Какво ви очаква в годината на дървената овца

Кой китайски зодиакален знак сте?
Обновена: 2 яну 2015 11:40 | 2 яну 2015 11:32, Михаела Лазарова
34
Какво ви очаква в годината на дървената овца
Снимка: freeimages.com

Наближава годината на дървената овца. Очертава се тя да бъде мирна и благополучна година за повечето хора. В световен мащаб се очаква тя да донесе мир, богатство и просперитет. 

Официално годината на дървената овца според китайския календар започва на 19 февруари 2015 година и ще продължи до 16 февруари 2016. 

Как ще се справите в годината на дървената овца според китайския си знак можете да видите в нашия специален годишен хороскоп. Ако все още не знаете към коя китайска зодия се причислявате, можете да проверите това много лесно в китайския зодиак на Az-jenata.bg.

Разбира се, 2015-та година ще бъде особено късметлийска и щастлива за родените под знака на Овцата (козата) в китайския календар. Вижте какво точно очаква всяка зодия в годината на дървената овца! 

Плъх

За Плъховете 2015-та година ще бъде иновативна и с доста свеж привкус. Възгледите ви за много неща ще се променят през тази година. Помнете, че монетата има две страни и не трябва да прибързвате със заключенията. Обмисляйте в дълбочина, за да вземете най-точните решения. 

Кариера: Годината на дървената овца ще бъде доста трескава за Плъховете. Не позволявайте на стреса да се отрази зле на кариерата ви. Именно затова обмисляйте добре решенията и ходовете си. 

Финанси: Финансите ще са малко по-свити за Плъховете през следващата година. Не се впускайте в излишни разходи. 

Любов: Годината няма да е добра за започване на нова връзка. Има голяма вероятност да развалите вече съществуващи взаимоотношения, ако не сте внимателни. 

Здраве: Не пренебрегвайте здравето си през следващата година, тъй като това може да има сериозни последствия. 

Семейство: Научете се да се радвате на живота с приятелите и семейството си. Годината ще е благодатна на поводи за сплотяване с близките ви. 

Пътуване: Плъховете няма да имат време за почивка тази година. Прогнозират се много ползотворни бизнес пътувания, затова е по-добре да предпочетете тях пред почивката.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Оногондур преди 9 години
Не е ли малко рано да говорим за годината на овцата,след като тя още не е настъпила,според китайският календар.И в крайна сметка,какво общо имаме ние с китайският календар????
20
0
 
2
 
! Отговори
НАРОДОПСИХОЛОГИЯ преди 9 години
....У БЪЛГАРИЯ ---ВСИЧКО Е ДЪРВЕНО ...И ПЪЛНО МЕНТЕ!АМИ ТАКА Е ...КОГАТО НА ЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА СТОЯТ ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ И ДЪРВЕНЯЦИ!
19
0
 
2
 
! Отговори
до Петко преди 9 години
Защо да ни интересува китайският календар не знам.............................................................................Защтото "китайският" календар е български, например. И защото е най-точният създаван календар, до днес.
18
0
 
2
 
! Отговори
социален астролог преди 9 години
Годината на дървената овца е благоприятна за т.нар. "мас медии на международната общност" - много ще им минават номерата.
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С нашия късмет, овцата ни ще е пълна с дървеници.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кво очакваме.ми да пусне мляко.
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Май един дървен..........Дано да е заоблен само,а не четвъртит с контра гайка!
14
3
 
3
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
.."то не бе народ а .. " *** СТАДО с овчари в Народното Събрание !
13
12
 
6
 
! Отговори
Защо ,бе ...17 преди 9 години
Левси не е обесен за революционна дейност...а ,за убийствата и обира на турската хазна в Арабаконашкия проход!Осъден е на смърт---с решаващия глас на гл.съд. заседател-Ив.Хаджипенчович.Предаден е и разпознат пред съда , от Димитър Общи --негов рев.съратник.Турците са го харесвали и нескрито са се възхищавали от куража и смелостта му!Нищо чудно да са го запазили !!!!!!!ТУРЦИТЕ СА МЪЖКАРИ---ОБИЧАТ ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ !!КОЙ , ОБИЧА ПРЕДАТЕЛИТЕ ..../освен комунистите и руските дупедавци/...???!!
12
7
 
2
 
! Отговори
ХА,ХА,ААА..АМИ ,ДА . преди 9 години
ЗА ВСИЧКИ РОДЕНИ--"ОВЦИ", В ТАЯ ДЪРЖАВА .....ЩЕ Е ГООООООЛЕМО ДЪРВО!!КАТО НАЧАЛО .....ОБЪРНЕТЕ СИ ДОЛАРИТЕ И ЕВРОТО ---В РУБЛИ!!/Инструкции от ВОЛ.СИД. , МЕГ.***. и ЧУК.//
11
3
 
12
 
! Отговори
белев преди 9 години
Кликнете на Вестници,вестник 24 часа и прочетете статията 10 версии за залавянето на ВАСИЛ ЛЕВСКИ.СКАНДАЛНО....Твърди се , че обесеният е двойник на ЛЕВСКИ , ДОКАТО ИСТИНСКИЯТ СЕ Е покрил ???Г-н Президент,г-н Борисов,дами и господа от Министерският съвет,изглежда че цялата ни нация е МЕНТЕ.....Прочетете я всички и ще разберете ИСТИНАТА за БЪЛГАРИТЕ.Г-н Главен Прокурор, през живота си , не съм чел нещо толкова АНТИБЪЛГАРСКО....
10
2
 
19
 
! Отговори
петко преди 9 години
Защо да ни интересува китайският календар не знам
9
1
 
6
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 9 години
Годината на "ястреба" и днес. "БГ"
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДЪРВЕНА ОВЦА)))ДЪРВЕНИ ГЛУПОСТИ!
7
2
 
3
 
! Отговори
... преди 9 години
hm
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Hяма значение зодията, а кой стои зад нея
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В годината на надървената овца се чакат изненади
4
1
 
17
 
! Отговори
superMuzzy преди 9 години
Очаква ни дървен К... да не казвам к*во!! От "дървени глави"кво друго да очакваме?!
3
0
 
46
 
! Отговори
Офцътъ... преди 9 години
"Какво ви очаква в годината на дървената овца"....Незнам другите народи какво ги очаква,но българската овца я очаква отново стригане и доене на гладен корем докато се гътне в обора!
2
16
 
23
 
! Отговори
Тръгвам си преди 9 години
Очаква ме яко работа , както и да продам всичко което имам тук и да замина за Канада , вече съм одобрен за работа там , остават само документите. И повече не мисля да стъпвам в България.