите те изкараха колективната си имунизация на базата на отворените врати и умитиет улици.
22
2
 
7
 
! Отговори
Тралала преди 1 месец
Нещо за Грета не сте ли чували, нещо се позагуби... За един приятел питам.
21
0
 
14
 
! Отговори
Аха преди 1 месец
И тия ми ги дават за пример.. ?! Как пък на никой не му направи впечатление, че го няма в училище !!
20
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Европа, сър!
.....
Време е българинът да разбере, че е измежду най-качествените хора в този континент, дето ни презира и ни иска да сме последни във всичко и поддържа корумпираната ни бандитска власт, само и само да не изплуваме! Тези грозници даже не знаят, че Еврос е нашата Марица! Че човекът е стъпил на този континент на нашите зами, че първата цивилизация е от тук!
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Петков, соца свърши. Днес влизам в магазин и кво виждам. Продава се свободно оружие пищофи, газови и т. н. Всичко бе строго секретно относно описаното. Живеем в други времена но нашето свърши. Свърши и на родените преди или след 1980 и 1989. Вървим по пътя на САЩ. Пистолетииии
18
1
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
До 9

Шведски ценности... дето оная, платената от социалното, се опитва да пробутва.
17
3
 
13
 
! Отговори
ПЕТКОВ преди 1 месец
НЕ ПОЛИТИЗИРАЙТЕ И НЕ НАМЕСВАЙТЕ БСП И ДРУГИ ПАРТИИ, ОТ 1990 ДО СЕГА НА ВСИЧКИ НИ МЪТЕХА ГЛАВИТЕ КОЛКО ДОБЪР Е ЗАПАДНИЯ СВЯТ А ИЗЛЕЗЕ ПРОТИВНОТО. ОКАЗА СЕ, ЧЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА НА ЗАПАД СА ИЗВРАТЕНИ И ТО КАКВО ЛИ НЕ СМЕ ЧЕЛИ ЗА ТЯХ. ИЗНАСИЛВАНИ И ЗАКЛЮЧВАНИ КАТО ЗАТВОРНИЦИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА, УБИЙСТВА, ГРАБЕЖИ, НАРКОТИЦИ, ПРОСТИТУЦИЯ И МНОГО ОЩЕ НЕЩА КОИТО ГИ ПРЕНЕСОХА В БЪЛГАРИЯ И КАЗВАТ, ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ !
16
2
 
7
 
! Отговори
до 15 преди 1 месец
Майката е загубила едно дете и очевидно е успяла да му внуши, че е опасен външния свят за него изявата се като защитничка и той е приел тази защита още от дете, но странното е че той при изчезването на майка му (влиза в болницата ) няма храна умира от глад но не прави никакъв опит да отиде в външния свят.
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не ми се вява здрав млад мъж да се остави на тая дърта кукумявка. Аз ако съм щях да и начупя кокалите.Явно има някакво аболяване и е безпомощен
14
3
 
8
 
! Отговори
dd преди 1 месец
каква е разликата между чувал с картофи и швед? - шведът издържа по-дълго в мазето
13
2
 
8
 
! Отговори
Шопо преди 1 месец
Швеция си е един концлагер със засилен режим на хранене... Това е...
12
2
 
10
 
! Отговори
Активист на БСП преди 1 месец
Шведски модел,а ? Мдаааааа...
11
5
 
5
 
! Отговори
юбералес преди 1 месец
Случката си има логичното обяснение, но новината е поднесена така, че да възбуди духовете на ''80-те процента'' от населението.
10
3
 
0
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 1 месец
До Анонимен
СОЦИАЛНА ШВЕЦИЯ НЕ, БЛАГОДАРЯ.
Тоест ако Швеция не беше соиална държава, това не можеше да се случи.....типично болшевишко мислене.
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След като тази жена е имала роднини, значи те са знаели, че тя има дете.
Възможно ли е толкова години никой от тях да не е пожелал да го види и да не се е поинтересувал защо това дете не се вясва никъде?
8
0
 
12
 
! Отговори
Предположения преди 1 месец
Дали става въпрос за някаква секта или жената е с психични отклонения?
Ако е второто, възможно е и синът да не е бил съвсем в ред с главата, защото в противен случай все щеше да намери начин да излезе.
Но може да е и нещо такова, за каквото дори не можем да се досетим.
Странно е това, че никакви служби не са се поинтересували защо едно дете изведнъж престава да ходи на училище. Точно защото държавата наистина е социална, човек очаква, че ще са много по-заинтересувани от подобна случка с дете.
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СОЦИАЛНАТА ШВЕЦИЯ? НЕ, БЛАГОДАРЯ!
6
2
 
0
 
! Отговори
Христо Злобата преди 1 месец
До Анонимния под мен (№5 коментар)..... В ПЪКЪЛА аз пък КАТО те заключа във ВЕРИГИ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА, искам САМО ТОВА ДА МИ ПОВТАРЯШ (FOREVER AND EVER), че САМО е "ужасна случка", а не ТРАГЕДИЯ..между другото.. Нали ТАКА БЕЗМОЗЪЧНО ДО болезнена Covid19 СМЪЪЪРТТ ПУБЕРЧЕ?!?....