Качествата на перфектната жена

Визия, интелект, чувство за хумор... защо ли не се изненадваме?
11 яну 2013 14:12,
73
Качествата на перфектната жена
Мнозина смятат Ирина Шейк за самото съвършенство. Снимка: Reuters

Каква е перфектната жена? Руса, слаба, с големи гърди, забавна, не много умна, но не и глупава... всеки ден излизат нови и нови изследвания, които посочват нови и нови параметри на идеалната в главата на мъжкия пол.

Ето и нещо, което може да ви се стори нелогично или изненадващо. Според едно проучване в Journal of Sex Research мъжете са по-доволни от връзките и сексуалния си живот, ако разликата им с партньорката им е не повече от 2-4 години.

А ето и какво трябва да притежава перфектната жена според други изследвания:

Тя трябва да се смее дори и на тъпите шеги

Канадски специалисти са установили, че мъжете са по-привлечени от жени, които се смеят на техните вицове и шеги. Според едно проучване на Men's Health 75% от читателите на списанието смятат, че чувството за хумор е изключително важно, за да бъдат впечатлени от една жена.

Блестяща усмивка

Не косата или маникюра, а усмивката привлича вниманието на мъжа, се пише в сп. Emotion. Изследователи са показали на група мъже куп снимки на жени. Тези, които са имали сериозно изражение, не са направили впечатление на господата. Те намерили за по-атрактивни дамите, които са оголили и малко зъби.

Интересното е, че при жените ефектът е обратен. Те намират за по-секси господата с по-мрачно и сериозно изражение.

Големи гърди

Уау! Каква изненада! Силният пол копнее за пищен бюст. Без значение дали мъжете си търсят забивка за една вечер или жена за истинска връзка, големите гърди винаги са оценявани по-високо.

За предпочитане са дългите бедра, но по-малките стъпала

Изследване, в което на 60 дами са взети различни мерки – дължина на бедрата, на ръцете, измерване на таза и т.н. показва, че господата са определили като по привлекателни дамите с по-дълги бедра. Когато обаче става въпрос за номера на обувките – по-малкият е по-атрактивен.

Интересно е, че господата, които преценявали описаните размери, харесали до 11 пъти повече дами, които са имали тесни бедра. А учените ни убеждаваха, че широкият таз и силните крака говорят за добри гени и това мотивира мъжете да избират за майки на децата си по-пищни и силни жени.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
gotva4ka v kuhniata, dama v ob6testvoto i k...va v legloto - idealnata jena.
44
0
 
1
 
! Отговори
намерено в нета преди 11 години
МАМА И ИЗМАМАНа "бойното поле"на любовта.След битки с дъщери,съпругиразбрах-жените се делят така-на"Мама"и пренебрежимо"други".
43
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредната идиотса статия на тИАлото. А сега по същество: идеалната жена е тази, която не мрънка, знае какво иска и не капризничи. Останалото няма значение.
42
1
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Перфектни жени познавам две - жена ми и любовницата ми.
41
0
 
1
 
! Отговори
реалистка преди 11 години
даже не прочетох коментарите.влязох само да пиша:мъжете да се факат ,който не му харесва дреме ми на обръснатата :)
40
0
 
3
 
! Отговори
Аз, перфектната преди 11 години
Дори да съм супер идеална, българската свекърва ще ми намери 99 кусура!
39
0
 
0
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
сега дали пак ще ме баннат.
38
0
 
1
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
казваш нещо неудобно- блокажплюеш против некадърни политици- блокажвъзхваляваш силните на деня- не те закачатрасистни коментари- не те закачаза ***-блокажза ромите-не те закачатза не хуманно решаване проблема за пумиярите- блокажза кучешките пиюти-номер едно сиплюеш по *** статии- вън от чадъранали за това са коментарите да се сондира народното мнение и настроение, какав е този двоен стандарт....може да се говори още много по темата и с доста солени примери, ама, само ме блокирт
37
0
 
0
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 11 години
Влез или се регистрирай за да гласуваш !Май ще изляза съвсем от сайта.Досега единственото достойнство на днес.бг беше системата за коментари и гласуване. Иначе другите новинарски сайтове са много по-качествени ...И май няма да съм само аз. Днес.бг, хайде да се хванем на бас, че след 3 дни ще имате -25% общ трафик ?
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За българския мъж перфектната жена е МАМА.
35
1
 
0
 
! Отговори
RedNosse преди 11 години
Както би казъл един мой приятел такова животно нема :D
34
0
 
0
 
! Отговори
будала дедо преди 11 години
Проста да падладе'иш!Защо чак сега учените са открили тези неща?Аз вече и внуци имам,ужас!Изгоних жената и вече започвам с научен подход!P.s. Абе срам не срам да питам ?Ким Кардашиян става ли или и е много дебел ***?Иначе на цици го докарва според учените!
33
0
 
0
 
! Отговори
.I. преди 11 години
Забележете коментар 42. Т.нар. НАЦИОНАЛСОЦИЛИСТ се обръща към себе си (до 42) с обидни думи. :0
32
1
 
0
 
! Отговори
ТЪПО, ТЪПО, ТЪПО преди 11 години
Много *** статия, без да влизаам в Тялото видях, че са изброени само черти, но не и качества.Сещам се поне за 2 черти, които със сигурност не са изброени, но са по-съществени. Ако ги напиша обаче ще ми изтрият коментара, защото са леко интимно-вулгарни и според мен по-важни от големите ц.Мога да изброя поне 8 качества, който със сигурност няма да ги видя в подобна статия в подобен сайт. Но нека всеки си поблъска сам главата над въпроса какво е важно! На готово не давам. Жокер - да е добра..
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв е идеалният журналист?Глупав, без капка срам, безскрупулен, подкупен, радващ се и на 5 лв. келепир, верен като куче на тези с кокала.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брей, много хубаво това рускинче. Роналдо е уцелил в десятката.
29
1
 
2
 
! Отговори
ник преди 11 години
Да има ролки на краката да не се бави и здрави зъби да ми отваря бирата
28
0
 
0
 
! Отговори
От Разпоретината ;) преди 11 години
ВСИЧКО Е ЯСНО, ИМАШ МНОГО ЕНЕРГИЯ ЗА ИЗРАЗХОДВАНЕ И МАЛКО ИНТЕЛЕКТУАЛЕН КАПАЦИТЕТ :) ТОВА СИ Е ГАДНИЧКО А :) КОЙТО Е ГРАМОТЕН НЕ ПРАВИ ТАКИВА *** ГРЕШКИ АЙДЕ СБОГОМ, ЧЕ МНОГО ПОМИЯ СЕ ИЗЛИВА ОТ ТЕБЕ :)
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 36....той е той е...хахаха
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ....Всичките тия коментари срещу теб не са от мене,явно си гнусен на половината пишещи тук....лек ден и довечера недей забравя да си измиеш краката...НЕЩАСТНИКО!