Защо когато имаме връзка, предизвикваме най-голям интерес?

Закон на Мърфи: Повече възможности идват тогава, когато си зает
6
Защо когато имаме връзка, предизвикваме най-голям интерес?
Снимка: outnow.ch

Всички сме попадали в ситуации, достойни за Законите на Мърфи – когато закъсняваме и сме готови да дадем живота си само и само за едно свободно такси, всички са заети.

Филията обикновено винаги пада от страната, от която е намазана в буквален и преносен смисъл. Всичко това е нещо, с което може да се свикне, макар и да е неприятно, но по-особен е случаят, когато става въпрос за връзки.

Как така винаги се получава, че в момента, в който сме щастливи, изведнъж сякаш светва зелена лампа в главата на мъжете около нас и те започват да ни търсят.

Обикновено това се случва САМО, когато наистина сме щастливи – ако сме необвързани, няма да бъде толкова интересно.

С какво толкова хората са по-привлекателни, когато обичат някого и как да го приложим, когато сме сами?

1. Бъдете сигурни във връзката, която имате със самите себе си
Едно от най-определящите неща в една връзка е сигурността, която имате. Ако нямате това нещо с половинка точно в този момент, то постарайте се да го имате със самите себе си. В крайна сметка, не ви трябва друг, за да се научите да обичате живота и себе си така, сякаш сте във връзка.

2. Бъдете повече себе си
Сигурността в една връзка ви дава възможност да бъдете точно такива, каквито сте. Отпада притеснението как изглеждате сутрин, непосредствено след като сте се събудили, и това ви учи да се оценявате сами и да имате самочувствие. Ако искате наистина да намерите мъж, който ви обича, започнете да упражнявате самоуважението.

3. Без следа от отчаяние
Виждали сме много пъти тези отчаяни жени в заведенията, които похотливо се усмихват на всички мъже в същата географска ширина. Това автоматично отблъсква представителите на силния пол (или поне сериозните такива), защото никой не иска толкова много достъпните неща. Замислете се над общовалидния принцип в човешката природа, че всеки желае в пъти повече това, което не може да има.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, мъжете бягат панически от отчаяни жени. Понякога и при жените важи това правило, даже доста често. Но пък и да си привлекателен за отсрещния пол само когато си щастлив, е малко лековато. Човекът - независимо дали щастлив или нещастен, също има изисквания, и те са като вашите към тях. В посл.т. пишеше, че всички обичали щастливи хора. Ами то и щастливия обича щастливи около себе си, а не само да тича да бърше сълзи. Все пак и той трябва да се зарежда отнякъде.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
=== да каже.