Ще спре ли Великобритания да наема бели мъже в армията?

Предимство щяло да се дава на жени и етническите малцинства
Обновена: 17 авг 2022 18:09 | 17 авг 2022 18:01, Нели Христова
104
Ще спре ли Великобритания да наема бели мъже в армията?
Снимка: БГНЕС

Военновъздушните сили на Великобритания спират да набират бели мъже, за да постигнат целите си за етническо и полово разнообразие, съобщава „Дейли Мейл“, като се позовава на източници от Министерството на отбраната.

Според вестника жените и етническите малцинства вече ще имат предимство при набирането на служители във военновъздушните сили. Ръководителят на отдела за набиране на персонал дори подаде оставка в знак на протест и поради опасения, че ограниченията за набиране на персонал могат да подкопаят значимостта на службата.

"Всички ние наистина подкрепяме разнообразието и искаме да видим по-голямо представителство във всички видове въоръжени сили, но амбициите за етнически цели са абсолютно безумни. Тези амбиции нямат пряка научна или културна основа", цитира се един от източниците.

В този контекст командирът на военновъздушните сили Майкъл Уигстън е обвинен, че е готов да застраши сигурността на страната в името на целите за етническо и полово разнообразие. Източници на „Скай Нюз“ смятат, че Уигстън дори трябва да бъде подведен под отговорност.

От ВВС се твърди, че се прави всичко възможно, за да насърчат набирането на служители от малцинствени групи и да се осигури разнообразие сред персонала.

От години британските власти подчертават важността на подобряването на етническото и половото разнообразие в трите вида въоръжени сили. Планът предвижда до края на десетилетието делът на жените да достигне 40%, а на етническите малцинства - 20%.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
жената чудо преди 1 година
Защо никой не си направи труда да поразгледа английската преса и да види, че това са някакви не много достоверни предположения? ,,Днес.бг", наистина ли представяте жълтото вестниче ,,Дейли мейл" като някакъв надежден източник? То е нещо като тукашните клюкарски ,,медии", пълни с ,,пикантни" глупости и врачувания на някакви ,,магове".
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кои са британските "власти"? Не са ли същите нови пакистански и индийски манггустти които искат да обезличат армията им и да я направят подчинена на други интереси. Който сам си стреля в краката, няма кой да му помогне.
40
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
трябва да има по равно индийци и пакистанци. това е бъдещето на ингилизите - един азиатски вавилон на края на европата.
39
0
 
5
 
! Отговори
бай путьо преди 1 година
До АнонименБАЯ ви ЩЕ ходи на лов за английски пленнички катерички рунтавелки ХА добре ми дошли на долоподписаният!
38
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия съвсем превъртяха.
37
0
 
3
 
! Отговори
коректно преди 1 година
С времето управлява самата империя и това е идеята.
36
0
 
2
 
! Отговори
те не управляват преди 1 година
фед го водят англота.
35
1
 
15
 
! Отговори
хммм преди 1 година
Отмъщението на оцелелите от газовите камери си казва думата. Този който се е отвървал да се превърне в сап ун днес си отмъщава на Европа
34
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да набират и трансджендъри. Така ще печелят битките без сражения. Противниковите войници ще умират от смях, само като ги видят.
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не си никакъв лекар, а дървен философ, за образовани хора говоря, в българия вече почти няма хора без висше образование, някои с по 2-3 магистратури, още преди да завършат жените и връзкарите си намират работа в офиси, въпреки че са кухи на гъдулка, мъжете стават шофьори или бачкатори.
32
0
 
19
 
! Отговори
Стоев преди 1 година
Не че ми пука ама ми писна.Според мен нормалното" ама не знам дефиницията за нормално според запада" е изпит тест или каквото щете и който издържи ОК който не гид.Не може да взимаш некадърник където и да е само защото бил черен бял жълт или друг пол.Ти на тоя човек не можеш да се надяваш камо ли да водиш битка. Ама кой пък съм аз.Важни са евроатлантическите ценности сега.
31
0
 
9
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Нашите спартанци са цветя. Ако видите как размишляват инди и Бангладеш, Сомалия ще търсите спартанците под дърво и камък.
30
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой е казал нещо за роми ? Ставам за войник, но няма да ме вземат защото спя с жени.
29
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако непрекъснато ще триете мненията ни, кажете ни направо да не се пънем да ги пишем. Защото от популярен новинарски сайт, може много бързо да станете умрял сайт. Бих разбрал, ако триехте псувни, обиди и крайни изказвания. Но да триете всяко второ нормално мнение, не е ОК. Следващо предупреждение няма да има.
28
3
 
10
 
! Отговори
до Кольо преди 1 година
Ромите не стават за войници, а ти отговаряш на всички критерии на новата британска армия.
27
2
 
28
 
! Отговори
рН преди 1 година
Знаех, че дребноБританското общество деградира, но че деградира с такива бързи темпове дори не съм и предполагал!!! -))))
26
2
 
32
 
! Отговори
Кольо преди 1 година
Не може ли за им пратим от нашите спартанци, да си запълнят квотата за малцинствени групи набързо...
25
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами то белите станаха малцинство на острова,та ингилизите искат малко да се уравновеси положението,което ще рече,че трябва да се приготвим за много войни в бъдещето...
24
4
 
23
 
! Отговори
Прогноза преди 1 година
Скоро в Западнала Европа това да си местен и да си бял ще се окаже проблем и редовна, цивилна работа да си намериш. Между другото и в България има много често явна, написана черно на бяло дискриминация на мъжете в обявите за работа. Който иска, да продължава безумния "преход". Той ни води именно към това!
23
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Белите мъже християни са ненавиждани от глобалистите и неолибералите, защото са по-трудни за манипулация от другите. Затова се дава предимство във всички сфери на лабилни хора