Кога е време да сложите край

Знаците, които ще ви подскажат, че връзката ви е изчерпана
29 апр 2014 22:41, Теодора Драгоева
13
Кога е време да сложите край
Кадър от филма "Раздялата"; Снимка: outnow.ch

Връзките са доста сложно нещо и често не може да се предвиди краят им. Дори да ви е завладяла бурна страст, да вярвате, че човекът до вас ви обича с цялото си сърце, в даден момент всичко може да се завърти на 180 градуса.

С течение на времето е напълно възможно вашата красива любов да се превърне в нещо стресиращо, натоварващо и безсмислено. Никой не е казал, че трябва да сте заедно доживот, така че ако забележите, че нещата помежду ви вече не вървят на добре, не му мислете, а се разделяйте.

Ето и кои знаци ще ви подскажат, че е време да сложите края:

1. Често си мислите за живота без него/нея

Ако все по-често се връщате в миналото, когато бяхте необвързан/а или с друга половинка, това означава, че не сте щастлив/а в момента. Още повече, ако си фантазирате, че излизате с други. Очевидно връзката ви вече не ви удовлетворява.

2. Не си общувате

Комуникацията е много важна за създаването на силна и истинска връзка. Ако все по-трудно намирате общ език с половинката си, може би е време за промяна... и то радикална.

3. Почти не правите секс

Тя постоянно не е в настроение? Той е вечно изнервен и уморен... помните ли кога за последно правихте секс? Ако и двамата си намирате различни оправдания, за да не правите любов, то искрата вече отдавна я няма. Време е да я откриете в друг/а.

4. Карате се постоянно

Някои двойки имат по-бурни връзки и често спорят, но в степен, в която никой не остава прекалено обиден и наранен и самата кавга се превръща в повод за бурен секс. Но ако вашите скандали ви изпълват с огорчение и увеличават дистанцията помежду ви, те няма как да разнообразят и засилят връзката ви.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
17
 
! Отговори
kudravata преди 9 години
Eto zaradi takiva (rysata i 4ernata) nie s pleshiviq govorim,y4im ,obesnqvame,pomagame ,razbirame i nakraq gi izhvurlqme....titanik za edni e lodka na lybovta za drygi e potunal korab....
6
0
 
19
 
! Отговори
Плешивия преди 9 години
А като увиснат даденостите и банкоматите спрат да цъкат, щото захранват вече по-свежи мръвки? Кво правим тогава? (отнася се за русата и черната)
5
0
 
18
 
! Отговори
Черната преди 9 години
и аз като Русата ...
4
0
 
20
 
! Отговори
Русата преди 9 години
Като започнат да не ми стигат парите в Мола, се пренасям при друг банкомат ...
3
1
 
24
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
/ ако забележите, че нещата помежду ви вече не вървят на добре, не му мислете, а се разделяйте./Западната корпокрация има нужда от разделени семейства за оптимизация на картелите и монополите и насърчава разделението на семейства , содомията а социалните личности да живеят в самота!
2
0
 
21
 
! Отговори
St. John Red преди 9 години
> Кога е време да сложите крайПреди началото.
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В цивилизованото общество е прието е да се мотивира желанието за сексуална връзка или за продължаване на вече съществуваща сексуална връзка, с любов. Както и нежеланието за секс или решението да се прекратят съществуващи сексуални отношения, се обясняват с липса на любов, а не с липса на материална изгода.