Много жени и деца сред жертвите на атентата в Кабул

Броят им вече достигна 72
27 авг 2021 10:58, Петя Славова
86
Много жени и деца сред жертвите на атентата в Кабул
Снимка: БГНЕС

Броят на загиналите при два взрива на летището в Кабул се е увеличил до 72, съобщиха за АФП двама служители в министерството на здравеопазването, предава БГНЕС.

Още по темата
"Сред жертвите има много жени и деца. Повечето от ранените хора са в травма и шок", каза един от бившите служители, като добави, че се отчитат само загинали сред тези, които са откарани в градските болници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Импийчмънт и съд за ТалиБайдън!Спасете Света!
55
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
САЩ направиха Афганистан ислямска държава.
54
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Мимито, ако си там и си момиче, а баща ти те хване да мастурбираш край с теб. Умираш на място! Ако пък реши да ти се размине, най-малко 25 мъже ще те изнасилят и ще забременееш, за да разбереш, че такива неща за жените са забранени!Ясен ли съм? То и много други неща им бяха забранени на жените в Афганистан, но те се самозабравиха и си ги разрешиха, като озлочестиха мъжете, и сега ще бъдат наказани жестоко, както им се полага!
53
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 48, докато има гаврещи се с мъжете феминистки, ще има биячи, че и убийци на жени. Пък ти си дрънкай, че били комплескари, мачовци и останалите глупости на феминистките. Колкото до собствеността, то тя е основен природен закон. Дори и животните маркират и се бият за територията си. Едно обаче е факт! Мъжът като пол не може и няма как да е собственост на жената. Силен е много, бие, и ще продължава да бие жената защото може, докато не стане по неговата. Жената винаги ще е собственост на мъжа
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Равни права, равните права, трябва да се обосноват при равни сили. Няма как да си с равни права, след като си по-слаб и да налагаш твоето мислене! По-силният няма да ти го позволи. Тази извратения стана само при нас, чрез "демокрацията", която насърчи феминизма и даде неограничени юридически права на жените, които се гаврят с мъжете чрез законите. За това мъжете и при нас убиват жени, и медиите все гърмят за убити жени. Ще видиш статистиката на края на годината. Сорос е виновен за това!
51
1
 
1
 
! Отговори
Мимито преди 2 години
Туй ще рече че ако живея там, а ми се мастурбира щото съм на 13,няма да имам право ли, или трябва да се крия от баща ми да не ме види. Кажете?
50
2
 
5
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Картофената глава предаде съюзниците си,Света и възроди ислямска държава!
49
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИМПИЙЧМЪНТ И СЪД ЗА ДЖО БАЙДЪН
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ислямска държава са сунити и се борят със шиитите иранци. Стига си лъгал." ---- Доколкото салафити/уахабити могат да се нарекат "сунити". Те са творение на евреите. Такива движения не са традиционен ислям, те са създадени изкуствено на много късен етап. Те самите трябва да изберат към все някой клон на исляма да се причислят и са избрали да се пробват да се впишат сред сунитите. Иначе, да, Иран водеше война с ИДИЛ. И не съществуват шиити в ИДИЛ.
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"шиитският клон на ДАЕШ" ---- ДАЕШ не са шиитска организация, а са салафити спонсорирани от Саудитска Арабия и Израел. Не съществува "шиитски клон на ДАЕШ". Те едните с другите са несъвместими. Все едно да кажеш нещо подобно като "Клонът на Британската армия в ИРА". Ти въобще осъзнаваш ли колко нелепо звучи това или просто си много глyпав?
46
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 40До 47 Ще ти отбележа един факт Иран още от месец април 2021 г е бил подготвил големи лагери за горещо очакваните " бежанци" от Афган и още нещо по въпроса шиитският клон на ДАЕШ е поел отговорност за вчерашния бомбен атентат, това са милиции близки до Хизбула, с други думи Иран! Нещата са много сложни, и до 31. 08 ще има още провокации съм Байдън и талибаните, защото само тия две страни имат интерес нещата да приключат час по- скоро
45
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЦРУ били излезли с доклад, че Иран били правили планове за терористични атаки в България. Ама ние на кравари и евреи не вярваме. Те са ги планирали атентатите и искат да ги припишат на Иран, за да има повод за война.
44
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мосад създаде Ислямска държава, САЩ, Франция и Великобритания ги въоръжиха и обучиха с пари от Израел и братовчедите им по кралска линия в Саудитска Арабия.
43
2
 
5
 
! Отговори
Равни права преди 2 години
Вие правите ли разлика между равни права и равни сили. Едното няма нищо общо с другото. Ако физическта сили определяше кой да властва то животните отдавна да ни командват. Жените били кифли - ами за съжаление има много такива, но търсене предлагане му се вика. Докато има мъже, които търсят такива жени ще ги има кифлите. А на жена, която се блещи просто трябва да се зареже или да се подмине, явно й хлопа дъската. Не всички сме такива, И аз мога да кажа всички мъже са мамини синчета, но не е така
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тръмп подписа споразумението, значи той им е обещал на талибаните тия изоставени американски оръжия.
41
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джо Деменцията подари на терористична организация оръжие за 90 милиарда!
40
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много комплексирани мъже има тук, ц, ц, ц. То са едни е**ачи, то са едни биячи, ум да ти зайде. Това показва единствено, примитивно и недоразвито чувство за собствена стойност. Щом имаш нужда да унижаваш и да командважш някой, значи има сериозни дефицити и поведенчески проблеми. Добре, че има и глупави, елементарни жени, които ъприемат тормоза, като любов иначе сами ще си останете.
39
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
46, нали и аз това казвам! Жените само боя ги оправя, ама бой зверски. Тръгнали и те да си мерят нещо дето го нямат с мъжете. Равни, че и по-равни били! Мислят си, че са с два чифта тестиси. Жена да има право да ти се блещи насреща, да те заплашва със закона, че ще ти съсипе живота, а ти да нямаш право да и забиеш един и да я проснеш като прани ***, паднали от простир на пране! Ето това е извращение с мъжката същност. За това браво на талибаните, оказаха се истински мъже наказващи жените!
38
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Израел спретнаха тази игра, за да има размирици близо до Иран. Да им създават главоболия. И Тръмп и Байдън и двамата са просто кукли на конци, каквото кажат от Мосад, това става. На евреите не им пука нито за мюсюлмани, нито за християни. Проблемите идват и в Европа.
37
3
 
2
 
! Отговори
Петя преди 2 години
Аз само констатирах фактите какво го обърнахте на феминизъм. Просто като се бяга уж от война нали трябва всички да са заедно - с децата си и жените. За плана за Европа съм съгласна. А за останалите дето все виждат феминизъм навсякъде - не завиждам на дъщерите ви, майките ви и сестрите ви. От думите ви излиза, че бихте ги зарязали при същия проблем -всеки да се спасява поединично, нищо че сте семейство.